Uzv kukova se kod nas radi na 3. pregledu kod pedijatra i to smo obavili. Bas me bilo trta jer u familiji imamo nasljedno probleme sa kukovima, al rekli su nam da je sve u redu. Kolko sam primjetila sa time imaju vise problema djevojcice.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav!
Netko je pitao za šetnje, mi smo prvi put išli s nekih 2 tjedna kad je bilo lijepo vrijeme. Zabundali je i bili oko pola sata. Još se mora naviknuti na šetnje al ide na bolje.
Mi smo se na pregled kukova naručili privatno jer se u bolnici čeka po 3 mjeseca a treba ga napraviti 4-6 tjedna tako da se nešto poduzme ako bude trebalo.
Napokon moje malo čudo spava a ja uspjela popiti kavu na miru, srećom pa mi da odspavati po noći
Inače mi smo dobili baby gym al mi nije još zrela za to, mislim da bude tek za nekih 3-4 tjedna. Za sada još samo leži ispod i onako gleda "u prazno"
Dobit ćemo i ljuljačku na poklon pa se nadam da će moći u nečemu od toga biti dok mama radi neke stvari po kući, da ne moram stalno biti s njom. Samo da mi još malo ojača...
Jutro cure. Ja opet nisam mogla spavati, a kad sam zaspala V se probudio jesti, onda smo natrag zaspali oko 6 al me probudio oko pola 9 jer je jadan pokusao kakati pa je mrčao dok je tiskao.
Inace moj V voli ljulju, jako puno lezi u njoj, nije neka fensi al njemu ne treba nista ni ukljuciti, dobio je balon onaj punjen sa helijem i sad smo ga zavezali za ljulju da lebdi iznad njega i to mu je super, stalno ga gleda i smije mu se, nekad mu zakacim za nogicu pa kako mlatara tako balon skace i bas mu je sad to zanimljivo😅
url=https://lilypie.com]
Evo da se javim dok mrgudic spava. Mi smo i dalje na svom mljekecu, poslije mu vise nisam davala AD i nadam se da ce tako i ostati. Patronazna ga u pon treba vagati pa cemo vidjeti stanje. Mi jos nismo isli u setnje, danas nam je 1.tjedan i usto i imendanko :))
Ja cu pitati patronaznu s koliko ga mogu u prve setnje, racunam s 2 tj. Inace imamo velike prozore starinske pa ga stavljam kraj svjetla stalno iako on nema zuticu ni nis, ne moze biti rumeniji ali ipak da sta vise sunca ulazi u sobu.
Dena, predobro je ovo s balonom. :)) Mi smo dobili baby gym al jos je prerano. Nemam ljulju vec nastavak lezaljku od kolica pa ga tu drzim i vec prati okama kad mu pricas pa sam mu na tu lezaljku okacila nekih par visecih igracaka al jos je prerano da ih dozuvljava. Kad bude njih, onda cu mu izvaditi baby gym.:)
Noci su nam inace ok , nahranila sam ga u ponoc, pa se probudio u 3.30 i 6 h sam. Nakon hranjenja u 3.30 je maltene odmah zaspao(mijenjali smo i pelenu prije) a nakon hranjena u 6 je zapisao krevet sve mu probilo onda je nesto kenjkao i gledao pa sam mu dala jos sike kad smo se presvukli pa smo se ljuljskali i pokusali uspavljivati al nikako .... Onda je opet jeo i napoko se posteno urokao od mlijeka i zaspao hehehe
To sve njegivo krenjkanje sa orekjdima gdje je kao corio je trajalo skoro do 10 tak da spava ko velikk
Hhheeelllooo
I me, PREEESLAAAATKAAA JEEEEE 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘
I ja isto obicnu kamilicu dajem s malo secera...
Suncokretice, neka si ti u kavici uzivala.. 😘😍😍😍
Dena, eto, V ima novi igrackuuu 😍😍😍
mi smo noc spavali super... budjenje u 2 za papanje i u 5 i pol za papanje s promijenom pelena... od 10h je spavao... probudili se u 8.30 I sada spava...
Kod nas je vrijrme uzasno.. kisa ce uskoro aaaLiii ja sam se isla setati s njime... iskoristiti priliku dok kisa ne pada...
Sortiraj odgovore
Najstariji