Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    25. Listopad 2017. 15:36

Sve bebe nam ne mogu kakati?!

I_me
    25. Listopad 2017. 15:42

TRECA SRECA AJME MENI MAJKO MILA!!!!!
    Koja razlika!!! Ja imam mini sise.. pa se malo vidi razlika kad jede jednu drugu ne.. najvise vidim ujutro kad buknu. Al ovo kod tebe vau 

• Bebushka
    25. Listopad 2017. 15:58

Violeta a jos su premale da bi plakale bas za mamom, nego jer su gladne, posrabe, izivcirane...ako obe odjednom dok sam sama onda procijenim koja je hitnija a druga malo place, nije mi to bed, drugacije ne ide, a i to je minut dva (instaliram bocicu na autopilot i drzim ih na oku)
    Kad budu plakale za mnom onda cu valjda isto nesto kreativno osmislit

• Bebushka
    25. Listopad 2017. 16:04

Ne znam vase muke po kakanju...moje cure kake non stop, kadgod otvorim pelenu badjem u njoj zlata pa makar malo
    Zato se mucimo sa osipom, sad je bolje al ostale su ko one tockice-ranicepa ih svaki dan par sati luftam, stavim na nepropusnu poslogu i napravim gace od tetre, promijenim ih pet sest u dva sata al ajde, znam kako je imat problem s guzom 
    Od krema za ovaj osip ni sudo ni pavloviceva ne pomazu...tek donekle bepanten

treca_sreca
    25. Listopad 2017. 16:17

jel sve bebe koje nam imaju problema s kakanjem redovno uzimaju one kapi D3+K šta su nam propisali na otpusnom pismu?
    moja nije  imala problema prije....
    pa me baš zanima.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Listopad 2017. 16:22

I_me

TRECA SRECA AJME MENI MAJKO MILA!!!!!
    Koja razlika!!! Ja imam mini sise.. pa se malo vidi razlika kad jede jednu drugu ne.. najvise vidim ujutro kad buknu. Al ovo kod tebe vau

ma nisam ni ja takva stalno.
    Inače mi je lijeva malo "veća" (prije djece/dojenja obje sise su mi bile iste, ali dok sam Tomu dojila iz nekog razloga uvik se lijeva više punila, pa je i nakon dojenja kad se mliko povuklo - ostala koža rastegnutija) pa još onda kad isprazni onu drugu (desnu) a lijeva bude full, onda to izgleda nakaradno.
    Majicu s dekolteom ne bih mogla uopće nosit od te ne simetrije....koma.
    Inače, meni ona ne posisa svaki obrok sve do kraja nit ju ja silim, pogotovo zbog tog njenog povraćanja mlijeka
    Obvezno ju dignem da podrigne, držim na ramenu/vertikalno neko vrijeme i tek onda ponudim naknadno još
    jer inače ode to sve vani...evo maloprije je opet pol obroka izbacila.

MY_life <3
    25. Listopad 2017. 16:31

Mi sutrq krecemo sa d3 sto ce tek onda biti

Suncokretica
    25. Listopad 2017. 16:31

Imam glupo pitanje 
    Mažete li cijelo pelensko područje s kremom nakon mijenjanja pelene ili samo guzu?
    Nama patronažna pokazala samo za guzu...

• Bebushka
    25. Listopad 2017. 16:32

Nama nisu propisali te kapi, a rekla mi je sogi da su njeni imali grceve od kapi od plivita pa da ako mi ih propisu radije uzmem od solgara da se ne zeznem

treca_sreca
    25. Listopad 2017. 16:34

pa šta vi uzimate onda bebushka?
    za D vitamin?
    inače ovo nisu plivit, nego neka swisscompany4upharma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.