Ana - dojenje.....stavljaj ti nju i cecse ako place....ne moras cekat 3h da prodje. Ja sam svoju kozu na kozu drzala i nudila kad bi plakala...i doslo mi je mliko odmah nakon 24h a inace caricama puno kasnije nadodje.
I hodaj golih sisa da zracis bradavice, a ne ih zatvarat u grudnjak. Ja nikakvu kremu nisam trebala, iako je purelan bio spreman atento u torbi. Ali su se sestre zato rugale "eno je opet je gola" 😂...a mene briga!
žena-majka-carica:)
Hvala cure! Koliko traje ta faza skoka? Par dana pa opet mir ili? 😬
Barbs Diego je medeni! Kad je poceo kuzit te igracke? Mi jos nemamo taj baby gim ali uskoro ce i to dobiti. Moj mali inace ne ferma bas previse sva "pomagala" za roditelje. Evo, dobili smo onu njihaljku eleltricnu i malo se on poljulja i to ako je miran, ali da se u njoj smiri nema sanse. Srecom pa nismo sami kupovali i pljunuli lovu za to. Dudu varalicu je skuzio nakon 2.pokusaja, odmah je pljune i naljuti se. Imamo i hranilicu koja moze od nule i drugi roditelji pricaju kako im djeca obozaaavaju biti u njoj - nas se malo legne ali mu brzo dosadi i ajmo ispocetka 😅 Mozda je jos premali za sve to, ali meni se cini da se ne da prevariti bas 😂
Mi od jučer na 100 ml dohrane! Piše na pakiranju da je to količina za drugi tjedan pa joj valjda nije previše...
Nakon 85 mi već par puta gladna i stavlja prstiće u usta, nekako nervozna i traži još glavicom, što mi je znak da je još gladna. Jao to će biti buhtlica začas!
Ana, čestitam i uživaj s Milom!
Koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Ja sam mislila da će to već prestati.
Evo kod mene još smeđe krvarenje, jutros se pojavili neki komadi ili ugrušci, koma
Suncokretice jel jede jedinicu ili pre?
Moj je od Pre bio stalno gladan pa smo presli na jedinicu. A dajem mu po potrebi, ako trazi da je gladan napravim mu jos bez obzira sto pise na kutiji.
url=https://lilypie.com]
Ana - dojenje…..stavljaj ti nju i cecse ako place….ne moras cekat 3h da prodje. Ja sam svoju kozu na kozu drzala i nudila kad bi plakala…i doslo mi je mliko odmah nakon 24h a inace caricama puno kasnije nadodje.
I hodaj golih sisa da zracis bradavice, a ne ih zatvarat u grudnjak. Ja nikakvu kremu nisam trebala, iako je purelan bio spreman atento u torbi. Ali su se sestre zato rugale "eno je opet je gola" 😂…a mene briga!
Treca sreca je li smeta bepanten za bradavice,malo su mi iziritirane od grudnjaka znaci zracit ih moram,hvala na info😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jede PRE, rekli su nam u bolnici da to dajemo dok ne dođe do 3,5 kg. Ona je sada bliže 3 kg i baš brzo napreduje na težini, nadoknadila je sve do termina koji joj je danas.
Primjetili smo da pokazuje znakove gladi nakon 85 pa smo povećali, nekad je nervozna i stavlja prste u usta, nije uvijek al pojede to bez problema već par dana za redom. Pedijatrica kaže da ako ne bljucka, znači da joj je taman i nije previše. Ako pojede sve par puta za redom, znači da joj se može povećati dpza- Očito je organizam traži a i ima česte stolice pa mi je nekako logično da sve brzo probavi.
Koliko ml pojede tvoj V?
Krvarenje - rodila prije 40 dana i jos uvik nije cisto
Bradavice - sjecate se iz knjige iz povijesti onih fresaka teta sa krete koje su u haljinama i samo sise vire...tako nekako sam izgledala do nedavno, sad he vec bolje
Jede PRE, rekli su nam u bolnici da to dajemo dok ne dođe do 3,5 kg. Ona je sada bliže 3 kg i baš brzo napreduje na težini, nadoknadila je sve do termina koji joj je danas.
Primjetili smo da pokazuje znakove gladi nakon 85 pa smo povećali, nekad je nervozna i stavlja prste u usta, nije uvijek al pojede to bez problema već par dana za redom. Pedijatrica kaže da ako ne bljucka, znači da joj je taman i nije previše. Ako pojede sve par puta za redom, znači da joj se može povećati dpza- Očito je organizam traži a i ima česte stolice pa mi je nekako logično da sve brzo probavi.
Koliko ml pojede tvoj V?
Nama je babica rekla da je pre najslicniji majcinom mlijeku pa ga se smije davati kolko beba trazi, znaci ako nakon prolisane doze je jos gladna ilinakon sat-dva opet slobodno papa.
V sad papa jedinicu, 160ml mu slazemo, s time da nekad trazi jos, nekad ostavi, al reka je pedijatrica da je to normalno.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji