Place izvija se i otvara usta bas za hvat za sisu. Ja se nadam da ce ovo zskoro stat poludjet cu. Isisao me skroz
Tako je nama bilo u utorak, doslovno mi je glava bila kao balon. A on vristi, dere se, pa kad ga ne uzmem pocne se gusiti. Danas je bilo popodne malo bolje od tog dana, al moj malac kad zakresti, imam osjecaj da ce mi bubnjic pukniti 🤤

Danas je vjezbao poslije kupanja.. evo slikica 😊 I da kupala sam ga u kupki aderma i poslije namazala sa mlijekom cijelo tijelo, i koza mu je bolja i tako mirisljava i mekana, bas me zanima kako ce bit ujutro...al ako je toooliko skupo mora da valja😊

Violeta, presladak je :))) ma ne znam, dala sam nu na dojci par kapi biogaie, cini mi se da ga muce grcici. Zaspao je oko 11, dosad. Nisam ga budila. Sad je opet na sisi. Nadan se da je to samo takav dan, ovo je bila ludara. Nikako nije prestajao, samo place i trazi sisu bez prestanka, ja znam da on voli papat jer je velik al sve ima granice. Pratit cu ga i dalje

I moja je cijeli dan na sisi i sad je na sisi nije kakila jucer tdko da je to razlog....

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kod nas je bilo veselo sinoc do 1h.. dragi sad ustao na posao,jedva gleda.. a ona sad se probudila da jede.. znaci i kod nas juce od 11h ujutro pa sinoc do 1h samo plac i kad ju stavis na sisu sve ok, a spavala svega 30 min.. sinoc na kraju je plakala i uz sisu.. sinoc kad nisam poloudila,necu nikad.. 🤔

Violeta, slaaatkii!!! 😘😘😘😘 U koliki ga inace kupas?? Ja se trudim oko 7-7.30 aaaali sinoc je bio nervozan pa smo nesto prije 7h ga isli kupat...malo je dramio ali se brzo smirio i uuuuziiivaaaaooo u kupkiii 😍😍😍😍😍😍

Mamisita,.tako je meni bilo kad je D imao 3tj.. i patronazna je sestta bas bila dosla da ga izvaze i pitala sam ju info o tome... Rekla je da je to normalno... i da ce biti razdoblja kad ce htjeti

*htjeti ce vise cikati da potaknu vise mlijeka za rast... I da puno mama misli da nema mlijeka iiii krene davati AD al po kilazi je D super napredovao pa je rekla da se ne brinem nego je to faza. iiii onda je Trrca sreca.napisala da.joj se cini d

STEKA.MOOOBBBBB
*DA SE RADI O SKOKU U RAZVOJU... citala sam malo o tome i primjetila da su to isti simptomi...
E sada, valjda ti je patronazna s razlogom rekla da mi das AD.. ne znam..
Dzenny, jaaaoooo, bas veselooo...

Jutro cure..vidim da je svima veselo kroz dan...tako je i kod nas, pitam se nekad da li je normalno da dijete od dva mjeseca ne spava cijeli dan, eventualno po10-15 min dva tri puta!?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji