Oha.. kod nas veselo.. znaci Alara je vristala 1 sat da nikako nije usutila.. sve to jer je nervozna,hoce spavat aa neda joj se zaspati.. ii evo je napokon zaspala.. pa cemo vidjet do kad.. aa mn od sve te muke glava zabolila.. jos smo nas dvije same.. dragi ovu sedmicu ponoci,aa i sad ide ranije na posao,jer imaju guzvu.. tak da se ja sama moram boriti sa njom.. 😕
i mi smo isto same više manje cijeli dan…jedva čekam vikend….mada muž i kad je kući ima toliko posla oko njih dvojice starijih, uvik neke obveze (rođendani, treninzi, natjecanja, spiza itd) da opet ne bude doma dobar dio dana ali psihički mi je da znam da nisam do večeri sama s njom
ali bože moj, ni prve ni zadnje..
violeta super si ga sredila za grad…..frajer mali! Maslinovo ulje - ja ga isto koristim….bila joj se na čelu izmedju obrva stvorila neka nakupina ljuskica kao tjemenica, i malo namazala joj uljem - sve otišlo..
Jesi ulje mazala cesce? I jesi cistila te ljuskice? To ti i je tjemenica, a on sad ima ali onako suho bijelo, bez tih ljuskica.
Treca sreca, problem je što muž ga nanaša kratko i kad ne ide onda mi ga uvali i kaže: ajde sad ti...
D3 kapi od plivit, mi od 16 dana koristimo i tek zadnjih 6 dana problem s kakanjem. 1 dan ne moze, pa sve ok, tako da to pripisujem mojoj hrani, jer sam jela i kolaca i cokolade a to je velikooo neee za dojilju. Tako da sam izbacila totalno
Ej mame. Ema i ja danas bile u gradu na kavi i setnji sa frendicom koja je rodila 5 dana prije mene pa smo malo podjelile iskustva i napricale se ajme..od 11 do 2 smo bile u gradu stime da smo u setnji morale obje stati i nahranit djecu 😂😂. Dosla kuci, rucala i onda opet u setnju sa susjedom i njenim malim. Sad sam sjela. Ledja me ubijaju 😥 al je bio lijep dan pa zao mi ga ne iskoristit.
Cure slike su vam predivne 😍 prave jesenske 😍
A to naučio/la si ga/ju na ruke... eeee, to slušam svaki put kad smo na ručku kod njegovih, a sveki na svaki KME skoči i trči ga dizati Čak joj je i svekar rekao da ga pusti kad je miran... jer onaj KME je bio javljanje... Kad plače taj ne kmekne samo..
I me, jaaaaaaaaaao, lijepo ste se vi prošetale i provele!!! Baš super!
Moja kuma je na g.o. u pon i ut pa ćemo sigurno otići negdje
Treca sreca, problem je što muž ga nanaša kratko i kad ne ide onda mi ga uvali i kaže: ajde sad ti…
I da nadodam... Ne uspije ni meni nakon 2 minute nego se i ja "namučim" da ga uspavam, pogotovo ako je nervozan... Ne pomaže ni sisa, ni duda nit išta... nego ajmo hodati po stanu i ljuljuškati ga....
Evo opet cu
Ugl znate za moje muke po dojenju! U pon smo imali prvi pregled beba je imala 4450 g pritisak okoline da mi je beba gladna je bio ogroman i to ne sire okoline vec muza i uze obitelji, stalno sam slusala da nemam dovoljno mlika, da nije hranjivo, gurali su mu babimil u usta od pustog stresa i glupih savjeta patronazne da ga ne dojim na zahtjev nego svako tri sata iz babimil sam naravno ostala bez mlika, imala san ga ali ne dovoljno npr. Popodne niti za pola obroka...od pregleda u pon sam se zainatila i muzu i svima i odlucila svim silama da cu dojiti! Dog sam se s pedijatricom da cu u petak (danas) ponovo doci na vaganje tako da smo se mucili svaki dan, svaki sat, prisiljavala sam ga da papa samo ciku jer je uz manjak mlika on vrista na sisi i tako tri, skoro cetiri dana smo se ja i koja beba trudili i trudili...jutros idemo na vaganje a moj bistri muz kaze da je mali sigurno izgubio na tezini -.- kazem ja njemu ako je izgubio prelazimo na ad a ako nije nastavljamo s dojenjem jer bi tek tad bila sigurna da sam napravila sve sto je u mojoj moci da ponovo dojim...staje mali na vagu kad ono 4590 :) nije nista pretjerano al bome nije ni izgubija nista!! Ja toliko preeehepi da cu cak i ovo njegovo nespavanje i vristanje priziviti!
Da se mi razumimo, borba jos traje pogotovo sa plakanjem na ciki al sad sam bar sigurna da mojoj bebi ne triba ad!! :)
Poanta price... Ne popustajte pod pritiskom okoline :)
A vama svima hvala na puuuno korisnih savjeta i na potpori
Barbs kad su meni sveki i mama krenile govoriti da smo ga navikli na ruke (a nismo nego one) zabranila sam im da ga uzimaju uopce, nakon toga mi to vise nikad nisu ni jedna ni druga rekle hahaha
BRAAAAAVOOO, BUBA MAROOO!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍 NEK SI SE TI ZAINATILA!!!Vidis da se to isplatilo!!! Bravooooo, Simuneeee A dobro si napravila za sveki i mamu hhahahah
Ja sa svojima nemam problema.. Imaju veliko razumjevanje... tata je cak stao na moju stranu i rekao: lako nama sto ga nisimo 10 min ali sta s njom koja je sama a njime od jutra!?
Sortiraj odgovore
Najstariji