Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    01. Studeni 2017. 13:00

Barbs presladak je D! 😊
    Ana obicno kazu da se doji na zahtjev, a ne ceka se 2-3 h da produ. Tako i kod nas u bolnici kazu da kad god beba trazi da joj se da jesti, da se ne.vodimo po satima. I moj P u ova 2 tj nikad nije visio pola sata na cici, jednostavno nece. Evo sad isti pocica za 3-4 min i nema sanse da mu jos uvalim jer pljuje van. Al zato za pol sata - sat trazi opet i to me lagano nervira jer non stop su cice na izvolte. Mozda sad zvucim kao nemajka, al eto, tako.je. pogotvo po noci. Umjesto da se odmah najede kako se spada on zajebava

• Barbi13
    01. Studeni 2017. 13:51

sretna

Barbspresladak je D! 😊
    Anaobicno kazu da se doji na zahtjev, a ne ceka se 2-3 h da produ. Tako i kod nas u bolnici kazu da kad god beba trazi da joj se da jesti, da se ne.vodimo po satima. I moj P u ova 2 tj nikad nije visio pola sata na cici, jednostavno nece. Evo sad isti pocica za 3-4 min i nema sanse da mu jos uvalim jer pljuje van. Al zato za pol sata - sat trazi opet i to me lagano nervira jer non stop su cice na izvolte. Mozda sad zvucim kao nemajka, al eto, tako.je. pogotvo po noci. Umjesto da se odmah najede kako se spada on zajebava

Ma ne zvucis kao nemajka tako i moja zajebava uzme cicu i spava pa je moram budit ako je vratim u krevet odmah dranje umjesto da se najede.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    01. Studeni 2017. 15:37

sanjchi255

Curke…u 13:04 nam jr stigla Lucija..teska je 3440 i dugacka 51 cm…ima puno crne kosice. Presretna sa. Bolilo je ko sam vrag ali se isplatilo❤❤❤ javim se kad dodem k sebi…

Pa dobro nam dosla Lucija!!!! 😍😍😍😍 ajde mama odmaraj i javi se kad dodjes ksebi. 😊

panica
    01. Studeni 2017. 15:42

Ana, Belle,Sanjchy cestitam, uzivajte s bebicama
    Bela, ja se isto trudim pa dok ide ide, muž me zezao kad se mjenjao sat da će on imaz sat vremena više sna, a ja sat vremena više dojenja😂
    Moja bi isto mogla prespavat na cici, a ne da se probudit, vec se moram maknut i onda je panika i tako u krug dok ih ne isprazni ili i ja ne zaspim skup snjom😂
    Mila, Diego i Leon su pravi slatkiši
    Meni gym još nije stigao s alia, pokušavam ju animirat s onim visecim za jaje, ali ništa ju to baš ne zanima previše, sreca pa muz nije hti dati 600kn, ovaj s alia je 25$, pa neće biti velika steta ako nece htjet

I_me
    01. Studeni 2017. 15:47

Ana i belle dobrodosle!!! 😍😍 sad sam procitala sve. 
    Krvarenje-tocno 40 dana. Samo prvih par dana jace,ostalo kao zadnji dam menstruacije. 
    Barbs- nisam emu stavljala u druge polozaje u njihaljci. Jos uvijek lezi ravno.
    Mi smo od jutra u gradu. Predivan dan za setnju. Ema prespavala sve. Ssmo se jednom probudila za papat. E da je svaki dan ovako toplo i lijepo za setat.😍

I_me
    01. Studeni 2017. 15:49

I da!!! Bebaci su vam preslatki 😍

Nina2512
    01. Studeni 2017. 15:56

Evo danas sam joj davala na zahtjev jer je bas trazila cesce od tih 3h kaj su oni rekli..al jos nemam mlijeko samo kolostrum jos uvijek..valjda bude doslo..hm..

panica
    01. Studeni 2017. 16:13

Ana2711

Evo danas sam joj davala na zahtjev jer je bas trazila cesce od tih 3h kaj su oni rekli..al jos nemam mlijeko samo kolostrum jos uvijek..valjda bude doslo..hm..

Meni je mlijeko počelo nailaziti tek cetvrti dan. 

01. Studeni 2017. 16:24

I meni ana, albimam ybilja veliku bebu pa mu nije dosta ni tog mog sta nadode. Vuce al nema za njega dosta, pa mu na kraju uvijek dam jos malo ad i tek onda zaspe

Kiki156
    01. Studeni 2017. 16:38

Sanjchi cestitam!! Dobro nam dosla Lucija! 😍❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.