A ja imam 2 pitanja za vas cure:
1.Svedske pelene za siroko povijanje-koje su najbolje? Neke preporuke?
2 Ulosci -kombiniram pelzy i vir, pelzy mi je zakon al sad kako to bude sta viss prolazilo (lohije) i kad potrosim te uloske, koje da kupim? Neke prirodne a da nisu ti bas za porodilje niti neki sinteticki za obicni menzis? Pliz, preporuke? :)
1. ja sam kupila nekoliko vrste, sve na čičak, polovne preko mojekrpice....najbolje su mi se pokazale one šta već imaju "uložak" ugrađen u sebe, tj pojačanje/umetak....tako da ne moraš tetra pelenu dodatno ubacit kao šta se prije radilo. I bolje su mi se pokazale veće, a dobila sam raznih veličina, ove pliće su nam nezgodne bile. morala bih vidit koja su marka ali neću sad da uđe tamo di spava, budi se na svaki šuš
2. ja koristim lola lady natural sensitive.....veličina i oblik kao vir ali nemaju plastike nimalo. Nakon potrošenog chicco i pelzy paketa, koristim samo njih...do daljnjeg, dok ne iščezne iscijedak skroz. Obične uloške ne koristim jer od plastike mogu samo gljivice navuć, a ovi su čisti pamuk, prozračni...a opet upijaju jer nisu tanki kao dnevni/obični
žena-majka-carica:)
sanjchi - super da ste se snašle dobro! i ja sam svoju tak držala na svom krevetu, mada znam da nije preporučljivo nit sigurno itd
Ali ja sam i s Tomom spavala tak godinu-dvije pa nikom ništa...više sam se bojala da ga muž ne poklopi, jer on kad spava nije svjestan ičeg oko sebe za razliku od mene. Pa smo posli kupili ogradicu da ne mora beba bit izmedju nego samo na mojoj strani kreveta.
evo slika iz rodilišta sad:
žena-majka-carica:)
Barbs eto Šiimun ima identicnr ure za budenje hahaha i priko dana nista ne spava
Barbs eto Šiimun ima identicnr ure za budenje hahaha i priko dana nista ne spava
A ja sam mislila da je samo meni tako. Preko dana ako odspava 2h to je uspjeh. A po noci svako malo budjenje. Hodajuci sam zombi ujutro. A preko dana nista ne odmaram apsolutno nista jer nemam kad
Mi se mucimo sa kakanjem.. juce cijeli dan nije kakala.. i evo od jutros jos nije 😔 dala sam joj danas kamilice oko pola 2,ali jos nista.. nakon koliko vase bebe kakaju kad popiju slatku kamilicu?? Odmah ili ??
Hehe, ima nas jos cije bebe ne spavaju preko dana a noc isto uz stalna buđenja....ne razumijem kako ih umor ne svlada cijeli dan, ja budem u komi...
Hvala vam na odgovorima za svedske pelene i uloske! :))
Sta se tice spavanja, ja jako cvrsto spavam a vidim da je to Karlo naslijedio od mene :D Tako da sam u strahu jer nisam sto posto sigurna koliko bi me san movao prevariti pa ga stavljam direktno u krevetic, nekako mi sigurnije. Muz isto dosta cvrsto spava.
Ja svom jos nisam davala kamilicu, kad ste vi pocele? Ni vodu nisam. On kaki ko veliki, a nije ni cudo koliko jede
Sortiraj odgovore
Najstariji