Sad sam mjerila 38, 4 je, probudil se (morala sam na wc) pa san mu dala mlijeka, popapal je 70ml. U 3 smo stavili cepic, znaci tek u 9 moze sljedeci.

url=https://lilypie.com]
Sad sam mjerila 38, 4 je, probudil se (morala sam na wc) pa san mu dala mlijeka, popapal je 70ml. U 3 smo stavili cepic, znaci tek u 9 moze sljedeci.
Izmedu paracetamola je razmak 4h ako ste dali normalnu dozu, a izmedu ibuprofena 6h

Bebice su vam slatke male mrvice.. 😍😍
Uzv kukica-jel vi to radite prvi put uzv?? Jer Alara je imala uzv kukova jos dok smo bili u bolnici (3. dan po rodjenju) ii ima kad bude imala 12 tjedana..
Nervoza-cijeli dan place,mislim nije to onaj pravi plac,nego vise kao da se zali.. danas skoro nikako nije spavala,par puta po 5-10 minuta.. ja sam je imala na rukama so pola 3,i onda me dragi zamjenio kad je dosao sa posla.. ali psihicki se uopste nisam odmorila.. 😔 evo sad je napokon zaspala,a do kad vidjet cemo..

Izmedu paracetamola je razmak 4h ako ste dali normalnu dozu, a izmedu ibuprofena 6h
Nisam stigla citati sastav, dobili smo na recept i pise na tablici za njegvu dob 6-8h pa se toga drzimo.

url=https://lilypie.com]
Nisam stigla citati sastav, dobili smo na recept i pise na tablici za njegvu dob 6-8h pa se toga drzimo.
Aha, a onda ne znam...drzite se toga sto pise, najbolje.

I nama je danas veselo ali samo od podneva. Evo 4 put ga uspavljujem i cim se ja maknem nakon 5min dreka. A moram pod tus, sutra na pregled idem. Znaci komaaa

Hej curke... Nikako da vas stignem citati
Dena, brz oporavak V-u zelim 😘😘😘😘😘
Sretna, nisam shvatila... P place radi grceva?
Muz je otisao gledati kod frendova tekmu.. Bolje s njima nego da ja ne mogu nista gledat
A nisam fanatik nogometa ahahahahahhahhaha

D vec danima muku muci sa spavanjem kroz dan.. Vidi se po njemu da se spava i "zaspi" al ne onako cvrsto... Danas smo izasli van iskoristiti sto kisa ne pada i kao i jucer je zaspao cim smo krenuli

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji