I ja sam skuzila da su babylove manje dvojke od pampersa...dobili smo od moje mame puffies jedno veliko pakiranje i mogu vam reci da su predobre skroz ipijaju i ne smrde mi ko npr pampers iako nam iz ni jednih nije nista procurili tako da jos moram razmisliti koje cu korititi jer sad imamo sto smo dobili jos tri paketa baby love i pola velikog paketa pampersa xD jos mu pelene nisam kupila stalno nesto dobije hahaha
Ja ne stavljam secer u kamilicu. Naoravila sam mu 120 ml danas, ali samo 10 je popio, ne zeli vise, od jutra ga nutkam stalno.
Buba mara, kak ti pampers smrdi?? Meni tako mirise pampersice, ove premium care koje koristimo.
Nase uspavljivanje je bilo idilicno dok nisu poceli ptoblemi s trbuhom. Podojila bi ga, presvukla i stavila u kinderbet i sam bi se uspavao. Sad kako ga trbuh boli, stenje i previja se, place pa ga moram na sebe da se smiri i onda u kinderbet. Ne znam kad ce prestat te nevolje po trbuhu 😢
Nama ke danas pampers jedinica procurila iako mi je inace ok bila. Al kako je on bas velika beba cini mi dmse da jos malo i prelazimo na 2ku. Tajo kupio one moderne svedske pelene za siroko povijanje s punilom, na cicak ko gacice i cine mi se ok. Buduci da u obitelji nitko od klinaca nije imao problema s kukovima kolko znam a i nama su rekli prevencije radi. Preslatke su, dva komada je uzeo, jedne su zute s rodama premedeno izgledaju a valjda ce i biti ok.
Moj K svaki put prije dojenja ima onak ko malo iskakano sta mu izade dok prdi i jednu punu pelenu u tipa dan, dan i pol.piski stalno. A spavanje nema pravila. Na pocetku je spavao da smo ga jedva razbudili svako 3 sata. Sad spava nekad 2 ipo sata, nekad 3-4 al kad se probudi onda je ukakan pa ga taman presvucem pa se upisa pa je gladan pa ga stavim na sisu pa pojede pa zaspe pa se za 15 min probudi ga zvirka okolo pa opet dobije malo sise jer mi se cini da mu je malo pa se opet upisa i tak hahaha. Tak npr je jutros od 6 do 10 al je do 2 spavao :D
Bekle to se mijenja s fazama znam da ti je tekso al probaj izdrzari. Imas li pomoc od nekog za kucanske poslove?
Kad ste pocele davat kamilicu? Meni je patronazna remla ne jos
Mame kako ocistiti pupak?maknem staru gazu,pospricam sa octanisept sprejom sve?i samo zamotam sa novom gazom?patronazna mi dolazi tek u pon😑
Mame kako ocistiti pupak?maknem staru gazu,pospricam sa octanisept sprejom sve?i samo zamotam sa novom gazom?patronazna mi dolazi tek u pon😑
Sve dobro radis Ana,bitno je da je pupak suh😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kad stavim taj sprej,moram cekati da se posusi pa tek onda gazu?ili stavim odmah gazu iza spreja?
Mislim da da Ana, imas na youtube dm video previjanje pupka ak stignes to pogledat dok spava prije nego previjes. Meni je moja previjalaba a znam da je tak nes islo oktanisept i zamotala gazu :)i sta kaze bbrletic bitno da je suh
Joj nisam ti ziher, znam da je nasa uzela bila onaj djecji stapic zausi sad vise ne znam jel okolo malo potapkala s njim, ja sto stvari paralelno radi dok ona previja. Ali mislim da je odmah stavila gazuonak je omota okolo. Jao, ne znam kolko sam od pomoci sad hmmm ...
Kad stavim taj sprej,moram cekati da se posusi pa tek onda gazu?ili stavim odmah gazu iza spreja?
Pospricas sa octaniseptom i onda gazom ili stapicem za usi pousis i ocistis, nakon toga stavos tyrosur i onda zamotas gazom.
Sortiraj odgovore
Najstariji