Buba_mara mi smo u pocetku davali AD nakon svakog obroka...greska odmah u startu, trebalo je samo sto cesce na ciku ju stavljati...budem znala za drugi put :/
Sada se to vec prorijedilo, mozda 3 puta joj dam i to ne pojede uvijek sve...primjetila sam da nakon AD zna duze odspavati, nocas smo samo ciku i jako se cesto budila.
Mi se kupamo dva puta tjedno za sada...a svaki dan je malo prebrisem, vrat, rukice...
Kod kupanja do sada svaki put druga prica, jedanput vristi kad je skinemo, dok u vodi ko ribica uziva...drugi put vriska u vodi, a cim je izvadimo mirna...
Juzro curke,i moja je bila nervozna cijelu noc je radio fen u sest se probudila dobila ciku i evo je opet na ciki,imenjakinjo ja u pon idem predat za djecji pa cu vidjet.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bela, i Diego isto ponekad vristi u kadici a ponekad uziva... treba ubosti bas praaaavooo vrijeme ahahahhhaa
Violeta, jaaaooo, zao mi je radi muza.. Kad se vraca? Ma i ja se drzim toga da Diego ne spava s nama... ali rekla sam da ne znam sto me ceka ahahahahhahaa Pa bolje da sutim hahahahahaha
Dena, drago mi je sto ste se lijepo proveli
Bbrletic, hvala 😘😘😘😘 Vama je bome bilo veselo
Bela, i Diego isto ponekad vristi u kadici a ponekad uziva… treba ubosti bas praaaavooo vrijeme ahahahhhaa
Violeta, jaaaooo, zao mi je radi muza.. Kad se vraca? Ma i ja se drzim toga da Diego ne spava s nama… ali rekla sam da ne znam sto me ceka ahahahahhahaa Pa bolje da sutim hahahahahaha
Sutnja je zlato, istina! 😉😉
Sutra tokom veceri bi trebao doci, barem se nadam. 😊
Nikako da vam kazem, uzela sam iz dm-a kaliko pelene kao tetra pelene i meni su bolje od obicnih tetra pelena. I presli smo na trojku pelene. 2 mu je mala, jucer kako sam ga nosila pelena mu se spustila do pola guze 😂 malo mu je.
Nikako da vam kazem, uzela sam iz dm-a kaliko pelene kao tetra pelene i meni su bolje od obicnih tetra pelena. I presli smo na trojku pelene. 2 mu je mala, jucer kako sam ga nosila pelena mu se spustila do pola guze 😂 malo mu je.
Jutro mame! Imam i ja te kaliko pelene. Super su mi.
Koliko kg ima bebac? Mi smo jos na br 1. A sa mj dana je imala 3800g. Mislim da cemo mi uskoro na br 2.
Trecasreca jesi sigirna da je nekupanje u pitanju? Mi V nismo kupali vise od mj dana, samo ga prebrisivali i nije imao nista slicno.
sigurna, da. Jer nisam prebrisavala uopće taj dio....buni se kad ju se po glavi umiva i eto taj dio sam zaobilazila
a kupali smo se u kadici samo jednom, prošli vikend daje to bilo mislim....nezgodno mi, a normalno bi bilo bar 1x tjedno
uglavnom naše ljuskice s tog područja čela/obrva su prošlost, 2x mazanja maslinovim uljem i nakon 10min tetra krpicom navlaženom u mlakoj vodi istrljala laaaaagano - otišlo sve, koža kao nova. A baš je ružno izgledalo...ne strašno kao Leonu ono kad je bilo (ono su već bile krastice) ali jaaako ružno ipak.
Barbs - fakat mi normalno ne bi bilo da idem van piti s bebom....ne sad kad ima misec, nego i kad bude imao 1-2-3god...ono WTF?!? kolika ti ta frendica ima godina, 17?? Osim na pireve (vjenčanja) meni uopće nije normalno vukljat djecu po nekim tako prilikama.
žena-majka-carica:)
Jutro mame!
Koliko i da li vase bebe bljuckaju?
Moja nije do jucer..jucer je jedno 4 puta bljucnula i danas ujutro dva puta. To je mala kolicina kaj bljucne,ali me zanima sto je potaknulo bljuckanje koje do jucer nismo imali!? I kada je vrijeme za paniku?
Sortiraj odgovore
Najstariji