Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    09. Studeni 2017. 18:10

Sad sam mjerila 38, 4 je, probudil se (morala sam na wc) pa san mu dala mlijeka, popapal je 70ml. U 3 smo stavili cepic, znaci tek u 9 moze sljedeci.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    09. Studeni 2017. 18:28

Dena1009

Sad sam mjerila 38, 4 je, probudil se (morala sam na wc) pa san mu dala mlijeka, popapal je 70ml. U 3 smo stavili cepic, znaci tek u 9 moze sljedeci.

Izmedu paracetamola je razmak 4h ako ste dali normalnu dozu, a izmedu ibuprofena 6h

dzenny
    09. Studeni 2017. 19:49

Bebice su vam slatke male mrvice.. 😍😍
    Uzv kukica-jel vi to radite prvi put uzv?? Jer Alara je imala uzv kukova jos dok smo bili u bolnici (3. dan po rodjenju) ii ima kad bude imala 12 tjedana.. 
    Nervoza-cijeli dan place,mislim nije to onaj pravi plac,nego vise kao da se zali.. danas skoro nikako nije spavala,par puta po 5-10 minuta.. ja sam je imala na rukama so pola 3,i onda me dragi zamjenio kad je dosao sa posla.. ali psihicki se uopste nisam odmorila.. 😔 evo sad je napokon zaspala,a do kad vidjet cemo..

dzenny
    09. Studeni 2017. 19:51

Dena,jadnicak mali 😔 brzo ozdravljenje.. 

• Dena1009
    09. Studeni 2017. 19:58

sretna

Dena1009

Izmedu paracetamola je razmak 4h ako ste dali normalnu dozu, a izmedu ibuprofena 6h

Nisam stigla citati sastav, dobili smo na recept i pise na tablici za njegvu dob 6-8h pa se toga drzimo.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    09. Studeni 2017. 20:01

Treca jel dajes ove tiba kapi kak pise 5 kapi po kg ili manje?

• sretna
    09. Studeni 2017. 20:03

Dena1009

sretna

Dena1009

Nisam stigla citati sastav, dobili smo na recept i pise na tablici za njegvu dob 6-8h pa se toga drzimo.

Aha, a onda ne znam...drzite se toga sto pise, najbolje.

violeta1
    09. Studeni 2017. 20:19

I nama je danas veselo ali samo od podneva. Evo 4 put ga uspavljujem i cim se ja maknem nakon 5min dreka. A moram pod tus, sutra na pregled idem. Znaci komaaa 

barbs
    09. Studeni 2017. 20:32

Hej curke... Nikako da vas stignem citati 
    Dena, brz oporavak V-u zelim 😘😘😘😘😘
    Sretna, nisam shvatila... P place radi grceva? 
    Muz je otisao gledati kod frendova tekmu.. Bolje s njima nego da ja ne mogu nista gledat  A nisam fanatik nogometa ahahahahahhahhaha

barbs
    09. Studeni 2017. 20:34

D vec danima muku muci sa spavanjem kroz dan.. Vidi se po njemu da se spava i "zaspi" al ne onako cvrsto... Danas smo izasli van iskoristiti sto kisa ne pada i kao i jucer je zaspao cim smo krenuli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI