E NAPOKON mi je doslo rijesenje s HZZOa... od 15D sto sam morala cekati je proslo 30D al ajd... bolje ikad nego nikad...
Zena moze sve kad se zainati hahaha samo se nadan da ce potrajat :)
Zena moze sve kad se zainati hahaha samo se nadan da ce potrajat :)
KAD SE ZENA ZAINATI
drzin figeeee
Cure momof2017 i ja smo iz istog grada. Ako sam dobro skontala obje smo fureste 😂. A ovdje u istri se sve salje za pulu. A posto nismo u puli mi moramo cekat oko tj dana za sve papire jer se sve salje tamo i ceka da oni posalju nazad. Glupost ziva.. ko da nismo umrezeni i ne mogu kod nas napraviti..
Barbs- onu klokanicu sam vidjela na stranici od Bubamare. Ne mogu linkatm
Ovi ovdje nista bez pule nemogu. Uzas.
Isli smo jutros pa smo rijesili to i sad cekamo. Rekla mi 8-9 dana. Katastrofa.
Bubamara bravo, tako treba, slusaj svoje srce i svoju intuiciju jer mama zna najbolje. A ostale, samo drsko odbrusi!
Barbs uuu sto volim to naucila si ga na ruke.. 🤣🤣 Meni jos nitko nije rekao, a da mi kaze rekla bi im, bas sam tako htjela 😆😆😂😂😂😁😁
Mucenje sa uspavljivanjem kad je nervozan, isto sve kao i kod vas
E NAPOKON mi je doslo rijesenje s HZZOa… od 15D sto sam morala cekati je proslo 30Dal ajd… bolje ikad nego nikad…
Brzi su 🤣🤣🤣 ah to je nasa lijepa drzava
Violeta, jesu jesu... ultra brzi Aaaa tooo za ruke..
znaci, muz mi je rekao to neku vecer: pusti ga u krevetic da spava... naviknut ces ga na ruke ON meni
Aaaaliii sto je tu je...
Cure momof2017 i ja smo iz istog grada. Ako sam dobro skontala obje smo fureste 😂. A ovdje u istri se sve salje za pulu. A posto nismo u puli mi moramo cekat oko tj dana za sve papire jer se sve salje tamo i ceka da oni posalju nazad. Glupost ziva.. ko da nismo umrezeni i ne mogu kod nas napraviti..
Barbs- onu klokanicu sam vidjela na stranici od Bubamare. Ne mogu linkatm
Ovi ovdje nista bez pule nemogu. Uzas.
Isli smo jutros pa smo rijesili to i sad cekamo. Rekla mi 8-9 dana. Katastrofa.
A za naknadu od grada ( onih 1500kn) ides u sobu 7 ili 8. To ti je kad udjes desno. Al to na kraju,kad obavis policiju i hzzo. Nama u maticnom nisu nista spomenili za tih 1500kn da moram ici u drugu sobu. Tek kad sam ih ja pitala.. pa su rekli: da.da.. to vam je ta i ta soba.. sad npr da ja to nisam znala ne bi mi ni rekli.
Buba mara BRAVO! neka si im ti ppkazala da imas mlijeka i da se sve moze kad se hoce! 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji