Hehe, ima nas jos cije bebe ne spavaju preko dana a noc isto uz stalna buđenja....ne razumijem kako ih umor ne svlada cijeli dan, ja budem u komi...

Hvala vam na odgovorima za svedske pelene i uloske! :))
Sta se tice spavanja, ja jako cvrsto spavam a vidim da je to Karlo naslijedio od mene :D Tako da sam u strahu jer nisam sto posto sigurna koliko bi me san movao prevariti pa ga stavljam direktno u krevetic, nekako mi sigurnije. Muz isto dosta cvrsto spava.
Ja svom jos nisam davala kamilicu, kad ste vi pocele? Ni vodu nisam. On kaki ko veliki, a nije ni cudo koliko jede

Patronažna kaže da dobiva i više nego treba, pedijatrica kaže da joj damo jesti koliko je traži, a da ne bljucne poslije puno van jer to znači da joj je previše.
Tako da smo sada na 100 ml i nije joj previše, sve što unese začas iz nje ide van, neki brz metabolizam očito jer je pelena stalno puna
Kak je krenulo, uskoro ju neću moći nositi hehe

Budenje- moj je jos svjez pa se budimo oko svaka 3 do 3.5 sata, inace stvarno cvrsto spava, a kad se sam probudi pola sata samo gleda uokolo, onda nakon 10ak min pocne kao nesto se bunit i onda plac.
Gosti- nama jos nitko nije bio, rekla sam svima oko 4 tj pa cemo vidjet tko ce sam a neke bliske ljude cu i pozvati jer znam da imaju zelju a cekaju kad ja kazem da sam ok. Naravno da djecu tu ne podrazumijevam u ranom periodu ni bolestine nikakve to sam vec rekla svima. A sad, valjda ce se drzat. Ako netko povede dijete, necu mu sigurno zalupit vratima pred nosom ali, inace sta god me smeta nije me sram reci, meni je moje dijete br.1
E da, moji su bili, a sad za vikend ce svekar i svekrva.

Suncokretice, preslatka je. :) S koliko ste krenuli u prve setnje?

Barbs eto Šiimun ima identicnr ure za budenje hahaha i priko dana nista ne spava
A ja sam mislila da je samo meni tako. Preko dana ako odspava 2h to je uspjeh. A po noci svako malo budjenje. Hodajuci sam zombi ujutro. A preko dana nista ne odmaram apsolutno nista jer nemam kad
Aj bar malo odspava preko dana ovaj moc stalno sklapa oci al nikako zaspat -.- govance malo
Mi smo davali kamilicu tri put, prvi put se u roku po ure da oprostite na izrazi tri puta zasra cili druga dva puta nam nije pomogla pa smo odustali al se pokakao kad se sam odlucio na to hahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji