Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    04. Studeni 2017. 13:00

Evo i nas da nas vidite malo...pusa od Luke i mene

violeta1
    04. Studeni 2017. 13:03

Ime i Belle jaoo kako smo slatki.. Belle dekica je lijepa 😊
    Mame dajete obican caj od kamilice, sto kupite u trg? Sto i mi pijemo? 

violeta1
    04. Studeni 2017. 13:05

Leon vam masee ☺ kod nas je suncano, malo je bio vani ali piri vjetar, tajo nam rostilja. Do podne sam kupatilo sredila, sad odmor. 

barbs
    04. Studeni 2017. 13:08

Violeta, da da... koju i ja pijesm mu dajem..
    Bebice su van preslatkeee 😘😘😘😘😍😍😍😍
    Jaaaooo, mene ceka ciscenje stana popodne... Muz nesto farba pa se kasnije moramo pozabaviti...

• sretna
    04. Studeni 2017. 13:30

Preslatke su bebice 😍
    Ja dajem bio kamilicu, one susene glave kamilice ne filtar vrecice.
    Jooooj, moj je bio budan od 2 do pola 4 😥 muci ga trbuh pa ga to razbudi i onda nikak zaspat. Luuuuda sam!! Pa u meduvremnu opet ogladni i tak u krug 😑
    A kad se sjetim kako je lijepo soavao orvih tjedan dana, od kad su krenule muke po trbuhu i spavanje je otislo kvragu

luce <3
    04. Studeni 2017. 13:48

Ajme bebice su vam preslatke 😍😍😍😍 

Marijana12345
    04. Studeni 2017. 13:51

sretna

Jooooj, moj je bio budan od 2 do pola 4 😥 muci ga trbuh pa ga to razbudi i onda nikak zaspat. Luuuuda sam!! Pa u meduvremnu opet ogladni i tak u krug 😑
    A kad se sjetim kako je lijepo soavao orvih tjedan dana, od kad su krenule muke po trbuhu i spavanje je otislo kvragu

Daaaaa i ja sam bila rekla MM kako je lijepo pajkio, ako bude tako pa za sve cu imati vremena. Prvih dana nakon dolaska iz bolnice sam oprala prozore, rucak kuhala, svaki dan ves prala ili peglala. Sad gotovo nista ne stignem jer ili dojim ili ga nosam zbog bolova u trbuscicu. Sad cu mu prvi puta dati kamilicu. Kako pravite caj? Koliko secera treba staviti? Da li uopce treba secer ili i bez ima ucinka? Koliko caja dajete bebama? Na flasicu, zlicicu ili casicu?
    Jutros se moj maleni toliko pokakao da je izbilo iz pelene po bodiju i pidjamici, i to ne prvi put, doduse iz Babylove pelene. Nisam bas zadovoljna njima, tj jesam preko dana ali ne i preko noci. Za noc cu kupovati pampers. Evo izgleda mi i ds je razlika i u velicini, pampers dvojka su puno komotnije od babylove dvojke. Imam jos 10ak komada babylove i onda cu trojku kupiti. Ako i s njima budem nezadovoljna prelazim na pampers unatoc cijeni. Jel koristila koja pelene iz Lidla? Moja seka ih koristi za noc jer prakticira ne presvlaciti malog po noci (on je doduse sad 5mj) i veli da puno mogu upiti ali da su na dodir malo tvrdje...

dzenny
    04. Studeni 2017. 13:51

Pa cure,sve mi imamo predivne bebe 😍😍
    Jao,svi imamo isti problema.. evo,moja Alara nije vec 3 dana kakala.. vise sam luda, ne znam sta da radim.. kamilicu je dva puta pila,ali ne pomaze 😢 
    Po noci mi bas lijepo spava.. jede oko 23h,pa u 3:30h i u 7h.. pa spava do 10h.. dobrica mame svoje 😍

Marijana12345
    04. Studeni 2017. 13:53

Ps: kako uspavljujete bebe po noci? Ja se trudim ne presvlaciti ga ako se bas nije ukakao, ali unatoc tome se za vrijeme dojenja uspava ali nakon podrigavanja razbudi i nema sanse lako zaspat. Danas smo budi oboje od 3h ujutro. Evo zaspao je tek sad u podne... jako malo spava, nevjerojatno kako ga san ne svlada...

Belle84
    04. Studeni 2017. 14:08

Moj Luka nista ne spava, podojim ga, zaspe na minutu i opet trazi cicu. I tako ukrug... ne znam uopce sta cu... po noci spava samo mozda sat dva... ja spadam s nogu.  Zasto tako cesto trazi cicu-ne znam... ima normalnu stolicu i cestu tako da se ne brinem da ne dobiva dovoljno. Doslovno me isisa i onda trazi jos, nezasitan je.... a ja umorna i neispavana. Bas vam zavidim kad vidim da vasi spavaju 3-4 sata u komadu po noci 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.