Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    03. Studeni 2017. 16:50

Patronažna kaže da dobiva i više nego treba, pedijatrica kaže da joj damo jesti koliko je traži, a da ne bljucne poslije puno van jer to znači da joj je previše.
    Tako da smo sada na 100 ml i nije joj previše, sve što unese začas iz nje ide van, neki brz metabolizam očito jer je pelena stalno puna 
    Kak je krenulo, uskoro ju neću moći nositi hehe

03. Studeni 2017. 16:59

Budenje- moj je jos svjez pa se budimo oko svaka 3 do 3.5 sata, inace stvarno cvrsto spava, a kad se sam probudi pola sata samo gleda uokolo, onda nakon 10ak min pocne kao nesto se bunit i onda plac.
    Gosti- nama jos nitko nije bio, rekla sam svima oko 4 tj pa cemo vidjet tko ce sam a neke bliske ljude cu i pozvati jer znam da imaju zelju a cekaju kad ja kazem da sam ok. Naravno da djecu tu ne podrazumijevam u ranom periodu ni bolestine nikakve to sam vec rekla svima. A sad, valjda ce se drzat. Ako netko povede dijete, necu mu sigurno zalupit vratima pred nosom ali, inace sta god me smeta nije me sram reci, meni je moje dijete br.1
    E da, moji su bili, a sad za vikend ce svekar i svekrva.

03. Studeni 2017. 17:01

Suncokretice, preslatka je. :) S koliko ste krenuli u prve setnje?

MY_life <3
    03. Studeni 2017. 17:35
    Evo vam jedan zavodnicki :)
    Evo vam jedan zavodnicki :)

MY_life <3
    03. Studeni 2017. 17:38

Marijana

Buba_mara

Barbs eto Šiimun ima identicnr ure za budenje hahaha i priko dana nista ne spava

A ja sam mislila da je samo meni tako. Preko dana ako odspava 2h to je uspjeh. A po noci svako malo budjenje. Hodajuci sam zombi ujutro. A preko dana nista ne odmaram apsolutno nista jer nemam kad

Aj bar malo odspava preko dana ovaj moc stalno sklapa oci al nikako zaspat -.- govance malo
    Mi smo davali kamilicu tri put, prvi put se u roku po ure da oprostite na izrazi tri puta zasra cili druga dva puta nam nije pomogla pa smo odustali al se pokakao kad se sam odlucio na to hahaha

• sretna
    03. Studeni 2017. 19:08

Kolko im dajete caja? 

barbs
    03. Studeni 2017. 19:29

joooojjjj kako su nam bebe preeeediiivneeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    D je sanas spavao oko 2 i pol h.... 
    Dzenny, nakon kamilice kaka najkasnije 20 min...
    D je danas kakao 2x... Onako pisteno...
    D je sa mnom u bolnici spavao...

barbs
    03. Studeni 2017. 19:32

Sretna, ja mu skuham bocicu od 125ml al on popije skoro nista... jedva da dodje do prve crte...
    Suncokreticr ,suuuupeeerrrrr napreduje... 

barbs
    03. Studeni 2017. 19:34

Kad imate uvz KUKICA??

violeta1
    03. Studeni 2017. 19:43

Jao kako su vam sve bebe slatke, bubice male 😍😍
    Barbs mi idemo oko 15.11. Na kontrolu i na uzv kukica, tako je rekla pedijatrica. 
    Dzenny ja svog masiram, stavljam u polozaj za kakanje kad vidim da se napinje, a caj hipp dajem za kakanje samo i nakon ccc sat vremena kaka, ali npr.jedan dan mu ni caj nije pomogao. Danas je 3 puta kakao sve normalno bilo. Caj mu ovako me dajem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.