ema pije ove kapsule od 12 dana zivota. Jucer je netko pitao koliko pelena ili podoja imamo u 24h. Znaci u 21h cu vam reci koliko je imala pelena i koliko puta je papala. Do sada sve pelene su pune. 2x puna govanaca,1 samo popisana a ostale ko da je prdnula pa ostao trag govanca na peleni.
Evo mene opet
Diego je bio neeeemiraaaaan, pa sam se s njime zabavljala... i onda smo isli na rucak kod muzevih... Svekar ima danas rodjendan.
Danas smo isli u setnju s cimericom iz rodilista. Pores mora.. Sat i pol se setali. Bas lijeeeepooo... Diego je bio budan od 9 ujutro i u 12 je zaspao u autu... a do mora nam je trebalo 2 min
KAO SADA
Idem citati ono sto nisam.
cure sta mislite? Vi mame koje imate klokanice pogotovo.. nalo mi je teze setat psa na povodcu i upravljat kolicina.. ( danas mi se susjed smijao 😤😩😂) mislim za te novce.. htjela bi do sume djirivat sa psom i bebom da se pas malo istrci.. sa kolicima tamo ne mogu a zao mi ga da je na povodcu stalno
Joj, I me, i mene zanimaaaa!! To se ful isplati i ja bih kupila... naravno, da mogu i ja u setnju a psom.. Zgodnije je...
evooo mene po 3.put... nadam se da cu iz treceg pokusaja uspjetii Taman se Diegi razbudio i isli smo ga okupati prije nego muz ide na trening.... Od 9cca ujutro do sada mi je spavao sat i pol i to u setnjiii...
Sretna, super za pupak!!! wuhuuuu...
Odoh pod tus i komentirat cu s kompa jer vidim da mobitel mi ne dozvoljava... iz cetvrtog pokusaja cu s kompa... AKO se Diego ne razbudi... sada tone u san..
EVO MEEEE
Muž je išao na trening. Diego spava. Pitanje je do kada, pa brže bolje moram iskoristiti komentirati.
Kao 1. I me, super što si jučer iskoristila free time za sebe. Jesi isprobala Mullerove pelene? (ne sjećam se ako si napisala da li jesi ili ne!) I preslatka tetrica + cipelice. Koliko si vremenski čekala da dođe paket?
Kao 2. Super za prespavane noći za bebice i mamice. Danas sam baš prepričavala cimerici iz rodilišta koje borbe vodimo navečer s Diegom za spavanje (bio on pospan ili ne! ), ali zato se ne možemo žaliti za noć... Pa je rekla da zašto se žalim uopće?!
Njen mali isto poludi u slično vrijeme k'o i Diego, ali noć jedva da spavaju radi njegovih grčeva.
Kao 3. BLAZNICE - do sada BABYLOVE, Lidlove i LOLA BEBY... Znači, LIDLOVE puštaju mucice. Evo, ostao mi je još jedan pack tako da ću koristiti za sebe za skidanje laka ili što god... Grozne suuu... Ostale nismo probali.
Sretna, sjetila sam se vezano za tvoj odgovor na moje pitanje o tome da li budiš ili ne bebe preko dana... Slažem se s tobom da nema potrebe jer naši roditelji to nisu radili. A i Diego zna biti tempiran i probudi se kad je gladan, popišan ili pokakan ili kad ga probava mući
.. I to se može probuditi pola sata nakon što je zaspao, a može i 3h nakon. Jedino nam noć zna prespavati preko 3 h... Ponekad 3 i pol, ponekad 4...
TRECA SRECA, AAAJMEEEE, KOJA RAZLIKA CICAAAA!!!!!!!
Violeta, mi pišu stavljamo za gore a ako su ti promočile malo, moguće da nisi dobro pelene zakačila Vjeruj mi - znam iz iskustva ahahahhaahhaa
Dzenny, ja inače pijem kamilicu bez šećera jer sam se navikla tako... Ne pijem ni kavu niti čajeve sa šećerom npr niti domaće sokove A njemu kad je potrebno napravim zašećerenu. Ne previše, ali čisto malo da zasladim.
I DIEGO ima problema SA STOLICOM Znači, kakao je u 6 ujutro i do prije 2h ništa
A vidjela sam da ga to muči... 100% od D3 kapi.
Diego je sinoć zaspao u 10.30 do 2.30 I onda sam mu promijenila pelenu i nahranila ga. Zezao je do 3.30 i onda sam mu upalila fen i mislim da je ubrzo zaspao
I probudio se u 6 ujutro
Promijenila sam mu pelenu i nahranila ga i spavali zajedno do 9 i pol skoro
Sortiraj odgovore
Najstariji