Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Studeni 2017. 20:36

Iii vec 2D za redom mi cesce trazi jesti a cice mi se iato tako brze pune... Ako ovako krene, morat cu se izdojit... Ponekad pocucla "sve" a ponekad ima jos mlijeka...  Bitno da mali jede.. 
    Okupalo sno ga, dala sam mu cicu i zaspao jeeeeee... ali oko 20h se razbudio... mada je u kreveticu i povvremeno se javi

barbs
    09. Studeni 2017. 20:37

Curke, ne znam kako vi aliiiiii ja od jutraaaa jedeeeem... i to svaka 2h... prakticki kad on ne jede ja jedem 

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 21:26

sretna

Dena1009

Kako se ponasat kod tenperature? Dosli smo od doktorice, papal je i odspaval oko pola sata i probudil se placuci. Mjerila sam mu temp kad smo dosli i nakon buđenja, bila je u porastu al jos uvijek ispod 38. S obzirom na plakanje pretpostavila sam da ga boli pa sam mu stavila cepic. Jos neko vrijeme je plakao i zaspao na meni. Jos uvijek spava sa povremenim cendrabjem. Osjecam da je vruc. Dal da ga budim, dam mu da jede ili neke tekucine ili da ga ostavim da se odmori dok sam ne trazi? Iskusne mame pomoc molim!

Moj L bi se uvijek sam budio kad bi mu temp narasla jer nije mogao spavat od nje, tako da ga nisam nikad budila. Kad si dala cepic? Ne znam kako mu mjeris temp, mozda da probas izmjerit dok spava da si mirna

preko 38 je konkretna temperatura, ja bih ga budila da se napije (tako mali lako dehidriraju) ili mlijeka ili čaja....samo da pije.

sretna - nadam se da će vam Tiba pomoći kao što je nama....piše 5kapi po kilogramu ali ja ne dajem punu dozu (25-30kapi bih trebala joj dati obzirom na masu) nego nekih 15ak dam u jednoj turi...pa tako dvaput uzastopce (oko 7-8pm pa u 10-11pm jer to su nam najteže te zadnje ure u danu)

barbs - samo ti jedi....ja jedem kad stignem....a da mogu, jela bih stalno. Dojenje trošiiiii

žena-majka-carica:)

• sretna
    09. Studeni 2017. 21:35

Treca sreca kad vidis poboljsanje? Ja sam mu dala oko 20:50 al mi jos vuce nogice trbuhu i napinje se kao da mora kakati i stenje

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 21:38

moja vrišti bez tog i na cici se baca od bolova uvečer. kad dam to, odmah se smiri dovoljno da može dojit. ali nije sad da bude mirna i dobre volje kao nor ujutro kad stoji sama u jaju i gleda igračku

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 21:40

koliko si mu dala...full dozu ili ovak pola? tvoj bi po kilaži trebao preko 20..

• sretna
    09. Studeni 2017. 21:47

treca_sreca

koliko si mu dala…full dozu ili ovak pola? tvoj bi po kilaži trebao preko 20..

Dala sam mu 21 kap. Ne znam kolko sad ima kg, imao je 4400 u prosli petak

• Bebushka
    09. Studeni 2017. 21:55

mamika3

Upadam ko padobranac,….Za uzv kukova se narucite gore na Salatu!Narucit ce vas za 4-6 tjedana,a gore kad dodjete gotovo sve ni za pola sata!Ja sam isla i par cura s Ljetnica 2017!Sve smo bile narucene u roku par tjedana!A ne par mjeseci,ko Klaiceva!

Poslala sam mail za narucit s uputnicama na onu adresu od ortopedije prije tri dana i nisu mi jos nista odgovorili, kako ste se vi narucili?

09. Studeni 2017. 22:25

Jao mi smo imali ludi dan. Nece da spava, cijeli dan zuji okolo i trazi ustima sisu. Od 6 ujutro prebacujem ga s jedne sise na drugu. Cim ga odvojim- plac! Na kraju sam zvala patronaznu sestru i rekla mi je da mu probam dati adaptiranog mlijeka malo jer to nije bilo normalno, ne staje nikako sisati. I pojeo je 60 ml u dahu, pola je pobljuvao. I opet trazi sisu, dudu baca. Sad sam mu opet dala sisu. Presvucen je. Nadam se da ce zaspat. Ziva psihijatrija

09. Studeni 2017. 22:30

Place izvija se i otvara usta bas za hvat za sisu. Ja se nadam da ce ovo zskoro stat poludjet cu. Isisao me skroz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI