Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    10. Studeni 2017. 13:26

sanjchi - držimo fige da nije niš nego samo crijeva u preraspoređivanju....ufff da slijepo crijevo....samo ti još to sad treba!
    panica - ne znam kolike su tvoje ali moje su ogromne (nisu prije djece bile tolike, ali u svakoj T i kod dojenja - narasle i nisu se nikad vratile na ono staro djevojačko stanje) ali opet stane u onaj krug. ja imam aventovu (elektirčnu, ali ako se dobro sjećam jednake veličinee i oblika je kao i ručna) a ti - koju izdajalicu imaš?
    ako ti je baš problem , pokušaj sa šeširićima iako nisam sigurna hoćeš li poremetit vakuum/ekstrakciju s time....ali probaj, niš te ne košta (ako već imaš šeširiće za bebača da si kupila)...

žena-majka-carica:)

panica
    10. Studeni 2017. 13:32

Sanjchy, pitaj da li bi ti možda steznik pomogao, mene je isto svašta nešto boljelo, doduše ne do suza, ali smanji tu neugodu koturanja organa po trbuhu.
    Treca, aventovu rucnu imam, a bradavice su mi poprilicno velike, skoro ko cice😂😂😂😂, u bolnici su sestre  komentirale da imam pravu bradavicu za dobar hvat.

• Dena1009
    10. Studeni 2017. 13:43

Sanjchi bas mi je zao sto su te morali vec sada pregledavati, znam kako to boli. Nadam se da ce ici na bolje pa neces vise morati to prolaziti. Odmaraj se sto vise, neka muz ako ikako moze ostane sto duze sa tobom da mozes mirovati sto vise. Cuvaj se❤

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    10. Studeni 2017. 13:45

joj meni ta moja bradavica i prevelika. Mila jadna sva razjapi usta da bi ju mogla obuhvatit kako sada. Pa joj ja srednjakom i kažiprstom onaj "spljoštim" dok ne uhvati jer sama ne znam kako bi jadna onak malecka...Toma je bio krupniji dosta od nje pa je lakše hvatao a ona mi baš pari da ima manja usta...jedva zine toliko.
    steznik - mene je spasio sad nakon carskog....ali mene nisu boljela crijeva nego mi je sve bilo kao da vreću kumpira imam zakačenu za sebe...ko da nije moj stomak, da nije dio mog tijela...grozno. a kako će bit drugačije kad ti razrež cijelu utrobu, uključujući i mišiće i sve...za doć do maternice i do bebe...sreća božja nakon misec dana prestao je taj grozan feeling.

žena-majka-carica:)

Kiki156
    10. Studeni 2017. 13:57

Sanjchi ajmeeee! Mogu mislit kako te bolilo, uh uzas! 😰😰 Bitno da nije nista ostalo u maternici i da nije slijepo crijevo! Ne mogu vjerovat da vracanje crijeva tako boli...😱
    Kolica ja uopce ne znam sto cu, ako netko nije samnom doma da mi pomogne spustit ih ja ne mogu nigdje jer nemamo lift! Ok, mogu kotac po kotac spustat ali dizanje gore je vec problem jer mi je tesko. Imam opciju spustat prvo kolica pa njega al bojim ga se ostavit samog u stanu...zato zelim kupit klokanicu jer ocito s kolicima nece ici dok smo sami. 
    Moj spava preko dana odlicno, bas voli spavati, jedino predvecer place od grceva i navecer kad ide spavati bude umoran pa od nervoze ili su isto grcevi, to ne mogu skuziti.  

Maja 3
    10. Studeni 2017. 14:30

Curke,ja bi se prikljucila vama,naravno ako me primate u ekipu. Moje ljetnice sve na fejsu zavrsile,a posto sam ja totalni anti face osoba,ni to me nije ponukalo da profil otvorim. Pa ono da imam s kim iskustva razmjenjivat. 

Kiki156
    10. Studeni 2017. 14:41

Maslacak dobrodosla! 😊☺️

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 14:47

Dobar dan cure,barbs s koliko tjedana je taj skok u razvoju moja P je cijeli dan na cici imam osjecaj da je stalno gladna jucer ju je vagala patronazna u tri tjedna je dobila 600 grama a ja sam sva iscijedjena,mozda je taj skok u razvoju....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 14:52

Maslačak, dobrodošla i slobodno nam se pridruži! 
    Kiki, mi imamo isti problem s kolicima pa ostavljam ramu u podrumu a gore ju nosim u košari, košaru koristim u dnevnom boravku, u njoj mi spava preko dana. Pa možda da probas tako, ipak će ti biti lakše... 
    Meni je jako žao što nismo uzeli kolica 2 u 1 i posebno autosjedalicu koja može na isofix. Ovo kopcanje je koma i ja još to ne znam, muž je zasad kopcao i to traje uf 
    Možda nam treba prakse al kako nam je cura uranila tako ja nisam stigla izvježbati to kopcanje. Isofix bi nam bio spas!

Suncokretica
    10. Studeni 2017. 14:55

Sanjchi, držim fige da te što prije prestane boliti i da nije ništa strašno. Mogu misliti kako je bol neugodna. 
    Probaj si osigurati neku pomoć dok se situacija malo ne poboljša, nećeš moći sve sama... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.