joooojjjj kako su nam bebe preeeediiivneeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
D je sanas spavao oko 2 i pol h....
Dzenny, nakon kamilice kaka najkasnije 20 min...
D je danas kakao 2x... Onako pisteno...
D je sa mnom u bolnici spavao...

Sretna, ja mu skuham bocicu od 125ml al on popije skoro nista... jedva da dodje do prve crte...
Suncokreticr ,suuuupeeerrrrr napreduje...

Jao kako su vam sve bebe slatke, bubice male 😍😍
Barbs mi idemo oko 15.11. Na kontrolu i na uzv kukica, tako je rekla pedijatrica.
Dzenny ja svog masiram, stavljam u polozaj za kakanje kad vidim da se napinje, a caj hipp dajem za kakanje samo i nakon ccc sat vremena kaka, ali npr.jedan dan mu ni caj nije pomogao. Danas je 3 puta kakao sve normalno bilo. Caj mu ovako me dajem.

Ja nisam cula za to s kamilicom. Ona je protiv zatvora ili sta? Ja ne dajem nista osim cike. Ima jako grcice i izvija se po cijele dane od bolova ali nemamo problema s kakanjem, svaki dan bar jednom i to uvijek rijetko s ili bez zrnaca, dosad jos nikad gusce...
Ma moj kaka sto outa na dan, ali se ne moze isprditi i kaka po malo, uvijrk se napinje da se jos pokaka i ne ide pa pocne plakat uzasno jako :( trbuh mu je bas tvrd. Ja sam mu naoravila caj od bio kamilice, bas ona prava susena kamilica, ali bez secera.
Marijana, da kamilica je da smiri trbuscic, lakse kakaju itd. Ide od orvih tjedana zivota kao i komorac i caj od lipe. Prije je hipp imao odlican caj od kamilice, komoraca i mislim da anisa, u staklenoj bocici, u orahu. To sam davala L. Danas sam ga trazila.i nisam ga nigdje nasla :(

Marijana, kako ti je Sretna objasnila, kamilica jako smiruje trbuščić... Meni se jednom toliko mučio da prdi i da kaka i kad sam mu tu kamilicu dala se doslovno pokakao dok ju je pio... Jučer i danas već normalno kaka... ok, nije svaka pelena pokakana, ali jutros se pokakao 2x i poslije podne...

Netko je spominjao dolazak bolesnih (prehlade, temperature, kašljucanje...) osoba u babinje?
Pa ako imaju imali sive materije u mozgu će dobro znati da ne smiju dolaziti, a i ja to svima kažem... Eto, moja najuža rodbina još nije bila jer njih 6 od 7 vuku non stop prehlade jedan od drugoga... Pa se rođakinja zezala da će maloga ispratiti u školu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji