Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    27. Listopad 2017. 11:36

Kod nas je obicaj,da kad ti neko dilazi prvi put kad rodis,bebi da i novca (moja Alara do sada je dobila 1300€) 😉😉 aa i kad negdje dodjes prvi put sa bebom isto je obicaj da se bebi da.. 😊😊 eto,mi jos nigdje nismo bili sa njom,sutra idemo kod frendova.. 😉
    Jojj,mn ce uzasno biti strah kad se budem spremna za sex 😮 mislim da ce mi biti isto kao da mi je prvi put 😂😂 aa itak budem cekala da odem ginekologu (imam 07.11.) Pa onda na posao.. 😂😂
    Mi smo sinoc imali budjenje svako malo,ali ajd nista strasno.

panica
    27. Listopad 2017. 12:21

Sex, mene je isto strah, a još me više strah ginekologa, a nikad me nije bilo strah
    Violeta,Leon je pravi frajer, baš si ga lijepo sredila
    Mi isto tulum od pola dva noćas, samo je cicu htjela, nisam se smjela odmaknut, dala sam i dohranu ali i nakon toga ista stvar, ne znam tko je pricao da mu dijete nakon dohrane spava odmah i cvrsto, moje bome ne

• sretna
    27. Listopad 2017. 12:52

panica

Sex, mene je isto strah, a još me više strah ginekologa, a nikad me nije bilo strah
    Violeta,Leon je pravi frajer, baš si ga lijepo sredila
    Mi isto tulum od pola dva noćas, samo je cicu htjela, nisam se smjela odmaknut, dala sam i dohranu ali i nakon toga ista stvar, ne znam tko je pricao da mu dijete nakon dohrane spava odmah i cvrsto, moje bome ne

Ni meni L nije spavao bez obzira sto je bio na AD 😂

violeta1
    27. Listopad 2017. 13:19

dzenny

Kod nas je obicaj,da kad ti neko dilazi prvi put kad rodis,bebi da i novca (moja Alara do sada je dobila 1300€) 😉😉 aa i kad negdje dodjes prvi put sa bebom isto je obicaj da se bebi da.. 😊😊 eto,mi jos nigdje nismo bili sa njom,sutra idemo kod frendova.. 😉
    Jojj,mn ce uzasno biti strah kad se budem spremna za sex 😮 mislim da ce mi biti isto kao da mi je prvi put 😂😂 aa itak budem cekala da odem ginekologu (imam 07.11.) Pa onda na posao.. 😂😂
    Mi smo sinoc imali budjenje svako malo,ali ajd nista strasno.

Sve isto tako i kod mene za obicaje.. a i za budenje svako malo...danas sam bas umorna

violeta1
    27. Listopad 2017. 13:21

Ocito nam sinoc bebe nisu dobro spavale... ali zato moj misic spava sad bas dobro, malo se javi, ja ga pomazim i on opet zaspi. Vec 2ipol sata pava

barbs
    27. Listopad 2017. 13:32

I mi smo odmah dobiki domovnicu i rodni list... morali smo samo doci od odredjenog dana na dalje ali smo dobili isti dan...
    sex-aaah joooojjj hahhahahahahhahahahaha
    Violeta, znam da nije nista komplicirano al eto, sve mene ceka HAHAHAHA

barbs
    27. Listopad 2017. 13:35

Danas je moj tata prosetao Diega i kad su otisli isla sam i ja...

Sad cekam da kuma dodje na kavu a Diego je ispred na zraku... od 12h OCE NECE spavat... i malo ga pomazim pa se umiri... 

barbs
    27. Listopad 2017. 13:36

Vidim ja da nas nase bebe zezaju... hahahahaa Malo se mjenjaju sto se nocnih tuluma tice ahahhahah

zelimobebu2701
    27. Listopad 2017. 14:03

Mame evo i mi se pridružujemo napokon sam našla malo vremena da vam se javim. Kako ste? Kako leti vrijeme, već su neke bebice preko mjesec dana ili vise. Nama je sutra tjedan dana. Nas dečko je za sad super bebica, samo papa i pava. Malo se ljuti kad se presvlačimo ili kupamo, ali kad mama da ciku sve je riješeno. Ne mogu vam opisat koji poseban osjećaj imam u sebi kad ga pogledam, stvarno se ne može opisat dok to ne osjetiš, obožavamo ga. Jedan dan ga gledam u bolnici i suza suzu stiže od sreće. 😍😍

Suncokretica
    27. Listopad 2017. 14:37

želimobebu, mislim da sve imamo takav osjećaj. Neka su nam bebe žive i zdrave, a mi ćemo uživati s njima 
    Danas nam bila patronažna, dobila je 120 g u 2 dana!
    Raste i papa sve više, stalno se budi gladna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.