Ana i belle dobrodosle!!! 😍😍 sad sam procitala sve.
Krvarenje-tocno 40 dana. Samo prvih par dana jace,ostalo kao zadnji dam menstruacije.
Barbs- nisam emu stavljala u druge polozaje u njihaljci. Jos uvijek lezi ravno.
Mi smo od jutra u gradu. Predivan dan za setnju. Ema prespavala sve. Ssmo se jednom probudila za papat. E da je svaki dan ovako toplo i lijepo za setat.😍

Evo danas sam joj davala na zahtjev jer je bas trazila cesce od tih 3h kaj su oni rekli..al jos nemam mlijeko samo kolostrum jos uvijek..valjda bude doslo..hm..

Evo danas sam joj davala na zahtjev jer je bas trazila cesce od tih 3h kaj su oni rekli..al jos nemam mlijeko samo kolostrum jos uvijek..valjda bude doslo..hm..
Meni je mlijeko počelo nailaziti tek cetvrti dan.

I meni ana, albimam ybilja veliku bebu pa mu nije dosta ni tog mog sta nadode. Vuce al nema za njega dosta, pa mu na kraju uvijek dam jos malo ad i tek onda zaspe

Hvala, curkeee!!
Kiki, pa nisam bas primjetila kad ga je to pocelo zanimati... Oni visuljci sa njihaljke ga nisu bas zanimala, ali baby gym ima puuunooo boooojaaaaa tako da to gleda odusevljeno....

Bravo, mama Sanjchii Dobro nam dosla, Lucijaaa
I me, ahaaaa.... zanimalo me jer eto moja frendica je rodila 2-3tj nakon mene i mali joj vec stoji u polu sjedecem polozaju... neka ste uzivali..
Kod nas je bila kuma na

*bila je kuma na kavi i nakon toga smo muz i ja s Diegom isli u setnjih sat i pol... otpale mi noge ahahahhahah
Dojenje-u bolnici su forsirali pola sata cicanja na jednu cici i pola sata na drugu

Faking mobilni foruuuummmm
Ugl... D je RIJETKO KAD izdrzao pola h na jednoj cici i nista ne drugoj... pitala sam patronaznu i muzevu rodjakinju i rekle su da to nema veze... i stvarni nema... Diego oooodlicno napreduje...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji