Hvala, curkeee!!
Kiki, pa nisam bas primjetila kad ga je to pocelo zanimati... Oni visuljci sa njihaljke ga nisu bas zanimala, ali baby gym ima puuunooo boooojaaaaa tako da to gleda odusevljeno....
Bravo, mama Sanjchii Dobro nam dosla, Lucijaaa
I me, ahaaaa.... zanimalo me jer eto moja frendica je rodila 2-3tj nakon mene i mali joj vec stoji u polu sjedecem polozaju... neka ste uzivali..
Kod nas je bila kuma na
*bila je kuma na kavi i nakon toga smo muz i ja s Diegom isli u setnjih sat i pol... otpale mi noge ahahahhahah
Dojenje-u bolnici su forsirali pola sata cicanja na jednu cici i pola sata na drugu
Faking mobilni foruuuummmm
Ugl... D je RIJETKO KAD izdrzao pola h na jednoj cici i nista ne drugoj... pitala sam patronaznu i muzevu rodjakinju i rekle su da to nema veze... i stvarni nema... Diego oooodlicno napreduje...
Krvarenje-ah joooj ne sjecam se kad sam prestala krvariti jer bi cesto stalo na par dana..
pa opet krenulo... pa opet roskasti isjedak... uglavnom, rekao je ginekolog da trenutno imam ovulacijuuu
Krvarenje-ah joooj ne sjecam se kad sam prestala krvariti jer bi cesto stalo na par dana..
pa opet krenulo… pa opet roskasti isjedak… uglavnom, rekao je ginekolog da trenutno imam ovulacijuuu
Ovulaciju?! 😂
Pazi se barbs.. da ne bi bio brzo novi Diego 😋😂
Salim se!!! 😁😆
Mi smo se danas htjeli bacit u akciju al eto dijete nam nije dalo 😂😂😂 probudila se
Kad su vam otpali savovi? Ova moja jedina 2 koja imam nikak da opadnu 😂
I meni ana, albimam ybilja veliku bebu pa mu nije dosta ni tog mog sta nadode. Vuce al nema za njega dosta, pa mu na kraju uvijek dam jos malo ad i tek onda zaspe
neću solit pamet,
ponavljam se svako malo
ali moram reć - to dodavanje vam je prvi korak ka propasti dojenja.
i ne znam koliko je to velika beba
ali ja sam Tomu rodila s 4ipol kg.....s 2 tjedna je imao 5kg...itd...to je "velika beba" ja bih rekla
a ja nisam neka super-silva s ogromnim sisurinama, daleko od tog
inače imam 50ak kilograma, i cice košarice B, van trudnoće jelte
i samo na mom mlijeku je živio prvih 6mj života i napredovao više nego dobro
tako da malo mi je to bzvz razlog za nadodavat adaptirano...ali dobro, svatko radi kako misli da je najbolje
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji