Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    02. Ožujak 2018. 12:49

Mamasita..i ja sam skuzila da timeline pokazuje da smo stariji
    Mislim da ti K jede toliko kroz dan jer ti tako odspava noc. On je prespavao bar 4 Tomina hranjenja
    Kad smo kod toga T mi ima 9kg. Sad ga patronazna vagala..ja ne znam kako on i dalje dobiva po kilu mjesecno! Moram pogledat na njuskalu za novu kicmu.
    Giovi i T se prepadne na svasta bas ono trzne ali ne place a ovo nije bio ni plac nego bas vristanje! Strasno, ne ponovilo se.
    Maslacak cestitke na zubeku
    Nadam se da ce Tomi sto kasnije jel sto prije dođu to prije i odu. Ja sam do polaska u skolu imala sve trajne zube (a sa 6god krenula), prvi umnjak sa 14god vadila. Nadam se da ce T pokupit zubeke na tateka.
    I me bravo za hrabru slapu

• Srnac
    02. Ožujak 2018. 12:55

Giovi

I_me

Giovi

Da se pohvaliimo…braticu se sinoc rodio sin-Petar…prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h…😊😊
    Sad cekam detalje…
    A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila….sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔

Cestitam!!!! 😂
    Ujna ili teta? Zavisi sa koje strane je bratic..
    Bar mislim.. drugo koljeno..

Bratic sa tatine strane…🤔

Teta..ujna moze biti samo supruga od ujaka (maminog brata). Bilo da ti je od brata ili sestre dijete uvijek si tetka/teta. U ovom slucaju od bratica pa si teta u drugom koljenu. U svakom slucaju cestitke

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:00

Dzenny i meni je Emir dizao zivce, ali vraski dobro glumi! 

• Srnac
    02. Ožujak 2018. 13:04

I me hahah super za zubara 
    Ni ja ne gledam Turcine. Opcenito televiziju slabo gledam ono da bi bas pratila nesto. Kad mi je upaljen onda mi je na nekom glazbenom programu a kad bas zelim rasteretit mozak i bit glupa pogledam Kardashian.

I_me
    02. Ožujak 2018. 13:10

Vodu iz spine prokuhavam. Vodu u boci tipa Jana, Cetina itd ne prokuhavam...

Maja 3
    02. Ožujak 2018. 13:15

Kiki,dajem vodu iz pipe,nama pedijatar rekao na sistematskom s 6 mj da netreba vise prokuhavat vodu..i tog se drzim. Flasiranu vodu imam doma samo za slucaj da nestane vode..pa ta onaj prvi tren..dok je puna klora.
    I me super za klimu,a majstori bi bas trebali platit dio!
    Izasao i 2 zubek!!!
    Sad ce bit mali zekonja!🐰

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:17

Mamisita, ahahhahaa, 100 zena 200 sisa... koliko to nisam culaaaa hahahahaa
    Romi, i meni fali socijalizacija  dns kisa..
     sutra kisa.. u ned lijepo... CIJELI sl. tj kisa 
    i me, super za klimu... ne znam ako sam to kom... i neka si im ti rekla 😂😂😂😂

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:19

Sretna, sto se odlazka zubaru rice, vjeruj mi, GORA sam od tebe... nisam bila puno vise nego 7g... i onda pred 4g krenula😉 sada uredno idem svakih god-god i pol... prije trudnoce sam zadnji put bila i evo sada 18.4. idem... I da, nasli mi JEDAN karijes...

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:20

Ja dajem vodu iz spine ali filtrirane spine 😊

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:21

Srmac, wwwooowwwws... bravo Tomaaaaaaaa... Diego je imao 1,5kg manje od Tome 😂😂😂 cca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.