Mamasita..i ja sam skuzila da timeline pokazuje da smo stariji
Mislim da ti K jede toliko kroz dan jer ti tako odspava noc. On je prespavao bar 4 Tomina hranjenja
Kad smo kod toga T mi ima 9kg. Sad ga patronazna vagala..ja ne znam kako on i dalje dobiva po kilu mjesecno! Moram pogledat na njuskalu za novu kicmu.
Giovi i T se prepadne na svasta bas ono trzne ali ne place a ovo nije bio ni plac nego bas vristanje! Strasno, ne ponovilo se.
Maslacak cestitke na zubeku
Nadam se da ce Tomi sto kasnije jel sto prije dođu to prije i odu. Ja sam do polaska u skolu imala sve trajne zube (a sa 6god krenula), prvi umnjak sa 14god vadila. Nadam se da ce T pokupit zubeke na tateka.
I me bravo za hrabru slapu
Da se pohvaliimo…braticu se sinoc rodio sin-Petar…prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h…😊😊
Sad cekam detalje…
A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila….sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔
Cestitam!!!! 😂
Ujna ili teta? Zavisi sa koje strane je bratic..
Bar mislim.. drugo koljeno..
Bratic sa tatine strane…🤔
Teta..ujna moze biti samo supruga od ujaka (maminog brata). Bilo da ti je od brata ili sestre dijete uvijek si tetka/teta. U ovom slucaju od bratica pa si teta u drugom koljenu. U svakom slucaju cestitke
I me hahah super za zubara
Ni ja ne gledam Turcine. Opcenito televiziju slabo gledam ono da bi bas pratila nesto. Kad mi je upaljen onda mi je na nekom glazbenom programu a kad bas zelim rasteretit mozak i bit glupa pogledam Kardashian.
Vodu iz spine prokuhavam. Vodu u boci tipa Jana, Cetina itd ne prokuhavam...
Kiki,dajem vodu iz pipe,nama pedijatar rekao na sistematskom s 6 mj da netreba vise prokuhavat vodu..i tog se drzim. Flasiranu vodu imam doma samo za slucaj da nestane vode..pa ta onaj prvi tren..dok je puna klora.
I me super za klimu,a majstori bi bas trebali platit dio!
Izasao i 2 zubek!!!
Sad ce bit mali zekonja!🐰
Mamisita, ahahhahaa, 100 zena 200 sisa... koliko to nisam culaaaa hahahahaa
Romi, i meni fali socijalizacija dns kisa..
sutra kisa.. u ned lijepo... CIJELI sl. tj kisa
i me, super za klimu... ne znam ako sam to kom... i neka si im ti rekla 😂😂😂😂
Sretna, sto se odlazka zubaru rice, vjeruj mi, GORA sam od tebe... nisam bila puno vise nego 7g... i onda pred 4g krenula😉 sada uredno idem svakih god-god i pol... prije trudnoce sam zadnji put bila i evo sada 18.4. idem... I da, nasli mi JEDAN karijes...
Srmac, wwwooowwwws... bravo Tomaaaaaaaa... Diego je imao 1,5kg manje od Tome 😂😂😂 cca
Sortiraj odgovore
Najstariji