Jutro cure. Ja sam jucer konacno pronasla nacin da V ne spava pod ogradom, nagurala sam jednu stranu popluna između ogradice i madraca i sva sretna ga namjestim, a on svakih 10min pocne plakat. Onda sam natrag maknula poplun, odma se zašuljo ispod ogradice i spava jos i sad. Bas je svojeglav.😆
Ja se vec drugu noc nisam nesta naspavala, stalno se budim i prevrcem.
A bas je svojeglav! A koja je to briga, ja isto za svog reagiram na svaki zvuk jer se dosta razmase rukicama pa ih stavlja preko usta nosa i svasta habaha znam da mu nece od toga nista bit ali ipak! :))
Sanjchi, ma znam al bez obzira sta nije na sisi da te ne prevari san od iscrpljenosti jer u snu ne znamo kako se okrecemo, ako duboko zaspemo. I za budenje su nama u rodilistu rekli svako tri sata, jer bebama malim jos nesto s jetrom nije razvijeno do kraja pa ne smiju tako dugo spavati a da ne jedu. Ali, ti najbolje znas. Ja prenosim sta su meni rekli u bolnici. Ja sam bila dosadna i stalno sam zvonila :D i za stolicu isto, prvi dan su trvdili da je imao jednu kakicu al su ga sestre tad presvlacile pa sam i dalje bila skepticna do predvecer drugog dana kad se bas meni iskakio bio. Piskio je isto slabo i vecinom ti pis pis bude ciglasti a ne zuti prvih par dana da se ne prepadnes jer izgleda kao krv u peleni! Ali ti samo zvoni, imas ono zvono za sestre sigurno iza ili kraj glave (ili iznad), one su tu da pomognu. Ako te brine jer tvoje dijete nije imalo stolicu, lijepo zvoni i pitaj.
A ja imam 2 pitanja za vas cure:
1.Svedske pelene za siroko povijanje-koje su najbolje? Neke preporuke?
2 Ulosci -kombiniram pelzy i vir, pelzy mi je zakon al sad kako to bude sta viss prolazilo (lohije) i kad potrosim te uloske, koje da kupim? Neke prirodne a da nisu ti bas za porodilje niti neki sinteticki za obicni menzis? Pliz, preporuke? :)
Meni su u rodilistu rekli da cure moraju imat siroko povijanje a decki ne to mi bas nije jasno,mi koristimo pamucnu pelenu i ciripa najbolje mi je to,ja sam jos uvijek na viru najbolje su mi....kad mirujem malo je dobro cim sam aktivna pocne jace😥

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi a jooj bas si mi zanimljiva sa svime, sjetim se sebe na pocetku hehe.. pusee vam saljemo
Kiki nama su posjeti odmah krenuli, roditelji, sestre i obitelji. Ja dopustam da mi dolaze i djeca i odrasli ali ne dopustam da mi bolesni dolaze. Za sada nemam problema s nikim jedino sa mojom mamom. Tata je jako osjetljiv i svako malo kaslje, smrce, on se ne smije nahladit nit malo odma je bolestan, i moja mama kaze to nije zaraznon jer on je stalno takav, i onda sam se sa njom raspravljala, al nemogu ju urazumit, hvala Bogu pa je tata razuman ☺
Vidite mog Leona sto je spavao, otkrio se i sisa ogradu haha... i onda 2h nije htio zaspat i krevelji se i onda sam ga stavila u viper i poceo je tako jako plakat cak je bilo i suza, i smiro se i zaspo.

Barbs tako i V spava al vecinom na leđa u tom kutu, vjerojatno im je to neko top mjesto za spavanje😅😅
Mamisita od ulozaka meni su najbolji Record (ima ih u mulleru), identicni ko pelzy ali velicine dnevnog uloska, a malo deblji, mekani i prozracni. Probala sam iz dm-a al mi smeta onaj plasticni dio sa obje strane, a imam jako osjetljivu kozu i dnevne al oni su mi jos pre tanki, mozda bi sad vec mogla al zbog rane jos stavljam record.

url=https://lilypie.com]
Violeta, aaajmeeee preslatkiii jees
Dena, V je tvrdoglav kao i Diego... znaaaaaciii svugdjeeeee putuje po kreveticu ahahahhahhha a ako ga stavis na bok seeee ljuuuttttiiiii i prebaci na ledja

Sad mogu raditi sto god hocuuuu po kuciii... evo stavila susiti robu.... druga masina se pere.. i idem krevet napraviti jer nikad se ne zna kad ce se probuditi a kad se probudiii ne mozes nista radit... a sad gundjaaaa..

Bila.je patronazna maloprije da izvaze Patrika. Kd ponedjeljka do danas je dobio 215 grama. Sad ima 4395 g.
Bebaci su vam preeeeslatki!!

Ma sanjchi to je sve normalno, i da cujea samo svoje:))) Dena hvala ti!!! :** Poslat cu muza u Muller nakon posla, neka imam spremno jer imam jos mrvicu pelzy i vir

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji