Mi smo danas poceli sa bio gaia za grceve. Uzeli smo jos davno a nisam mu htjela davat ali poceo je plakat i grcit se pa probat cemo
Iduci tjedan ce nam doci patronazna da ga izvaze, ne stigne prije. Zvala sam ju danas 😊
Panica znam kako ti je...moja curka ima mjesec i pol i do neki dan davali AD uz svaki obrok, a nekad i bez cice jer ja nisam imala snage vise...tesko je kad od pocetka ili nema odmah mlijeka, ili ga nema dovoljno, ili pak beba spava na cici kao moja a ti tako zelis dojiti...nase hranjenje je trajalo po sat vremena najmanje i na kraju moras dati Ad, psihicki me to iscrpilo..ja nisam odustala, ni sama ne znam kako...
Violeta tako sam ja neki dan ugledala V u uhu zasusenu krv i to poprilicno, bas sam se uplasika, al sam mu pocistila i vidjela da se samo ogrebao, a ja vec mislila da iz uha curi.
Sanjchi cekamo tu tvoju zezalicu malu 🤗 sretno ti bilo i bezbolno☺
url=https://lilypie.com]
Violeta, predivan je 😍😍😍😍
JAAAO, MA SVE IMAMO PREDIVNE BEBICEEEE!! 😘😍😍😍😍😍
ja bika kod gin al nikako da uhvatim free time.... sve je ok.. taaaaamaaaan krenula ovulacija 😂😂😂😂😂😂😂
HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAA
PREDOBRA SLIKA, DEEENAAAAA!!!!!!
Takođeeeeer
Diego spavaaaa
Panicapo tvom postu ja ne vidim da.ti nju mucis. I sama kazes da poslije dojenja ponudis AD, tako da u svakom slucaju ne mucis dijete niti je ono gladno 😊
Potpisujem!
Suncokretice, i ja sam počela prakticirati mijenjanje pelena prije svakog obroka... I Diego je nervozan prije hranjenja, ali što ću mu ja... nek' se navikne Super Lea napreduje s kilažom... Ja ne znam koliko on dobiva. Zadnji put su ga vagali 18.10. ali kad je patronažna dolazila dobivao bi od 40g do 60g dnevno.
Diego spavaaaaa Danas je zaspao u 21h... Isto ga muče grčići
Dena hhahah prefora slika 😊😊
Leonu sam cistila tjemenicu i onda se tako ukako, nije kako cijeli dan i onda 2 puta u pola sata, prije toga je mali caja dobio opet, 2 put mu je sve probilo, pa sam ga morala i kupat. I onda smo plesali, i on je tak zaspo, ja ga gnjavim on nista, i za sat vremena se budio naravno jer je bio gladan, siso i opet zaspo i pava sad. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji