Katater me nije blio ni stavljanje ni skidanje, samo je malo neugodno i jedva sam cekala da ga skinu jer sam stano razmisljala kako sam spojena na cijev i to mi je bilo cudno.
Cure super izgledate! Meni jos nije tako ravan trbuh!
Mamasita cestitam! Ja ti nisam imala mlijeka uopce u rodilistu a doslo mi je kad sam dosla doma. Puno znaci smirena okolina. Sad dojim bez problema ali koristim sesirice jer imam ravne bradavice pa ne moze ulovit.
Danas nam je opet bila patronazna, imali smo prvo kupanje i vagala nas je. U tjedan dana je dobio 220 g! 😊
Mi vec par veceri za radom imamo neke grceve. Mali u snu stenje i savija nogice ali i dalje spava (samo nas probudi s tim), onda se probudi nakon cca 5 sati spavanja, jede i do veceri je uglavnom ok. Onda opet pocne vecernja nervoza, al oko 23 vec spava. Ja sam neispavana jer me budi kako ga buba ponoci 😔 Nadam se da ce brzo proci!
U svakom slucaju, kako lijepo napreduje na tezini necu ga buditi po noci, ovo nam je bio test tjedan.
Hej mame, vidim sve ste dobro 😊
Vozila sam danas L u vrtic, bio je doma tjedan dana da se.privikne na P. Mislila sam da ce dramit, ali je bez problema isao 😊 neki dan smo.on i ja sami isli do grada da se malo podruzimo, a tata je cuvao P 😍
Bila nam patronazna danas, ima 4180 grama. Sutra ima 2 tjedna 😊
Nesto ga zadnjih 4 dana muce vjetrovi. Kupili smo espumisan ali ne znam kolko mu pomaze..
Cure hvala vam puno,al evo saznala da je sutra dan D🙈🙈😊😊sad me dr pregledao,otvorena sam 2 cm i sutra idem na inducirani,necu ipak na carski..dobit cu epi kad se otvorim 5 cm..ajmee sad me vec strah,drzite fige da sve dobro prode😊😊
Cure hvala vam puno,al evo saznala da je sutra dan D🙈🙈😊😊sad me dr pregledao,otvorena sam 2 cm i sutra idem na inducirani,necu ipak na carski..dobit cu epi kad se otvorim 5 cm..ajmee sad me vec strah,drzite fige da sve dobro prode😊😊
Sreeetno! Bit ce sve super 😊
Ej! Sretno i javi se kad dodjes ksebi 😊 i bit ce sve ok ☺
Anaaaaa, SREEETNOOO!! Sve smo uz tebe i ocekujemo vaaaaas 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍
Sretna, koliko dugo vec koristis Espumisan!? Da li ima cesto vjetrove ili se muci?
Suncokretice, i Diega su mucili grcici... isto je stenjao spavajuci al oka nisam sklopila...
D je zaspao tek pred pol h... onako, tvrdooo....
I me, jesi pocela koristiti njihaljku i u drugim pozama?
Kakva je vasa noc bila??? Kad su vase bebe zaspale? Ja sam osamucenaaaa... Vani je bas zahladilo i oblacno je... prosetali smo se
I me, jesi pocela koristiti njihaljku i u drugim pozama?
Kakva je vasa noc bila??? Kad su vase bebe zaspale? Ja sam osamucenaaaa… Vani je bas zahladilo i oblacno je… prosetali smo se
Prošetali smo se s mojima po kvartu i sad uživam u free timeu jer je pitanje do kad će D spavati...
Mi jastuk za nošenje kooooostantno koristimo. SUPER investicija.
Svašta smo kupili u subotu Diegu... u C&A i našla sam kapicu u KAUFLANDu na Winnie the pooh I dobili smo skafander i čarapice od svekinih frendova (btw, išćupala mi ga je jučer iz ruku da se ona može frajerisati pred njima
) i od tatine rodbine ručnik (sada koristimo 3 i 3 imamo u rezervi
) i kompletić
Sutra ujutro nam dolazi sestrična s mamom... Isto daleki rođaci.
I još čekamo zajedničke frendove + samo moje frendice i s moje strane rodbinu. Non stop se kod njh zamjenjuju viroze, pa nikako da nam dođu u posjet.
I zaboravila sam se pohvaliti I SEBI sam jaknu kupila u Sportini u subotu i gaćice i steznik gače. Još čizmice mi fale (jer ih nemam, a godinama nisam kupovala i investirala u to!)
Sortiraj odgovore
Najstariji