Kod nas u maticni moraju oba roditelja bez obzira jesu ili nisu vjencani.
Jednokratne podloge ne koristim uopce osim ako negdje idemo.
A pupak smo mi prasili jer je sluzavio tako da se brze osusi i otpadne. Tako nam je receno. I stvarno je brzo otpao. A octaniseptom se treba obavezno ocistit, pogotovo ako se popiski po njemu kao moj P 😁
Sretna kako ste?
Neispavano 😄 vi?
Ana mi smo pupak spricali Octeniseptom, i onda sam brisala sa sterilnom gazom, nakon toga sam stavljala Tyrosur i zamotala. Otpao nam je 9.dan.
Pelene probali smo Lidlove, meni su jako loše u jednom danu su mu dvije promočile i ne sviđaju mi se ne mogu ju nekako namjestit kako bih htjela. Super su mu bile Mullerove, a sad smo na Puffisu dvojci i super su mu. Jedino one podloge jednokratne su mi super iz Lidla. Da, a Pampers vlažne sensitiv katastrofa otvorim ih, a one su uzegle.
Jučer smo se vagali i od izlaska iz bolnice smo na +800g. 😊😊
Carice jel spavate na trbuhu? Kad ste počele? Meni ne rez super i ne boli me, ali me još uvijek strah.
Kod nas u maticni moraju oba roditelja bez obzira jesu ili nisu vjencani.
Jednokratne podloge ne koristim uopce osim ako negdje idemo.
A pupak smo mi prasili jer je sluzavio tako da se brze osusi i otpadne. Tako nam je receno. I stvarno je brzo otpao. A octaniseptom se treba obavezno ocistit, pogotovo ako se popiski po njemu kao moj P 😁
Sretna kako ste?
Neispavano 😄 vi?
Isto😫
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Joj, curke, kad vidim da ne spavate noc kako treba, budem sretna sto barem noc uspijem odspavati ali u preskocima...
Eeeeee, kod nas oba roditelja moraju ici... vjencani ili ne... ja nisam isla jer imamo vezu u maticnom ali inace bi morala ici...
Pupak je nama otpao 11.Dan... i stavljali smo Tyrosur prasak... Gazu smo stavljali tek kad je otpao da ga pelena ne struze...
Zelimo bebu, suuuupeeeer napredujete 😍😍😍😍😘😘😘😘
Mi smo isprobali metodu prelaska po kamencicima kad pocne njorgati medjutim, njega to jos vise razljuti...
Podloge za prematanje nisam dugo kupila jer ih dobijem od nonine frendice
Jaaaooo, curke, ja non stop danas imam feeling da he nedjelja... ne znam zastoooo...
Kupali smo Diega... uspavao se meni na rukama... spustila sam ga u krevetic i vec nakon 5 min se poceo zaliti. muz se zabavlja s njim...
vlazne m-ne koristim otkad sno iz bolnice izasli... Za sada nema potrebe
Spavanje na trbuhu-ne smeta mi rez.. vise mi sise smetaju pa ne mogu 😥, pritiscem ih i curi mlijeko. A sjecam se da sam muzu rekla jos u bolnici da jedva cekam lezat na stomaku opet 😂😂😂 tako da... lijevi bok je jos uvijek u igri ( a sa lijeve strane mi je krevetic pa odmah i maleni vidim)
Mi koristimo violetu od pocetka, i pelene i podloge i bas sam zadovoljna...pampers dobila na poklon i potrosila, promocile vise puta kod kakanja dok violeta jos ni jednom...blazinice baby love su nam dobre...
Sortiraj odgovore
Najstariji