Kažu da je Aptamil najbolji i da ima najmanje nuspojava. A kod nas eto izreagirala sad od trećeg tjedna. Pedijatrica kaže da je bolje ne mijenjati jer može biti još gore.
Nastavili smo s njim jer je u bolnici dobivala taj i nije bilo nuspojava.
Jedino da probamo onaj hipoalergeni aptamil.
Al mislim da ovo jednostavno mora proći i probavni sustav sazoriti. Nismo više pametni al tako ju je teško gledati kako plače, crveni se i savija poslije obroka i u snu dok spava
Kažu da je Aptamil najbolji i da ima najmanje nuspojava. A kod nas eto izreagirala sad od trećeg tjedna. Pedijatrica kaže da je bolje ne mijenjati jer može biti još gore.
Nastavili smo s njim jer je u bolnici dobivala taj i nije bilo nuspojava.
Jedino da probamo onaj hipoalergeni aptamil.
Al mislim da ovo jednostavno mora proći i probavni sustav sazoriti. Nismo više pametni al tako ju je teško gledati kako plače, crveni se i savija poslije obroka i u snu dok spava
Ma ako ju je tek sad pocelo mucit onda sumnjam da je do aptamila, vjerojatno su klasicni problrmi s probavom :( evo meni se P grci zbog nadutosti, a dojen je
Imamo doma vagu pa pratimo rast težine i dobiva oko 60 g dnevno.
Patronažna kaže da je prosjek 25!
Koliko vaše bebe dobivaju?
Dok mi je bila samo na cici dobivala je oko 25 g, kad sam uvela jednu do dvije dohrane dnevno počela je dobivati oko50 g, meni na dohrani piše da je obrok za bebi 3-4 tjedna 120 tako da ti ne jede previše, ja svojoj dam dohranu kad pocica obadvije cice vrišti ko luda i baca cicu van i onda mi pojede oko 90, znaci da je bas gladna, a u cetvrtak ce biti mjesec dana. A inace mi je vecinu dana na cici, sad dok ovo pišem pitam se da li mucim ja svoje dijete in
Cure da li jedete preko noci??
Ja sam stalno gladna, ali preko noci bi jela kad god se probudim,bas budem gladna…
Ako jedete sta jedete? Ja nemam inspiiracije, mlijeko i kekse, sta jos..cokoladu kazu ne previse zbog dojenja…
Ja uglavnom jedem one integralne krekere iz lidla.
Hej curke!
Panica, daaaa, faking keksi... ahah Mislim da ću si prestati kupovati kekse/slatko što god jer ne mogu ja stati Bolje da nemam ja ništa od toga doma ahahah ŠTO JE SIGURNO, JE SIGURNO!
Violeta, AJME, KOJI SOOOOOOK!!!! Inače, sada u 17h imam pregled.
Upravo sam se izdojila. Brzo ću krenuti...
SANJCHI, BILA JE URAAA da ti nešto pokrenuuu!
Treca sreca, preslatkaaaa!!!
Bebushka, bome je tebi veselo s njima, ali se sjećam i frendice sa blizancima. Na početku su spavali zajedno, pa odvojeno, ali dečkić je volio spavati s upaljenim svijetlom, a curka ne... i dečkić je bio prilično bučan prije spavanja, a curki je smetalo, pa su ih morali i izdvojiti, ali za ostalo je rekla da je stvarno imala sreće!
Pročitam kad budem čekala pregled, pa komentiram kasnije
Noćni obroci - aaaaaj, budim se gladna k'o vuk oko 3 ujutro, tj. radi njega da ga nahranim, aaaaali ne smijem si dozvoliti da jedem Navečer sam počela jesti nešto lagano kao npr jogurt. Inače bih si tost napravila ili kekse s mlijekom, ali to je previše slatkog kroz dan, pa moram smanjiti... i ooobavezno popijem veliku čašu mlijeka...
Sanjchi, zasto mo epi mozes sanjati?
Bebina stolica-cijeli dan jucer nije kakao... i navecer smo mu dali malo kamilice iiii 2x za redom se pokakao i po noci...evo, opet nista danas... 😭😭😭😭😭😭😭
Panica po tvom postu ja ne vidim da.ti nju mucis. I sama kazes da poslije dojenja ponudis AD, tako da u svakom slucaju ne mucis dijete niti je ono gladno 😊
Mustela, kupila cim se pojavilo prvi put mali, pomoglo, ali se prosirilo. Kupila uriage mlijeko za tjemenicu ali nista. Sad idem kombinacija ulje i mustele pa cemo vidjeti.
Da i vise moram dat samo da mu pomogne dala bih.
Panica pratit cu ga sad ako ne pride kroz 10 dana ili krene na gore idemo vidjeti da nije alergican i kod dermatologa.
Treca Mila je slatkiccaaa
Sanjchi sretnoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji