Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    01. Studeni 2017. 09:55

Mame koliko vam je trajao oporavak nakon reza?imate kakav savjet za to?
    Jos nemam mlijeko pa mila sisa samo kolostrum,valjda ce i mlijeko uskoro..rekli su mi da ju stavljam svakih 3h na sisu po max pol sata

barbs
    01. Studeni 2017. 09:58

I Diego je imao veseluuu noooc  A mami se spaaavaaaaaaa 

jutrooo 😘😘😘
    jutrooo 😘😘😘

barbs
    01. Studeni 2017. 09:59

Ana, mene su malo rezali, pa sam se jako brzo oporavila... i peri si dolje samo sa vodon i to nakon svakog odlaska na wc... 

barbs
    01. Studeni 2017. 10:00

Kiki, po tvom opisu mi se cini da se radi o skoku u razvoju.. Takav je Diego bio...

treca_sreca
    01. Studeni 2017. 10:43

Ana cestitke i dobrodosluca nasoj frendici imenjakinji.
    Za carski isto ovisi koliki je rez, moj je nekih 20ak cm (8 savova) ako igra ulogu ali svakako jako sam keljava i invalidna bila brat bratu 2tj sigurno. Najgore ustat iz kreveta i lec u nj....prvih dana po porodu mi je trebalo po 2min za tu "akciju". Onda 3-4tjedan polu polu a normalno sam funkcionirala tek nakon misec dana. 
    A nakon vaginalnih poroda vec nakon par dana ko nova...unatoc velikm bebama i epiziotomiji.
    moj savjet - nosi steznik u pocetku ak imas feeling da ce ti ispast sve iz utrobe...ja sam ga imala i spasio me. Pogotovo do 3tj

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Studeni 2017. 10:43

Kiki to je skok ...skolski s 3tjedna.

treca_sreca
    01. Studeni 2017. 10:47

Ana - dojenje.....stavljaj ti nju i cecse ako place....ne moras cekat 3h da prodje. Ja sam svoju kozu na kozu drzala i nudila kad bi plakala...i doslo mi je mliko odmah nakon 24h a inace caricama puno kasnije nadodje. 
    I hodaj golih sisa da zracis bradavice, a ne ih zatvarat u grudnjak. Ja nikakvu kremu nisam trebala, iako je purelan bio spreman atento u torbi. Ali su se sestre zato rugale "eno je opet je gola" 😂...a mene briga!

Kiki156
    01. Studeni 2017. 10:56

Hvala cure! Koliko traje ta faza skoka? Par dana pa opet mir ili? 😬
    Barbs Diego je medeni! Kad je poceo kuzit te igracke? Mi jos nemamo taj baby gim ali uskoro ce i to dobiti. Moj mali inace ne ferma bas previse sva "pomagala" za roditelje. Evo, dobili smo onu njihaljku eleltricnu i malo se on poljulja i to ako je miran, ali da se u njoj smiri nema sanse. Srecom pa nismo sami kupovali i pljunuli lovu za to. Dudu varalicu je skuzio nakon 2.pokusaja, odmah je pljune i naljuti se. Imamo i hranilicu koja moze od nule i drugi roditelji pricaju kako im djeca obozaaavaju biti u njoj - nas se malo legne ali mu brzo dosadi i ajmo ispocetka 😅 Mozda je jos premali za sve to, ali meni se cini da se ne da prevariti bas 😂

Suncokretica
    01. Studeni 2017. 11:46

Mi od jučer na 100 ml dohrane! Piše na pakiranju da je to količina za drugi tjedan pa joj valjda nije previše...
    Nakon 85 mi već par puta gladna i stavlja prstiće u usta, nekako nervozna i traži još glavicom, što mi je znak da je još gladna. Jao to će biti buhtlica začas!
    Ana, čestitam i uživaj s Milom! 
    Koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Ja sam mislila da će to već prestati.
    Evo kod mene još smeđe krvarenje, jutros se pojavili neki komadi ili ugrušci, koma 

• Dena1009
    01. Studeni 2017. 11:59

Suncokretice jel jede jedinicu ili pre?
    Moj je od Pre bio stalno gladan pa smo presli na jedinicu. A dajem mu po potrebi, ako trazi da je gladan napravim mu jos bez obzira sto pise na kutiji. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI