Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    04. Studeni 2017. 16:26

Pelene- presli danas na br.2 koristim iz mullera pelene. Njihovu marku.jako mekane su. Pampers mi je 2x premocio i ima mi neki miris. Imam jos jedan paket dvojke sto sam dobila pa cu to iskoristit da se potrosi. Ove iz dm-a nikako da kupim i isprobam.
    Ove iz lidla njihove su mi isto ok, ne smrde i malkic su tvrdje. Imam i iz konzuma njihove lumpi pa kad ih otvorim napisem vam kakve su. Najbolje su mi bile papmper premium care al brate mili skupe. 😂
    Pupak- ja sam kod svakog previjanja stavljala novu gazicu. Nisam ni spricala ni prasila. To je radila patronazna. Svaka 2 dana bi dolazila pa bi ona to sredila. Prasila je sa praskom tyrosur ili nekim svojim.

treca_sreca
    04. Studeni 2017. 16:58

sretna

Ana2711

bbrletic13

Ana2711

Mame kako ocistiti pupak?maknem staru gazu,pospricam sa octanisept sprejom sve?i samo zamotam sa novom gazom?patronazna mi dolazi tek u pon😑

Sve dobro radis Ana,bitno je da je pupak suh😘

Kad stavim taj sprej,moram cekati da se posusi pa tek onda gazu?ili stavim odmah gazu iza spreja?

Pospricas sa octaniseptom i onda gazom ili stapicem za usi pousis i ocistis, nakon toga stavos tyrosur i onda zamotas gazom.

pupak - mi smo bez tyrosura....jer nije bilo potrebe, iako sam ga imala spremnog.
    znači odmotaš gazicu, pošpricaš laaagnao (ne oblino) octenisept sprejom, POBRIŠEŠ (njeeeežno! tapkanjem, ne trljanjem jakim) da ne ostane vlažno, i onda staviš novu suhu gazicu sterilnu. nemoj stegnit, ali nemoj ni ovlaš.
    Ako se zalijepi ta koju skidaš gazica (zna se dogodit, iscuri nešto iz ranice od pupka, pa se gazica zalijepi) samo pošpricaš na to mjesto malo više octenisepta dok ne popusti da možeš odmotat gazicu)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    04. Studeni 2017. 16:59

pelene iz LIDL-a tko je pitao....ja bila kupila za probu kad su bile na akciji...krute su mi i bzvz
    i violeta su mi krute, ali su mi nekako finije iznutra kako da se izjasnim....tako da mi violeta za noć (puno više upiju) a mullerove za dan jer su mi mekane i draži mi je kroj (uske a visoke) ali slabije mi popiju, barem dvojka....pa se mislim idući put trojku muller uzet jer mi smo tu već na 5ipol kila negdi

treca_sreca
    04. Studeni 2017. 17:04

inače ja prehappy, noć je bila super (da mi se iskupi za prethodnu noć šta me zezala valjda!) i onda sam još ujutro prvi put uspila odmaglit u mini-shopping, muž čuvao malenu. Nisam sebi ništa kupila, nego malome garderobu obnovila za školu, ali sam happy šta sam i to uspila.....mislila sam da ću tko zna kad opet u dućan stić ko čovik.
    Još onda sad bili do Rive, malo po malo se uči na kolica, nije oduševljena, ali velik dio šetnje je prespavala pa opet dobro.
    Jel vaši budu budni u vožnji ili?
    Ja koliko se sjećam s njima dvojicom u toj dobi, bili bi mi budni i lijepo zvirkali iz košare, nisam ih morala dizat. Ona il zaspe il gnjavi da ju dignem...

treca_sreca
    04. Studeni 2017. 17:05

Klinci su super, zaboroavih tko je ono sve bio - ema, Leon, šimun?.....šminkeri mali svi odreda:)

violeta1
    04. Studeni 2017. 17:16

Pupak ja sam sa praskom i mjenjala gaze svaki dan a patronazna je cistila. Jednom sam ja cistila jer mi je pedijatrica rekla da moram i onda sam ga navlazila bezveze, a bio je lijepo suh, iako sam naspricala i ostavila malo na zraku da se osusi. Tek kad je otpao onda lijepo naspricas i ocistis. Tako sam ja.
    Pelene, pampers mi ne valjaju, propustaju, imam jos 2 pampers i iz lidla, a sad smo na 3 iz lidla. I probat cu iz mullera, i violetine pa cemo vidjeti. Iskreno pampers su najskuplje a uopce nisu mi vau! Cak ni premium care. I podlozak za previjanje mi se ne svida  od pampersa, probala sam iz mullera (za sada najbolje) i iz dm-a, a muz je kupio sad iz lidla te nisam jos probala. Koji vi koristite? 

violeta1
    04. Studeni 2017. 17:17

A blaznice baby love mi se ne svidaju, iz lidla su bolje. Probat cu jos dalje uzet neke. Jel imate prijedlog koje? Muller, bipa? Kako bipa stoji sa svime tim? Tamo bas ne idem.

MY_life <3
    04. Studeni 2017. 17:50

Sretna nezz imaju mi neki miris cudan al su mi dobre sto se tice upijanja za sad od svo troje su mi puffies najbolje bile...

barbs
    04. Studeni 2017. 17:56

Pelene koristimo BABY LOVE... Pampers nismo probali... Puffies jednu jesmo. Cimi iz bolnice mi dala... ok su al mi imaju cudan miris... i Moltex jesmo... i Huggies (smrdeeee za pop*)...

barbs
    04. Studeni 2017. 17:58

Pelene koristimo vel 3 od Baby love... a Moltex i Puffies smo imali br 2 i iste vel jao baby love 3 su...
    Belle, izdrzi... imaju oni faze... Eto, ni D ne spava svaku noc jednako sati... 
    Blaznice - probalo lidlove, baby love i lola beby... Lidlpve ne valjaju nista jer ispustaju mucice... baby lpv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.