Cure je li vam beba pije one d3 +k1?Je li imate grcice od toga
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mi smo danas bile kod doktorice na 1. pregled, super sam zadovoljna s pedijatricom! Sve je super, treca pitala si me za vitamin D, do sada im nisam nista davala jer mi u otpusnom u bolnici nisu nista rekli, sad smo dobili kapi od Oleovita (tako nekako) samo vitamin D bez K i od njih nemaju bebe grceve i dobili smo kremicu za guzu + tester od cicavita da prpbam s njim ako bude islo da si kupimo, guze su im koma
Ginicka - ja sam jucer bila, depilirala sam kolko sam mogla, ovaj dio oko sava sam ostavila, al tu ni nema bas dlaka, a ginicka je bila super njezna. Stvarno sam bila u grcu i cak mislila opet da odbijem zbog rane al smo se dogovorili da ako boli prekine i nisam nista osjetila, cak je uzimala i bris sa sava i nije peklo.
Obicaji kod nas kad netko dođe vidit donesu se kolaci, ako je bliza rodbina onda kompletan rucak i kolaci i "pod jastuk" se bebi stavljaju novci. Kad dode prvi put beba u kucu daje joj se jaje. Al to su obicaji od prije, netko se jos drzi, a netko ne. Mi bas nemamo posjete kad nam je rodbina u hr, al je zaradio 550 € vec, samo sta sno mu pola potrosili, nije nam se dalo do bankomata pa smo od toga uzeli, veli mm, ima mj dana a vec smo mu duzni😅 Moramo dici novce da mu vratimo, nadam se da nece trazit kamate.😅
Rodni list mi smo ga tek u petak dobili, a rođen je 4.9., to ke cekanje, vec nas svi nazivaju za br zdravstvene, a zdravstvenu ne dobis bez r.lista
url=https://lilypie.com]
Cure momof2017 i ja smo iz istog grada. Ako sam dobro skontala obje smo fureste 😂. A ovdje u istri se sve salje za pulu. A posto nismo u puli mi moramo cekat oko tj dana za sve papire jer se sve salje tamo i ceka da oni posalju nazad. Glupost ziva.. ko da nismo umrezeni i ne mogu kod nas napraviti..
Barbs- onu klokanicu sam vidjela na stranici od Bubamare. Ne mogu linkatm
bebushka pitala sam zato jer si se čudila nam koji imamo problema s kakanjem
Nismo ga ni mi imali (problem) dok nismo D3 počeli davat
doduše kaka ona meni i sad, ali to su muke ježeve...nije ko prije ni blizu
žena-majka-carica:)
Sex, mene je isto strah, a još me više strah ginekologa, a nikad me nije bilo strah
Violeta,Leon je pravi frajer, baš si ga lijepo sredila
Mi isto tulum od pola dva noćas, samo je cicu htjela, nisam se smjela odmaknut, dala sam i dohranu ali i nakon toga ista stvar, ne znam tko je pricao da mu dijete nakon dohrane spava odmah i cvrsto, moje bome ne
Ni meni L nije spavao bez obzira sto je bio na AD 😂
ni moj prvorođenac....to je više do djeteta koliko je smireno i (ne)zahtjevno.... i do 1000 drugih faktora a ne do kvalitete mlijeka
drugi sin je bio dojen i spavao 10x bolje nego prvi na adaptiranom.
koju vrstu zastite cete koristiti na dalje? Meni ke ponudila pilule i spiralu. Spiralu nisam jos probala, jel ima koja iskustva? Koja je cijena spirale kod u hr?
ja sam imala spiralu od 2011 (kad je 2.sin imao par mj sam ju stavila) do 2016 godine, Mirenu konkretno. Kumovala je mnogim mojim zdravstvenim problemima, počevši od kaosa sa hormonima, štitnjače pa nadalje......a prije nje sam bila potpuno zdrava mlada osoba bez ikakvih zdr tegoba. Tako da ju ja ne bih preporučila nikom.
Mada eto znam da ima žena koje su njome "zadovoljne".
Ruku na srce, praktična je, zato sam ju i ja bila stavila (staviš i zaboraviš - 1 problem manje)
ali sad da me netko pita - nema šanse...a isto sam u dilemi šta i kako jer kondome nikad nisam volila, a pilule su isto hormoni i navodno utječu na smanjenje mlijeka (navodno...moram još istražit po netu jel to istina)
Oha.. kod nas veselo.. znaci Alara je vristala 1 sat da nikako nije usutila.. sve to jer je nervozna,hoce spavat aa neda joj se zaspati.. ii evo je napokon zaspala.. pa cemo vidjet do kad.. aa mn od sve te muke glava zabolila.. jos smo nas dvije same.. dragi ovu sedmicu ponoci,aa i sad ide ranije na posao,jer imaju guzvu.. tak da se ja sama moram boriti sa njom.. 😕
i mi smo isto same više manje cijeli dan...jedva čekam vikend....mada muž i kad je kući ima toliko posla oko njih dvojice starijih, uvik neke obveze (rođendani, treninzi, natjecanja, spiza itd) da opet ne bude doma dobar dio dana ali psihički mi je da znam da nisam do večeri sama s njom
ali bože moj, ni prve ni zadnje..
violeta super si ga sredila za grad.....frajer mali! Maslinovo ulje - ja ga isto koristim....bila joj se na čelu izmedju obrva stvorila neka nakupina ljuskica kao tjemenica, i malo namazala joj uljem - sve otišlo..
Barbs probaj mu polozaj spavanja promjeniti.. L se budio svako malo popodne sad i ja na desni pa na lijevi bok i skuzim spava lijepo kad je meni na ramenu, i ja ga stavim na stomak i evo lijepo pava. Ja ocistila kupatilo, pospremala i sad pijem kavicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji