Kod nas je obicaj,da kad ti neko dilazi prvi put kad rodis,bebi da i novca (moja Alara do sada je dobila 1300€) 😉😉 aa i kad negdje dodjes prvi put sa bebom isto je obicaj da se bebi da.. 😊😊 eto,mi jos nigdje nismo bili sa njom,sutra idemo kod frendova.. 😉
Jojj,mn ce uzasno biti strah kad se budem spremna za sex 😮 mislim da ce mi biti isto kao da mi je prvi put 😂😂 aa itak budem cekala da odem ginekologu (imam 07.11.) Pa onda na posao.. 😂😂
Mi smo sinoc imali budjenje svako malo,ali ajd nista strasno.
Sex, mene je isto strah, a još me više strah ginekologa, a nikad me nije bilo strah
Violeta,Leon je pravi frajer, baš si ga lijepo sredila
Mi isto tulum od pola dva noćas, samo je cicu htjela, nisam se smjela odmaknut, dala sam i dohranu ali i nakon toga ista stvar, ne znam tko je pricao da mu dijete nakon dohrane spava odmah i cvrsto, moje bome ne
Sex, mene je isto strah, a još me više strah ginekologa, a nikad me nije bilo strah
Violeta,Leon je pravi frajer, baš si ga lijepo sredila
Mi isto tulum od pola dva noćas, samo je cicu htjela, nisam se smjela odmaknut, dala sam i dohranu ali i nakon toga ista stvar, ne znam tko je pricao da mu dijete nakon dohrane spava odmah i cvrsto, moje bome ne
Ni meni L nije spavao bez obzira sto je bio na AD 😂
Kod nas je obicaj,da kad ti neko dilazi prvi put kad rodis,bebi da i novca (moja Alara do sada je dobila 1300€) 😉😉 aa i kad negdje dodjes prvi put sa bebom isto je obicaj da se bebi da.. 😊😊 eto,mi jos nigdje nismo bili sa njom,sutra idemo kod frendova.. 😉
Jojj,mn ce uzasno biti strah kad se budem spremna za sex 😮 mislim da ce mi biti isto kao da mi je prvi put 😂😂 aa itak budem cekala da odem ginekologu (imam 07.11.) Pa onda na posao.. 😂😂
Mi smo sinoc imali budjenje svako malo,ali ajd nista strasno.
Sve isto tako i kod mene za obicaje.. a i za budenje svako malo...danas sam bas umorna
Ocito nam sinoc bebe nisu dobro spavale... ali zato moj misic spava sad bas dobro, malo se javi, ja ga pomazim i on opet zaspi. Vec 2ipol sata pava
I mi smo odmah dobiki domovnicu i rodni list... morali smo samo doci od odredjenog dana na dalje ali smo dobili isti dan...
sex-aaah joooojjj hahhahahahahhahahahaha
Violeta, znam da nije nista komplicirano al eto, sve mene ceka HAHAHAHA
Danas je moj tata prosetao Diega i kad su otisli isla sam i ja...
Sad cekam da kuma dodje na kavu a Diego je ispred na zraku... od 12h OCE NECE spavat... i malo ga pomazim pa se umiri...
Vidim ja da nas nase bebe zezaju... hahahahaa Malo se mjenjaju sto se nocnih tuluma tice ahahhahah
Mame evo i mi se pridružujemo napokon sam našla malo vremena da vam se javim. Kako ste? Kako leti vrijeme, već su neke bebice preko mjesec dana ili vise. Nama je sutra tjedan dana. Nas dečko je za sad super bebica, samo papa i pava. Malo se ljuti kad se presvlačimo ili kupamo, ali kad mama da ciku sve je riješeno. Ne mogu vam opisat koji poseban osjećaj imam u sebi kad ga pogledam, stvarno se ne može opisat dok to ne osjetiš, obožavamo ga. Jedan dan ga gledam u bolnici i suza suzu stiže od sreće. 😍😍
želimobebu, mislim da sve imamo takav osjećaj. Neka su nam bebe žive i zdrave, a mi ćemo uživati s njima
Danas nam bila patronažna, dobila je 120 g u 2 dana!
Raste i papa sve više, stalno se budi gladna
Sortiraj odgovore
Najstariji