I me, ja na Diegovim pelenama često nađem trag govanca... 100% kad prdne
sretna, super za pupak....meni je to jedna od bitnijih stavki...kad se riješim tog batrljka
isto ko šta mi je u rodilištu bio preporod kad su nam 24h nakon intezivne skinuli kateter, cimerica i ja bi šampanjac otvorile da smo imale....takva "sitnica" a toliko smetaaaaa
barbs - super za šetnju, zavidim!!!! ja još nisam u šetnju s kolicima s njom išla. Hoće jedino na ruke da ju snesem. Klokanicu još nisam upogonila a čeka me...babybjorn imamo ali i s Tomom ju nisam odmah prvih tjedana koristila radi kičmice mu, nego tako kad je uhvatio mjesec-dva da nije mlohav skroz kad ga stavim
žena-majka-carica:)
Treca sreca, jaaao, tvoja je neka tvrdoglava princeza Diego se jedino za vikend nije vozio. U subotu ujutro sam išla na kavu kod kume, a muž se boksao s njim
I kad sam se vratila je zaspao u roku od odmah
Pa smo malo sređivali stan, a u nedjelju je bilo užasno vrijeme... Inače se trudim što više biti vani, s time da je meni lakše jer živim u prizemlju, pa idem po kolica u garažu i s njime se šetati... Ne moram se ni šetati po kvartu već npr neki dan su došli moji s mojim nonama i bili smo u dvorištu dosta dugo... Bitno da smo na zraku... Danas sam prvi put išla sama s njime. Tata mi je pomogao s kolicima i jajetom, ali sama sam se morala snaći za nazad
i booomeee se snašla
meni lakše jer živim u prizemlju, pa idem po kolica u garažu i s njime se šetati… Ne moram se ni šetati po kvartu već npr neki dan su došli moji s mojim nonama i bili smo u dvorištu dosta dugo..
nemaš pojma koja je to olakotna okolnost
ja bih svaki dan bila van po par sati s njom da mogu tako
ali em ne mogu sama snijet kolica dolje, em da ih snesem, ona se krene bunit
da je lift prikladan, lijepo bih se spustila svaki dan tako o par minuta dok ju ne "naučim" da je normalno i okej bit van u kolicima.
žena-majka-carica:)
Barbs- da, uzela sam pelene iz mullera. I super zadovoljna sam snjima. Mekane i ne smrde. Mislim da cemo te pelene nastaviti i dalje koristit. Ok su i nisu preskupe. Jos moram samo probat ove iz dm-a.
Marijana, jesi li od tih kapsula piskavice imala problema sa probavom? Meni su mamine kapi kaos napravile, a isto su od piskavice. Meni je u stanu magla od ovlazivaca, a nikako doći do tih 60%, jedva do 55%,vjerojatno ovlaživac nije dobar.
Treca, jesi ti sterilizirala inhalator, znam da si ga nesto spominjala, dobila sam rabljeni, a ne smije se sve opkuhavati, a i ono crijevo ne znam kako bi sterilizirala.
O i da... Cimi danas meni: aaajdeee slijedeći put idemo u grad da vidiš kako je tamo lijepo Jer ja sam rekla kako nikud ne idem osim po kvartu (što je i to ok!!)
, a ona meni da ide svuda i da joj je baš super!
Danas sam se baš slikala nakon tuša... Evo mene nakon mjesec i tjedan dana od poroda:
I to vjerojatno od ove želje za slatkim...
A probava mi je suuupeeeer!
Idem svaki dan na wc, a ponekad i par puta. Napokon se vratila na staaarooo
Imam možda blesavo pitanje, do kud nalijete vode za kupanje bebe u kadicu, ja imam onaj podložak i zanima me jel treba biti cijela uronjena ili do pasa ili ne znam do kud, tek nam je sad otpao pupak.
Treca sreca, slažem se s tobom jer sam živjela u stanu i susjeda sa zadnjeg kata (sa TROJE djece) je puštala u hodniku u prizemlju kolica s time da do ulaza smo morali napraviti stepenice.. Ali s razlogom je bila FIT MAJKA iliti MILFAČA
Naviknut će se i Mila.. Strpljen spašen. Neće ni Diego uvijek. Ovisi o tome kakav mu je dan. Jednom mi se na pola šetnje počeo duriti i plakati, ali takav mu je bio dan... s time da meni nije teško palo što smo se morali vratiti jer me maternica počela stezati. Taj dan sam puno radila i po kući...
I me, hvala na infoo! Meni je eto jako bitno da pelene ne smrde... Ove Moltex su ok, ali non stop imam filing da se popišao i/ili pokakao, idem ga mjenjati kad ono, jedva da je nešto ispustio.. .Nekako čudnooo mirišuuu ...
dok baby love su mi dobre...
Treca sreca, ti koristiš te od Mullera... Što je s veličinama? Npr, Babylove ću morati kupiti broj 3..
Cimerica mi je danas dala uzorak PUFFIESa da probam jer je rekla da je jako zadovoljna..
Sortiraj odgovore
Najstariji