Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    06. Studeni 2017. 13:23

Panica sto mlijecno jedes? Ja malo mlijeka u jednoj kavi na dan, sir i sirni namaz. Rekla bi da to nije puno... mlijeko ovako ne volim piti. 
    I nama je patronazna dolazila svakih tjedan dana i nije bila puno puta bas.

barbs
    06. Studeni 2017. 13:34

FOOORAAAAA su ove skoljke😍😍😍😍😍😍😍😍
    Ja pijem svaki dan mlijeko... i to puuuinooo mlijeka... i jedem mlijecne priozvode.. Diegu to nikada nije smetalo... Ne znam... netko kaze da sam mozda promijenila prehranu i da radi toga slabije kaka... ali jucer i prekjucer je kakao puuuunooo a nista razlicito nisam jela... boooo....

barbs
    06. Studeni 2017. 13:37

Diego vec par noci ne stenje... A kad slabije kaka stenje dok spava  Najgore ne sto ne znas kako pomoci...
    Jos ne spava onako cvrsto  a tamaaaan sam htjela pod tus

barbs
    06. Studeni 2017. 13:42

Patronazna je nama bila 5x u mjesec dana... 

zelimobebu2701
    06. Studeni 2017. 13:48

panica

Zalezana glava,ne sjecam se tko je pitao, ali to je moj brat imao i stavljali ga na suorotnu stranu i cesce na trbuh dok je budan i kroz mjesec dana se glavica ispravila

E super hvala ti, to mi ima logike. Pokušat ćemo 😊

• sretna
    06. Studeni 2017. 13:56

Nama je patronauna bila ja mislim svega 5 puta u 2 tj. Po.meni i previse 😂
    Jos je htjela nakon 2 tj sta smo doma bili da ce kao iduci put malog okupat,reko ne treba, vec amo ga mi kupali par puta 😄 al inace je bas ok zenska, mlada, simpa skroz

• sretna
    06. Studeni 2017. 13:57

Sanjchi, zabiravila sam komentirat, preslatka je L stvarno!! Ko snjeguljica sa tom crnom kosicom 😍
    Inace mom L nikad nije pala ta "prva" kosa,samo je narasla nova i danas ima tako guuuustu i cvrstu kosu, divota!

panica
    06. Studeni 2017. 14:10

Kiki156

Panica sto mlijecno jedes? Ja malo mlijeka u jednoj kavi na dan, sir i sirni namaz. Rekla bi da to nije puno… mlijeko ovako ne volim piti.
    I nama je patronazna dolazila svakih tjedan dana i nije bila puno puta bas.

Npr kefir ili jogurt s muslima ili sirni namaz ili svjezi sir,,i skuzila sam da joj tako puca u utrobi svaki put, prekjucer sam isprobala i opez je pucalo, jucer nisam i ništa.

panica
    06. Studeni 2017. 14:12

Kukovi, ja bi isto išla privazno jet sam dobila termin 25.1., a ne mogu nikakve novije preporuke naci na netu, gdje ste se narucili, na zg mislim.

Marijana12345
    06. Studeni 2017. 14:25

Treca jesi ti pisala da tvoja Mila puno bljucka? Ja vise ne znam sta da radim. Idemo u cetvrtak pedijatru na prvi pregled. Moj Ben povraca nekoliko puta tokom dojenja. Kazem povraca jer su to prevelike kolicine da bi ih nazvala bljuckanjem. Cca 3min nakon pocetka dojenja u lezecem polozaju s kosim jastukom (glava iznad trbuscica) zacrveni se i pocne histericno plakati da ga moram podignuti i tada povrati toliko da mi se cini da je to sve sta je pojeo. U skroz ravnom polozaju je bilo jos gore. Pa plac i papanje rukice, stavim ga opet na ciku i opet ista stvar, malo manje halapljivo guta i opet za par minuta pusti ciku i u plac. Opet ga dignem k opet povrati. Kad sam ga ostavila lezat (jer sam mislila da povrati ako mu promijenim polozaj) povracao je u lezecki i jos je gore poceo plakati jer se zagrcnuo i poceo daviti. Dakle sad super imamo mlijeka i papa bez sesirica i ne onako dugo kao prije, ali sad problemi s povracanjem tj refluksom. Ne znam vise sta napraviti... nakon tog "dojenja" place jos pol sata jer ga ocito zgaravica pece i umirujem jos bar pol sata-sat, a za narednih sat opet trazi ciku, luda sam vec jer ne znam jel gladan ili sta... prije je svako presvlacenje pelena bila puna a sad cesto samo crtica do pola. Ne sjecam se vise kad je zaspao odmah nakon dojenja, to je svaki podoj sad show program.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI