Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    01. Studeni 2017. 05:26

Ana i Belle cestitam i dobrodosle! 😊
    Belle i na Sv. Duhu odvode bebe na spavanje, meni su ga uzeli svaku vecer i vratili oko 5 ujutro. 
    Treca sreca i Violeta bebe su vam preedivne! 
    Bio gaiu i mi koristimo i od kad ih uzima cini mi se da su grcevi manji, nema vise onih jakih grceva, ne znam ne lj zbog toga. D3 kapi korisrimo od 8.dana i kaka normalno, par puta dnevno, ali bez obzira na kakanje nekad ga muci trbuscic. Valjda to bude vecinom kod sve djece dok ne sazrije probava...
    Mi imamo novu fazu, ne znam je li skok u razvoju ili sta ali evo vec dva dana od 14,15 pa do spavanja samo zeli visit po meni i na sisi. Pa malo zaspi al se probudi vrlo brzo. Po noci se budi jednom, jede i spava do jutra i kroz jutro bude super. Oko 11 ima jedno duze spavanje i tad odemo prosetati ali onda popodne samo zeli biti kod mene. Mozda previse spava kroz jutro ali zao mi ga je buditi ako mu tako pase. 
    Kilaza dobio je 220 g u tjedan dana sto je super! Mi samo dojimo a negdje sam citala da minimalno moraju dobiti 150g tjedno, kod AD je mislim drugacije. 

barbs
    01. Studeni 2017. 05:40

Podrigivanje-podrigne akoro nakon svakog obroka...
    Uzimanje bebica da se mama odmori u Puli- e ovakl... meni su samo kad sam rodila a ostale dvije noci nosi.... frendici na Cr - jesu i frendicj koja je rodila vaginalno... Ne znam zasto meni nisu al ajd'.. bilo pa proslo haha

• Bebushka
    01. Studeni 2017. 07:02

Na merkuru uzmu bebu samo na tvoje inzistiranje i ne izgledaji bas preheppy radi toga, a ja sam bila mrtva, bas mi je to bilo koma...jedva sam izdrzala

• Dena1009
    01. Studeni 2017. 09:18

Ana dobro nam dosle ti i Mila ☺
    Kakanje V je par dana kakao nesto mekse i smrdilo je za poludit, sad se natrag vratilo na staro. Bas su nam bili kumovi pa je i kuma pogledala ( radila je neko vrijeme na pedijatriji) i zakljucile smo da nije proljev, samo mekanija stolica. Rekla je da neki ortopedi govore da je normalno da bebe nemaju stolicu i do 12 dana. Al objema nam je to nezamislivo. Pa nama odraslima nije lako kad dan-dva nemamo stolicu, a kako je tek tim malim trbuscicima.  😮😮
    Sjedalice -dobili smo od kumova auto sjedalicu, ali nema isofix. Jel znate mozda dal postoje isofixi posebno za kupit i dal su oni univerzalni? Pase isti onda i za jaje? Jaje za sad vezemo pojasevinma al kad cemo svejedno kupovat onda bismo kupili sad, ako pase i za jaje.

url=https://lilypie.com]

violeta1
    01. Studeni 2017. 09:23

Ana cestitam 😘😘😘 Samo ispituj, tu smo da pomognemo 😊😊😊
    Mi smo nocas imali veselu noc hehe... od pola 4 do 5i20h nije zaspao, gleda, smije se ... na kraju sam mu pustima cmc i uzivao je hehe. A ja i muz ne zna se ko vise spava 🤣 i sad mali spava a mene muz budio, kaze hrcem 🤣🤣

Nina2512
    01. Studeni 2017. 09:55

Mame koliko vam je trajao oporavak nakon reza?imate kakav savjet za to?
    Jos nemam mlijeko pa mila sisa samo kolostrum,valjda ce i mlijeko uskoro..rekli su mi da ju stavljam svakih 3h na sisu po max pol sata

barbs
    01. Studeni 2017. 09:58

I Diego je imao veseluuu noooc  A mami se spaaavaaaaaaa 

jutrooo 😘😘😘
    jutrooo 😘😘😘

barbs
    01. Studeni 2017. 09:59

Ana, mene su malo rezali, pa sam se jako brzo oporavila... i peri si dolje samo sa vodon i to nakon svakog odlaska na wc... 

barbs
    01. Studeni 2017. 10:00

Kiki, po tvom opisu mi se cini da se radi o skoku u razvoju.. Takav je Diego bio...

treca_sreca
    01. Studeni 2017. 10:43

Ana cestitke i dobrodosluca nasoj frendici imenjakinji.
    Za carski isto ovisi koliki je rez, moj je nekih 20ak cm (8 savova) ako igra ulogu ali svakako jako sam keljava i invalidna bila brat bratu 2tj sigurno. Najgore ustat iz kreveta i lec u nj....prvih dana po porodu mi je trebalo po 2min za tu "akciju". Onda 3-4tjedan polu polu a normalno sam funkcionirala tek nakon misec dana. 
    A nakon vaginalnih poroda vec nakon par dana ko nova...unatoc velikm bebama i epiziotomiji.
    moj savjet - nosi steznik u pocetku ak imas feeling da ce ti ispast sve iz utrobe...ja sam ga imala i spasio me. Pogotovo do 3tj

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.