Patronažna kaže da dobiva i više nego treba, pedijatrica kaže da joj damo jesti koliko je traži, a da ne bljucne poslije puno van jer to znači da joj je previše.
Tako da smo sada na 100 ml i nije joj previše, sve što unese začas iz nje ide van, neki brz metabolizam očito jer je pelena stalno puna
Kak je krenulo, uskoro ju neću moći nositi hehe
Budenje- moj je jos svjez pa se budimo oko svaka 3 do 3.5 sata, inace stvarno cvrsto spava, a kad se sam probudi pola sata samo gleda uokolo, onda nakon 10ak min pocne kao nesto se bunit i onda plac.
Gosti- nama jos nitko nije bio, rekla sam svima oko 4 tj pa cemo vidjet tko ce sam a neke bliske ljude cu i pozvati jer znam da imaju zelju a cekaju kad ja kazem da sam ok. Naravno da djecu tu ne podrazumijevam u ranom periodu ni bolestine nikakve to sam vec rekla svima. A sad, valjda ce se drzat. Ako netko povede dijete, necu mu sigurno zalupit vratima pred nosom ali, inace sta god me smeta nije me sram reci, meni je moje dijete br.1
E da, moji su bili, a sad za vikend ce svekar i svekrva.
Suncokretice, preslatka je. :) S koliko ste krenuli u prve setnje?
Barbs eto Šiimun ima identicnr ure za budenje hahaha i priko dana nista ne spava
A ja sam mislila da je samo meni tako. Preko dana ako odspava 2h to je uspjeh. A po noci svako malo budjenje. Hodajuci sam zombi ujutro. A preko dana nista ne odmaram apsolutno nista jer nemam kad
Aj bar malo odspava preko dana ovaj moc stalno sklapa oci al nikako zaspat -.- govance malo
Mi smo davali kamilicu tri put, prvi put se u roku po ure da oprostite na izrazi tri puta zasra cili druga dva puta nam nije pomogla pa smo odustali al se pokakao kad se sam odlucio na to hahaha
joooojjjj kako su nam bebe preeeediiivneeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
D je sanas spavao oko 2 i pol h....
Dzenny, nakon kamilice kaka najkasnije 20 min...
D je danas kakao 2x... Onako pisteno...
D je sa mnom u bolnici spavao...
Sretna, ja mu skuham bocicu od 125ml al on popije skoro nista... jedva da dodje do prve crte...
Suncokreticr ,suuuupeeerrrrr napreduje...
Jao kako su vam sve bebe slatke, bubice male 😍😍
Barbs mi idemo oko 15.11. Na kontrolu i na uzv kukica, tako je rekla pedijatrica.
Dzenny ja svog masiram, stavljam u polozaj za kakanje kad vidim da se napinje, a caj hipp dajem za kakanje samo i nakon ccc sat vremena kaka, ali npr.jedan dan mu ni caj nije pomogao. Danas je 3 puta kakao sve normalno bilo. Caj mu ovako me dajem.
Sortiraj odgovore
Najstariji