Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    04. Studeni 2017. 18:39

bbrletic13

sretna

Kod nas u maticni moraju oba roditelja bez obzira jesu ili nisu vjencani.
    Jednokratne podloge ne koristim uopce osim ako negdje idemo.
    A pupak smo mi prasili jer je sluzavio tako da se brze osusi i otpadne. Tako nam je receno. I stvarno je brzo otpao. A octaniseptom se treba obavezno ocistit, pogotovo ako se popiski po njemu kao moj P 😁

Sretna kako ste?

Neispavano 😄 vi?

zelimobebu2701
    04. Studeni 2017. 19:06

Ana mi smo pupak spricali Octeniseptom, i onda sam brisala sa sterilnom gazom, nakon toga sam stavljala Tyrosur i zamotala. Otpao nam je 9.dan.
    Pelene probali smo Lidlove, meni su jako loše u jednom danu su mu dvije promočile i ne sviđaju mi se ne mogu ju nekako namjestit kako bih htjela. Super su mu bile Mullerove, a sad smo na Puffisu dvojci i super su mu. Jedino one podloge jednokratne su mi super iz Lidla. Da, a Pampers vlažne sensitiv katastrofa otvorim ih, a one su uzegle.
    Jučer smo se vagali i od izlaska iz bolnice smo na +800g. 😊😊 
    Carice jel spavate na trbuhu? Kad ste počele? Meni ne rez super i ne boli me, ali me još uvijek strah. 

zelimobebu2701
    04. Studeni 2017. 19:07

Je*

• Barbi13
    04. Studeni 2017. 19:47

sretna

bbrletic13

sretna

Kod nas u maticni moraju oba roditelja bez obzira jesu ili nisu vjencani.
    Jednokratne podloge ne koristim uopce osim ako negdje idemo.
    A pupak smo mi prasili jer je sluzavio tako da se brze osusi i otpadne. Tako nam je receno. I stvarno je brzo otpao. A octaniseptom se treba obavezno ocistit, pogotovo ako se popiski po njemu kao moj P 😁

Sretna kako ste?

Neispavano 😄 vi?

Isto😫

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    04. Studeni 2017. 20:00

Joj, curke, kad vidim da ne spavate noc kako treba, budem sretna sto barem noc uspijem odspavati ali u preskocima...
    Eeeeee, kod nas oba roditelja moraju ici... vjencani ili ne... ja nisam isla jer imamo vezu u maticnom ali inace bi morala ici...

barbs
    04. Studeni 2017. 20:03

Pupak je nama otpao 11.Dan... i stavljali smo Tyrosur prasak... Gazu smo stavljali tek kad je otpao da ga pelena ne struze...
    Zelimo bebu, suuuupeeeer napredujete 😍😍😍😍😘😘😘😘
    Mi smo isprobali metodu prelaska po kamencicima kad pocne njorgati medjutim, njega to jos vise razljuti...

barbs
    04. Studeni 2017. 20:04

Podloge za prematanje nisam dugo kupila jer ih dobijem od nonine frendice 

barbs
    04. Studeni 2017. 20:07

Jaaaooo, curke, ja non stop danas imam feeling da he nedjelja... ne znam zastoooo...
    Kupali smo Diega... uspavao se meni na rukama... spustila sam ga u krevetic i vec nakon 5 min se poceo zaliti. muz se zabavlja s njim...
    vlazne m-ne koristim otkad sno iz bolnice izasli... Za sada nema potrebe 

I_me
    04. Studeni 2017. 20:20

Spavanje na trbuhu-ne smeta mi rez.. vise mi sise smetaju pa ne mogu 😥, pritiscem ih i curi mlijeko. A sjecam se da sam muzu rekla jos u bolnici da jedva cekam lezat na stomaku opet 😂😂😂 tako da... lijevi bok je jos uvijek u igri ( a sa lijeve strane mi je krevetic pa odmah i maleni vidim)

Bela
    04. Studeni 2017. 20:57

Mi koristimo violetu od pocetka, i pelene i podloge i bas sam zadovoljna...pampers dobila na poklon i potrosila, promocile vise puta kod kakanja dok violeta jos ni jednom...blazinice baby love su nam dobre...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.