Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    31. Listopad 2017. 21:40

Evo me curke k vama... mi u bolnici jos, uhodavamo se s dojenjem... jedva cekam kuci svojoj, grozno mi je tu 😩

barbs
    31. Listopad 2017. 22:10

Violeta, neka neka...😍😍😍😍 Ja cu se Diegu uskoro pridruziti...
    Belle, kad bi te mogli otpustiti?
    Cini mi se da cu i ja u cet ici kupiti Biogaiu...

Belle84
    31. Listopad 2017. 22:15

Ne znam, kazu cetvrtak... sutra bi isla da je bio vaginalni porod... 

barbs
    31. Listopad 2017. 22:17

Belle, joj, daaaa, ti si na CR.. Jos.maaaalooo i doma ste

Nina2512
    31. Listopad 2017. 22:27

Mame od danas vam se sluzbeno pridruzujem u grupi🙂🙂Rodila se moja Mila danas tocno u 00:00❤❤❤❤
    Sigurno cu vas uskoro morati gnjaviti sa raznim pitanjima,al sad dok smo u bolnici smo ok🙂🙂

dzenny
    31. Listopad 2017. 22:30

Sanjchi,sretno.. da bude cim prijee gotovo.. 😉😉
    Violeta,kako meden djecak.. 😍😍
    Dena, super slika..😉
    Kakanje-moja kaka 1-2x dnevno.. recimo danas je kakala tek oko 17h.. ali uglavno svaki dan kaka.. 😉 jos nismo morali dati kamilicu.. 
    Grcevi-hvala Bogu pa ih za sada nemamo.. Alara pije D3 od 7-og dana.. iiii jednu noc je pocela plakati,grcevi su bili poceli.. ujutro odem kupim joj bio gaiu ii neke vjetrovne kapljice.. ii hvala bogu vise nije plakala zbog grceva.. all zato samo prducka,po cijeli dan..
    Savjet-ne znam da li je i to kod mn pomoglo,ali cure gledajte da vam beba podrigne poslije svakog obroka,ja to isto u zadnje vrijeme prakticiram i kazem da smo za sad uredu.. 😉

dzenny
    31. Listopad 2017. 22:32

Ana,cestitke i brz oporavak,pisi kako je proslo kad stignes.. 😉 Dobro nam dosla jos jedna Mila u nasu grupu.. 😘😘

Belle84
    31. Listopad 2017. 23:01

Ana jel istina da vama u Petrovoj odvode  bebe preko noci da se odmorite?

MY_life <3
    01. Studeni 2017. 01:30

Simun je i danas i jucer dobio kamilicu al bez rezultata :( ne kaka nikako....nezz vise kako da mu pomognem a pedijatrici je to normalno, nama nije jer jadan cili pocrveni i place kad pokusava kakat a nemoze

01. Studeni 2017. 04:09

Belle, kolko sam cula da odvode u Petrovoj :)  Ja sam rodila u Vinogradskoj pa su isto odvodili tko je htio. Ja nisam iako imam 4 sava dole pa teze sjedim al sam ga dojila lezecki a za podrigivanje sam ga setala po sobi i za umirivanje. Pretpostavlja da je tebi stanje losije radi rane od carskog pa ako ne mozes, zovi babicu. Oni su svi tu da ti ponognu.
    Kakve kapi protiv grcica? Ja svog obavezno nosam za podrigivanje! Tko vam je to preporucio, ili ste na svoju ruku uzele? Kolko je to dobro?
    Mi se uhodavamo u dojenje, imam veliku bebu i velikog zderonju pa je stalno na sisi, povremeno ako vise nemam toliko mu dodam mrvicu ad al polako se stvara sve vise mlijeka jer sve vise sise.
    Ana, cestitke na Mili.
    Moje iskustvo porod u vinogradskoj brzinski-odlicno osoblje, dobra klopa hehh, pomazu kolko mogu, ako hocete odmor odnose dijete, ja sam rodila u sub u 8 ujutro vaginalno, u pon u 13h sam bila doma. Cistoca je isto ok, ja sam zadovoljna bila, detaljni su u svemu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.