Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    10. Studeni 2017. 14:55

Maslacak dobro nam dosla, a i Bela takoder, iako sa zakasnjenjem, kad sam malo sporija 😂😂
    Netko je napisao da Biogaiu stavlja na bradavicu. Nama su rekli da svaki dan damo 5 kapi, stavimo ih na plasticnu zlicicu pa smo sigurni da je progutal.

url=https://lilypie.com]

dzenny
    10. Studeni 2017. 15:07

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju.. 
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela)  🤔

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 15:30

Maslacak,dobro dosla......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    10. Studeni 2017. 15:33

Hvala cure!

• sretna
    10. Studeni 2017. 15:54

dzenny

Sanjchi,nadam se da nije nista strasno,da su samo crijeva u pitanju..
    Maslacak,dobrodosla 😉
    Ja isto mislim da je i Alaru uhvatio skok u razvoju (da malo kasni jer ona je vec preko 6 tjedana) ta bi samo jela i stalno place.. 😓
    Ja sam bila u utorak kod ginekologa,sve je kao uredu samo ja jos uvijek krvarim,pa se moram javiti opet za 2 tjedna.. morala sam i krv vaditi da napravi neki test (to oko krvi je bas i nisam razumjela) 🤔

Imas skok u razvoju sa neki 7-10 dana pa 3 tjedna pa 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mj i 9 mj. 😁

• sretna
    10. Studeni 2017. 15:54

Maslacak31

Hvala cure!

Dobrodosla! 😊

Nina2512
    10. Studeni 2017. 16:03

Cure pitala sam i ja svoju patronaznu za te navale vrucine i ona isto kaze da je to normalno nakon poroda i traje oko mj dana🙈
    Vagala je M. i dobila je 180gr za 4 dana👏👏😍
    Dobro mi dvije to radimo😊😊

treca_sreca
    10. Studeni 2017. 16:10

sretna

dzenny

🤔

Imas skok u razvoju sa neki 7-10 dana pa 3 tjedna pa 6 tjedana, 3 mjeseca, 6 mj i 9 mj. 😁

da, kako sretna veli....nije vama dzenny zakasnio nego vam je to školski onaj sa 6tjedana što ide...
    a bbrletic je onaj što ide s 3tj cca
    mi smo ta dva odradili, poprilično bezbolno....sad čekamo idući s 3mj negdi

Maslačak dobrodošla! ti ćeš nas taman predvodit jer prva prolaziš kroz sve.....pa mi za tobom:)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    10. Studeni 2017. 16:13

Ana super za tebe i Milu...samo tako i dalje!
    muke po kolicima - ja sam najgori slučaj ovde valjda....a samo 1 kat povrh zemlje smo...i imamo lift u zgradi....a ja ne mogu van. Da nisam na carski rodila, lipo bi uzela tih 20 kila i ajmo teretana đir, al ovako ne želim se za*ebavat i riskirat si rez sredit pa radije čamim kući ko u zlatnom kavezu. Ali dosta mi je bilo...2mj eto smo zatočene, samo kad nas tajo spusti dolje, možemo van. Kupujem idući tjedan ta druga kolica pa ćemo se šetkat do mile volje...da nadoknadimo sve ovo vrime!

žena-majka-carica:)

dzenny
    10. Studeni 2017. 16:16

treca_sreca

sretna

dzenny

🤔

da, kako sretna veli….nije vama dzenny zakasnio nego vam je to školski onaj sa 6tjedana što ide…
    a bbrletic je onaj što ide s 3tj cca
    mi smo ta dva odradili, poprilično bezbolno….sad čekamo idući s 3mj negdi

Maslačak dobrodošla! ti ćeš nas taman predvodit jer prva prolaziš kroz sve…..pa mi za tobom:)

Jooj ,znala sam ja da to ide tako sa tim tjednima.. samo u glavi toliki haos da ustvari ne znam u kojem mi je tjednu dijete 😂😂 cari majcinstva 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.