Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    10. Studeni 2017. 17:48

Sanjchi,ja dajem samo D3,jer K1 je dobila cim se rodila i vise ne treba..
    Bubamara,ja svoju kako god da stavim ona se okrene na ledja,iako najvise voli spavati na stomaku.. 😆

10. Studeni 2017. 17:57

sanjchi255

Mamisita ja sam popucala i nezz kolko savova imam,al onako, 10-ak ziher😣 jos kad je gurnuo to metalno unutra i sirio😭😭😭 al dobro, proslo je..
    Jesi ti pitala za izdajanje? Ja sam skuzila da kad stegnem do kraja flasicu nece mi vuc😕 moram malo onak opustit…probaj tako…
    Sad sam se izdojila jer je curilo i ide micka jest, spava mi od 2…veselo ce mi bit nocas😅 al dobro, kaze sveki da nije spavalo dok nas nije bilo pa…
    E jel dajete vi one kapi, K1+D3 il kak vec?

Ajooooj Sanjchi, jadna ti! Kako se sad osjecas?
    Jesam, patronazna me pribala izdojiti ak ne ide ni kap jer imam knap mlijeka :/ 
    Ja ne dajem jos te kapi navodno to tek nakon 1.pregleda nemam pojma :/
    Barbs, jel smijemo mi na svoju ruku to pocet koristiti ? Ja sam mjslila tek nakon pregleda

• Dena1009
    10. Studeni 2017. 18:08

I kod nas isto, ja ga stavim na bok, poduprem on se prebaci na leđa, spava na boku samo kad se sam okrene. Rekla nam je u srijedu doktorica da ima plosnatu glavu, a takvog nam dali iz bolnice, k tome nisam jos tjedan-dva znala da ga smijem okretati dok nije dosla mama, onda je neko vrijeme funkcioniralo sa okretanjem, al se brzo poceo okretati sam. 
    U ljulji je također puno jer ga nemam gdje staviti, u kosari ili na krevetu/kaucu samo place jer ne vidi, vec trazi da ga se podigne da zvjerka okolo, a s njim sam sama po cijele dane i ne mogu ga tolko nositi. Evo sad spava u ljulji i to danas vec 2 sata popodne, vise se ne sjecam kad je spaval popodne 😮 Vjerojatno je umoran od jucerasnje temperature.

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    10. Studeni 2017. 18:17

Sanjchi sad si me sjetila kako su mene sirili...brrrr, fuj....ne pozelim ni najgorem neprijatelju.😣
    Vitamin D smo dobili odmah na izlasku iz bolnice, znaci sa 2tj, a davali su mu i tamo vec prije al neznam od kad tocno jer sam tek od tjedan i pol bila sa njim stalno. Mi imamo tabletice koje mrvimo, pomjesamo sa mlijekom i dajem mu na zlicicu.

url=https://lilypie.com]

I_me
    10. Studeni 2017. 18:23

Buba_mara

Mame jel jos stavljate beb na bok spavat ili im dopustate da se valjaju kako pozele? :)
    Jos jedno pitanje, imamo njihaljku od tinylove i on ju obozava, malo je rec obozava polegnemo ga u nju malo se ljulja i odma uspava danas je u njoj spavao 3 sata u komadu pa me zanima jel mogu bebu drzat toliko dugo u tom polozaju?

Spava na ledjima.. prestali smo nedavno sa bokom jer se sama namjesta kak joj pase. Ili ja ju stavim na ledja a nadjem ju na boku.
    Ti,barbs i ja imamo istu njihaljku 😆 moja ema je po danu stalno u njoj.. i spava u njoj. 😊

I_me
    10. Studeni 2017. 18:33

dzenny

I_me

dzenny

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju..
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela) 🤔

A ja imam jos tekucine u maternici… 😥 i ja se moram javit iduci mj.. ako i dalje bude isto krv i pretrage 😥

Kod mene je krvarenje bilo stalo,na kraju bilo samo smedjeg iscjedka.. ii dan prije nego sto cu ginicu pojavi se svjeza krv i ona prvo mislila da mi je mozda nesto ostalo od poroda unutra.. kad me pregledala je rekla da nema nista,samo izgleda da trebam vise vremena da se ocistim.. jel u tebe bas svjeza krv ili?? Ja se nesto mislim da nije mozda mjesecnica mi vec dosla.. 🤔

Ja sam krvarila samo tjedan dana od poroda. I onda je dosao smedji iscjedak. Kao zadnji dan menstruacije. To sve zajedno je trajalo tocno 40 dana. S time da sam tu i tamo znala imati par kapi svjeze krvi ( poslije wca,tj brisanja). Meni je rekla ili se nisam dobro ocistila ( krvarenjem) ili me oni nisu dobro ocistili ( carski) al sumnja da je ovo drugo jer bi onda imala i temperaturu i sve. Kaze vjv je ostalo malo tekucine i da dodjem ponovo za mj dana da vidimo. A ako i tada bude onda ce me slati na daljnje pretrage. Kaze da sam dolje jaaako zatvorena i da vjv to isto otezava i traje dulje jer sam i prvorotka i bio je carski. Nije malo otvoreno kao kod prirodnog poroda..

MY_life <3
    10. Studeni 2017. 18:37

Znaci mogu ga bez brige ostaviti u njoj, aj sad mi je lakse vec kad ju toliko obozava :)

barbs
    10. Studeni 2017. 18:38

Dooobro dosla, Maslacaaak 
    JAAAOOO, SAAANJCHIII, KOJI STEEESSSS!! 
    Bbrletic, Diego je imao sa 3 tjedna cca... e sada... ovisi... OKO 3.TJEDNA... sa mj dana.. itd se javlja skok

I_me
    10. Studeni 2017. 18:39

Buba_mara

Znaci mogu ga bez brige ostaviti u njoj, aj sad mi je lakse vec kad ju toliko obozava :)

Daaaa... kad spava je u ravnom polozaju a sad sam pocela tokom dana ju stavljat u polozaj da vidi okolo,tj lagano sjedeci.. da vidi okolo sta mama radi 😆

barbs
    10. Studeni 2017. 18:39

Braaaaavooo, Ana za Milu i teeebeee 😍😍😍😍😘😘😘
    Brletic, 600g?? ULALAAAAAA, P!!! VOLI PAPAAAATIII 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.