Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    28. Listopad 2017. 08:51

Buba_mara mi smo u pocetku davali AD nakon svakog obroka...greska odmah u startu, trebalo je samo sto cesce na ciku ju stavljati...budem znala za drugi put :/
    Sada se to vec prorijedilo, mozda 3 puta joj dam i to ne pojede uvijek sve...primjetila sam da nakon AD zna duze odspavati, nocas smo samo ciku i jako se cesto budila.

Bela
    28. Listopad 2017. 08:54

Mi se kupamo dva puta tjedno za sada...a svaki dan je malo prebrisem, vrat, rukice...
    Kod kupanja do sada svaki put druga prica, jedanput vristi kad je skinemo, dok u vodi ko ribica uziva...drugi put vriska u vodi, a cim je izvadimo mirna...

• Barbi13
    28. Listopad 2017. 09:37

Juzro curke,i moja je bila nervozna cijelu noc je radio fen u sest se probudila dobila ciku i evo je opet na ciki,imenjakinjo ja u pon idem predat za djecji pa cu vidjet.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    28. Listopad 2017. 09:40

Bela, i Diego isto ponekad vristi u kadici a ponekad uziva... treba ubosti bas praaaavooo vrijeme ahahahhhaa
    Violeta, jaaaooo, zao mi je radi muza.. Kad se vraca? Ma i ja se drzim toga da Diego ne spava s nama... ali rekla sam da ne znam sto me ceka ahahahahhahaa Pa bolje da sutim hahahahahaha

barbs
    28. Listopad 2017. 09:41

Dena, drago mi je sto ste se lijepo proveli 
    Bbrletic, hvala 😘😘😘😘 Vama je bome bilo veselo

violeta1
    28. Listopad 2017. 09:47

barbs

Bela, i Diego isto ponekad vristi u kadici a ponekad uziva… treba ubosti bas praaaavooo vrijeme ahahahhhaa
    Violeta, jaaaooo, zao mi je radi muza.. Kad se vraca? Ma i ja se drzim toga da Diego ne spava s nama… ali rekla sam da ne znam sto me ceka ahahahahhahaa Pa bolje da sutim hahahahahaha

Sutnja je zlato, istina! 😉😉
    Sutra tokom veceri bi trebao doci, barem se nadam. 😊

violeta1
    28. Listopad 2017. 09:49

Nikako da vam kazem, uzela sam iz dm-a kaliko pelene kao tetra pelene i meni su bolje od obicnih tetra pelena. I presli smo na trojku pelene. 2 mu je mala, jucer kako sam ga nosila pelena mu se spustila do pola guze 😂 malo mu je. 

I_me
    28. Listopad 2017. 10:01

violeta1

Nikako da vam kazem, uzela sam iz dm-a kaliko pelene kao tetra pelene i meni su bolje od obicnih tetra pelena. I presli smo na trojku pelene. 2 mu je mala, jucer kako sam ga nosila pelena mu se spustila do pola guze 😂 malo mu je.

Jutro mame! Imam i ja te kaliko pelene. Super su mi.
    Koliko kg ima bebac? Mi smo jos na br 1. A sa mj dana je imala 3800g. Mislim da cemo mi uskoro na br 2.

treca_sreca
    28. Listopad 2017. 10:12

Dena1009

Trecasreca jesi sigirna da je nekupanje u pitanju? Mi V nismo kupali vise od mj dana, samo ga prebrisivali i nije imao nista slicno.

sigurna, da. Jer nisam prebrisavala uopće taj dio....buni se kad ju se po glavi umiva i eto taj dio sam zaobilazila
    a kupali smo se u kadici samo jednom, prošli vikend daje to bilo mislim....nezgodno mi, a normalno bi bilo bar 1x tjedno
    uglavnom naše ljuskice s tog područja čela/obrva su prošlost, 2x mazanja maslinovim uljem i nakon 10min tetra krpicom navlaženom u mlakoj vodi istrljala laaaaagano - otišlo sve, koža kao nova. A baš je ružno izgledalo...ne strašno kao Leonu ono kad je bilo (ono su već bile krastice) ali jaaako ružno ipak.
    Barbs - fakat mi normalno ne bi bilo da idem van piti s bebom....ne sad kad ima misec, nego i kad bude imao 1-2-3god...ono WTF?!? kolika ti ta frendica ima godina, 17?? Osim na pireve (vjenčanja) meni uopće nije normalno vukljat djecu po nekim tako prilikama.

žena-majka-carica:)

• Vicky
    28. Listopad 2017. 10:13

Jutro mame! 
    Koliko i da li vase bebe bljuckaju?
    Moja nije do jucer..jucer je jedno 4 puta bljucnula i danas ujutro dva puta. To je mala kolicina kaj bljucne,ali me zanima sto je potaknulo bljuckanje koje do jucer nismo imali!? I kada je vrijeme za paniku? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.