Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    31. Listopad 2017. 20:56
    Happy halloween mame!☺☺
    Happy halloween mame!☺☺

url=https://lilypie.com]

barbs
    31. Listopad 2017. 21:09

HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAA
    PREDOBRA SLIKA, DEEENAAAAA!!!!!!
    Takođeeeeer 
    Diego spavaaaa 

barbs
    31. Listopad 2017. 21:09

sretna

Panicapo tvom postu ja ne vidim da.ti nju mucis. I sama kazes da poslije dojenja ponudis AD, tako da u svakom slucaju ne mucis dijete niti je ono gladno 😊

Potpisujem! 

barbs
    31. Listopad 2017. 21:22

Suncokretice, i ja sam počela prakticirati mijenjanje pelena prije svakog obroka... I Diego je nervozan prije hranjenja, ali što ću mu ja... nek' se navikne  Super Lea napreduje s kilažom... Ja ne znam koliko on dobiva. Zadnji put su ga vagali 18.10.  ali kad je patronažna dolazila dobivao bi od 40g do 60g dnevno.
    Diego spavaaaaa  Danas je zaspao u 21h... Isto ga muče grčići

violeta1
    31. Listopad 2017. 21:39

Dena hhahah prefora slika 😊😊
    Leonu sam cistila tjemenicu i onda se tako ukako, nije kako cijeli dan i onda 2 puta u pola sata, prije toga je mali caja dobio opet, 2 put mu je sve probilo, pa sam ga morala i kupat. I onda smo plesali, i on je tak zaspo, ja ga gnjavim on nista, i za sat vremena se budio naravno jer je bio gladan, siso i opet zaspo i pava sad. 😊 

Belle84
    31. Listopad 2017. 21:40

Evo me curke k vama... mi u bolnici jos, uhodavamo se s dojenjem... jedva cekam kuci svojoj, grozno mi je tu 😩

barbs
    31. Listopad 2017. 22:10

Violeta, neka neka...😍😍😍😍 Ja cu se Diegu uskoro pridruziti...
    Belle, kad bi te mogli otpustiti?
    Cini mi se da cu i ja u cet ici kupiti Biogaiu...

Belle84
    31. Listopad 2017. 22:15

Ne znam, kazu cetvrtak... sutra bi isla da je bio vaginalni porod... 

barbs
    31. Listopad 2017. 22:17

Belle, joj, daaaa, ti si na CR.. Jos.maaaalooo i doma ste

Nina2512
    31. Listopad 2017. 22:27

Mame od danas vam se sluzbeno pridruzujem u grupi🙂🙂Rodila se moja Mila danas tocno u 00:00❤❤❤❤
    Sigurno cu vas uskoro morati gnjaviti sa raznim pitanjima,al sad dok smo u bolnici smo ok🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI