Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Studeni 2017. 16:21

Ajme Sanjchi, drzim fige da to sto prije dode na avoje mjesto i da tu bude bolje. Ja imam samo 4 sava od epiziotomije pa sam na prijavi u HZZOu jedva stajala od guzve jer nemaju stolce za sjesti.
    Treca_srec- kad se moze upotrebljavati steznik? Mene vise nis ne boli ali mi je trbuh smezuran i jos se vidi linea negra pa sa svojih 27 god imam trbuh starice trenutno! Uzas :(
    Ja sam pisala da kapnem biogaiu na dojke tocnije na bradavicu tj ono sto od nje mali izvuce buduci su mi uvucene. Probat cu taj savjet za zlicicu.
    K je danas apavao dobro, od nekih 11 do 14.30 i sad opet hvata san. Kasnije je normalno sisao tj kolko to mote biti jer se on prezdere pa bljuca sve po sebi pa opet trazi kad ga presvucem i tu igru igramo oko 2 sata dok napokon ne smiri se i onda ga drzim na sebi dok ne utone u san. Al ono jucer je bila osihujatrija, sa sise na sisu pa presvlaci pa u krug. Sve sam navecer oprala i danas napokon opeglala .... eh... Nisam stigla kod pedijatra pa je muz otisao sad nakon posla , valjda ce bit mjesta kod tog pedijatra da ne moram jos okolo traziti i to.... pa onda u hzzo opet na salatu za uzv kukica....ici cu na kraju na salatu se osobno narucit jer sam cula da se brze dode na red a ak nam daju termin ko zna kad ici cu onda privatno kod Markovca i cao... ne budem se sekirala za 300 kn...

barbs
    10. Studeni 2017. 16:24

Mamisita, ja sam krenula steznik koristiti 2tj nakon poroda... možda 3... ne sjećam se... tu negdje. 

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 16:35

Jao moja Lea spava skoro cijeli dan, već me strah što će biti do noći. Tada muž preuzima scenu čim dođe s posla 

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 16:41

Inače prestala sam ju buditi svakih 3 h za hranjenje, loše mi spava zbog tih grčeva pa ju ne želim još zbog toga buditi. 
    Ispadne da se i sama probudi za 3-4 h gladna tak da će mi dalje ona dati do znanja kada treba jesti. A mislim da je važno da dovoljno napreduje na težini i da jede, što kod nje nije problem. 
    Mislim da ovdje svi hrane bebe na zahtjev ili ih još netko budi?

I_me
    10. Studeni 2017. 17:09

Sanjchi- uspori malo. Drago mi da nije nista strasno. 
    Maslacak-dobrodosla 😊
    Nas dvije cijeli dan u skitnji po selu. Lijep dan, treba iskoristit. Pocela je u pola setnje vristat ko da ju netko kolje 😓 vratili se kuci,nahranila ju i posrala se ko velika. Pa smo otisle jos malo prosetat i kod frendice na kavu. I tamo se posrala i isprdil i zaspala 😂 ( samo neka ona meni kaka) 😆
    A jucer je isto prespavala cijeli dan, vidim da nije jedina... i kad smo je kupali navecer,pokakila se u vodu 😂😂😂 ... fuj 😂😂😂 a ona se smije 😂😂😂
    Ja sam ju budila prvih 2 tj.. svaka 3h. I onda sam jednu noc skuzila da se budi par min prije mog alarma i trazi papat pa sam ju prestala buditi.. sad se budi sama uvijek nekako u isto vrijeme.. danas smo ustale u 10 😆

I_me
    10. Studeni 2017. 17:19

dzenny

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju..
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela) 🤔

A ja imam jos tekucine u maternici... 😥 i ja se moram javit iduci mj.. ako i dalje bude isto krv i pretrage 😥

I_me
    10. Studeni 2017. 17:21

sanjchi255

Mamisita ja sam popucala i nezz kolko savova imam,al onako, 10-ak ziher😣 jos kad je gurnuo to metalno unutra i sirio😭😭😭 al dobro, proslo je..
    Jesi ti pitala za izdajanje? Ja sam skuzila da kad stegnem do kraja flasicu nece mi vuc😕 moram malo onak opustit…probaj tako…
    Sad sam se izdojila jer je curilo i ide micka jest, spava mi od 2…veselo ce mi bit nocas😅 al dobro, kaze sveki da nije spavalo dok nas nije bilo pa…
    E jel dajete vi one kapi, K1+D3 il kak vec?

Da, i te kapi i biogaiu i kapi za grceve 😥

• Bebushka
    10. Studeni 2017. 17:27

Panica meni su bradavice nakon izdajanja razlicite velilicine desna jadna bude skroz ogromna napuhnuta al brzo splasne pa racunam da je normalno
    Treca sreca jesi probala spustat kolica skalu po skalu, podignes prednje kotace u zrak i straznje spustas polako ko kad autom silazis s kornize. Mm tako nasa spusti pred kucu pa svako donese jednu bebu jervsu nam dupla pa ih ne mos nikako rukama obuhvatit all s jednim ditetom bi se moglo izmanevrirat mislim

MY_life <3
    10. Studeni 2017. 17:31

Mame jel jos stavljate beb na bok spavat ili im dopustate da se valjaju kako pozele? :)
    Jos jedno pitanje, imamo njihaljku od tinylove i on ju obozava, malo je rec obozava polegnemo ga u nju malo se ljulja i odma uspava danas je u njoj spavao 3 sata u komadu pa me zanima jel mogu bebu drzat toliko dugo u tom polozaju?

dzenny
    10. Studeni 2017. 17:45

I_me

dzenny

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju..
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela) 🤔

A ja imam jos tekucine u maternici… 😥 i ja se moram javit iduci mj.. ako i dalje bude isto krv i pretrage 😥

Kod mene je krvarenje bilo stalo,na kraju bilo samo smedjeg iscjedka.. ii dan prije nego sto cu ginicu pojavi se svjeza krv i ona prvo mislila da mi je mozda nesto ostalo od poroda unutra.. kad me pregledala je rekla da nema nista,samo izgleda da trebam vise vremena da se ocistim.. jel u tebe bas svjeza krv ili?? Ja se nesto mislim da nije mozda mjesecnica mi vec dosla.. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.