Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    02. Ožujak 2018. 10:37

Giovi cestitke na necaku iz drugog koljena 😄😄
    Znaci, ne gleda se dal je od mame ili tate strana, nego s obzirom da si ti njegvom tati sestricna, od tate sestra je teta, sestricna (zensko) je teta u drugom koljenu, da je od tate bratic bio bi stric u drugom koljenu, a od mame bratic ujak u drugom koljenu, dok je mamina sestricna opet teta i tako u krug. Ja inace mamine i tatine  bratice i sestricne zovem po imenu, ove sa kojima smo blizi, a sa ostalima sam na vi kad se tu i tamo sretnemo. Od tatine sestricne klinci tatu zovu ujakom.
    Ima koja dobrovoljka da mi spremi stvari za put??😥😥

url=https://lilypie.com]

• sretna
    02. Ožujak 2018. 10:58

dzenny

Romi bas me nasmija.. vidjela bi onda,dosle bi mi do te granice,da bi same sb razbijale zube,samo da idemo kod Kemala.. kako vise gledam seriju,vece su sanse da postanem Sretna br 2 sto se Kemala tice .. tipu ne mozes naci apsulutno nista da je manje lijepo.. savrsen je..

😄😄 da, da, savrsen jeeeee! Ja bi bila danonocno u njegovoj ordinaciji 😍 zarobila bi ga kao emir nihan 😈

dzenny
    02. Ožujak 2018. 11:06

Ajjj,sto mi onaj Emir skace po zivcima.. 😠 
    Hahha,samo cure,mašta radi svašta.. 😂😂 Kemal stomatolog ?? Hahhah.. lude smo.. 😂😂😂

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:11

Jutrooo 😘😘
    Dns je Diego jeo bananu i sada spavaaaaa prvu turu od budjenja (cca 8h)...
    OPET KEMAL?
    Jesam li ja jedina da ne gledam.turske serije? 😂😂😂😂

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:13

18.4. idem svojoj zubarici 😎 Ona.mi je super i nije privatnik 😊
    I mome muzu je privatnik sj* zub... odnosno nije mu se dalo gledati i govorio mu da je ta bol koju osjeca radi umnjaka a to njemu zivac bio extra upaljen i drufi dr mu sada spas

I_me
    02. Ožujak 2018. 11:20

Giovi

I_me

Giovi-i meni je jedan zub sjebala privatnica 😡
    Platila ko suho zlato, a na kraju zub pukao i sad se ovaj moj zubar nada da ce ga uspjet skrpat da ne ostanem bez zuba. Je da je kutnjak al svejedno…
    Htjela sam ici reklamirat 😂😂😂 ali je preselila ordinaciju i ne znam sad gdje je. Ugl.. nije u porecu vise.
    A jos davno sam isla kod jednog poznanika zubara isto sredjivati korijen. Na dan kad mi je bio gotov zub sam digla cijelu placu jer nisam znala koliko ce mi naplatit 😂😂😂
    Uzeo mi 300kn samo i jos ocistio zube od kamenca.
    Rekao je ( posto radim u kaficu i on je tamo inventar)
    Sram mu je naplatit domacem puno, zato postoje talijani i njemci koje dere 😂 a sa druge strane otrijeznila si mene i ekipu milijun puta i uvijek dala da ostanemo duze ( ako bi doveo micicu i bario je 😂😂)

Hahhahah,vidis kako se isplati trpiti neke pijane goste (ako su pristojni)…ja sam uvijek govorila,nikad ne znas tko ti sjedi s druge strane sanka…😂😂😂

Pa bas to!! 😂
    Nikad ne znas.. 

I_me
    02. Ožujak 2018. 11:26

barbs

Jutrooo 😘😘
    Dns je Diego jeo bananu i sada spavaaaaa prvu turu od budjenja (cca 8h)…
    OPET KEMAL?

Nisi! Ni ja ne pratim.. 😂😂😂
     Ne mogu jednostavno jezik probavit..  
    A ako stavim na mute, ne mogu gledat.. fali tona...
    Tako da se ja drzim provjerenih americkih serija 😂

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:30

I_me

barbs

Jutrooo 😘😘
    Dns je Diego jeo bananu i sada spavaaaaa prvu turu od budjenja (cca 8h)…
    OPET KEMAL?

Nisi! Ni ja ne pratim.. 😂😂😂
    Ne mogu jednostavno jezik probavit..
    A ako stavim na mute, ne mogu gledat.. fali tona…
    Tako da se ja drzim provjerenih americkih serija 😂

I JA I JAAAA 😍😍😍😍
    Obozavam gledati Criminal Minds, Uvod u anatomiju, Bones, Castle, Mentalist i svastaaaaa 😍😍😍
    Rezem krumpir i citam 😂😂😂😂
    Diego spava. Moram iskoristiti vrijeme 😁
    I cekam sestru da dodje Diega pricuvati da skocim u postuuuu (faking posta!!!)

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:32

Giovi, Petru si seatricna po 2.koljenu 😊😊😊😊 I cestitke na prinovi! 😘
    Mamisita,  i ja se ne bih slozila za Pulu s time da se slazem da TKO ZELI RADITI ce naci nesto... 

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:34

Dzenny, super za zavrsetak regresije 😍😍😍 I D je poceo bolje spavati, ali necu nista reci da ne urekneeeeeemm 😂😂😂
    Idem citati dalje 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.