Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    03. Studeni 2017. 19:43

Ja nisam cula za to s kamilicom. Ona je protiv zatvora ili sta? Ja ne dajem nista osim cike. Ima jako grcice i izvija se po cijele dane od bolova ali nemamo problema s kakanjem, svaki dan bar jednom i to uvijek rijetko s ili bez zrnaca, dosad jos nikad gusce...

• sretna
    03. Studeni 2017. 19:54

Ma moj kaka sto outa na dan, ali se ne moze isprditi i kaka po malo, uvijrk se napinje da se jos pokaka i ne ide pa pocne plakat uzasno jako :( trbuh mu je bas tvrd. Ja sam mu naoravila caj od bio kamilice, bas ona prava susena kamilica, ali bez secera.
    Marijana, da kamilica je da smiri trbuscic, lakse kakaju itd. Ide od orvih tjedana zivota kao i komorac i caj od lipe. Prije je hipp imao odlican caj od kamilice, komoraca i mislim da anisa, u staklenoj bocici, u orahu. To sam davala L. Danas sam ga trazila.i nisam ga nigdje nasla :(

barbs
    03. Studeni 2017. 20:47

Marijana, kako ti je Sretna objasnila, kamilica jako smiruje trbuščić... Meni se jednom toliko mučio da prdi i da kaka i kad sam mu tu kamilicu dala se doslovno pokakao dok ju je pio... Jučer i danas već normalno kaka... ok, nije svaka pelena pokakana, ali jutros se pokakao 2x i poslije podne...

barbs
    03. Studeni 2017. 20:48

Mi imamo uvz 30.11. 

barbs
    03. Studeni 2017. 20:51

I Diego zna imati takve dane... 

barbs
    03. Studeni 2017. 20:53

Netko je spominjao dolazak bolesnih (prehlade, temperature, kašljucanje...) osoba u babinje?
    Pa ako imaju imali sive materije u mozgu će dobro znati da ne smiju dolaziti, a i ja to svima kažem... Eto, moja najuža rodbina još nije bila jer njih 6 od 7  vuku non stop prehlade jedan od drugoga... Pa se rođakinja zezala da će maloga ispratiti u školu 

barbs
    03. Studeni 2017. 20:54

barbs

I Diego zna imati takve dane…

Nije mi citirao cijeli komentar na Buba marin komentar o tome kako Šimun "ubi oko" 

03. Studeni 2017. 20:56

Ja svome dajem samo caj od kamilice i malo secera stavim. I taj mu je najbolje odgovara.
     Probali smo samo od komoraca nije mu bas, a probali smo i onaj komorac,kim,anis i isto mu nije bas odgovarao. 

I_me
    03. Studeni 2017. 22:01

Cure- imate prave male urokanke 😂😍 prejaki su! 
    Babinje- osim sto su mi starci bili 2 tjedna i vjencanih kumova i par susjeda jos mi nitko nije bio. Tek sad su se poceli najavljivati. I nitko nema djecu od prijatelja, svi su trudni 😂. 

I_me
    03. Studeni 2017. 22:04

Uvz- sad na drugoj kontroli kod pedijatrice ce nas naruciti za uvz kukova.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.