Barbs tako i V spava al vecinom na leđa u tom kutu, vjerojatno im je to neko top mjesto za spavanje😅😅
Mamisita od ulozaka meni su najbolji Record (ima ih u mulleru), identicni ko pelzy ali velicine dnevnog uloska, a malo deblji, mekani i prozracni. Probala sam iz dm-a al mi smeta onaj plasticni dio sa obje strane, a imam jako osjetljivu kozu i dnevne al oni su mi jos pre tanki, mozda bi sad vec mogla al zbog rane jos stavljam record.
url=https://lilypie.com]
Violeta, aaajmeeee preslatkiii jees
Dena, V je tvrdoglav kao i Diego... znaaaaaciii svugdjeeeee putuje po kreveticu ahahahhahhha a ako ga stavis na bok seeee ljuuuttttiiiii i prebaci na ledja
Sad mogu raditi sto god hocuuuu po kuciii... evo stavila susiti robu.... druga masina se pere.. i idem krevet napraviti jer nikad se ne zna kad ce se probuditi a kad se probudiii ne mozes nista radit... a sad gundjaaaa..
Bila.je patronazna maloprije da izvaze Patrika. Kd ponedjeljka do danas je dobio 215 grama. Sad ima 4395 g.
Bebaci su vam preeeeslatki!!
Ma sanjchi to je sve normalno, i da cujea samo svoje:))) Dena hvala ti!!! :** Poslat cu muza u Muller nakon posla, neka imam spremno jer imam jos mrvicu pelzy i vir
Sortiraj odgovore
Najstariji