Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 12. Veljača 2018. 14:16

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    12. Veljača 2018. 14:21

Ja fotobookove obozaaavaaaam... al imamo 2booka gdje stavljamo slike s Diegom... i naknadno, kad napuni god dana cemo napraviti book od 1.mj do 12.mj 😊
    Kiki, 400 kn s bookom nije puno 😊😉

[OBRISANO] 12. Veljača 2018. 14:25

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    12. Veljača 2018. 14:25

I hvala na linkicu s vjezbicama, Kiki 😊
    I ja volim svake god otici negdje drugdjem... prosle god nismo bili nigdje... voljela bih ici u Dalmaciji... bila kao klinka al nije to to.. a zadnje smo bili u ZD... 
    Isto tako bih voljela van HR otici

luce <3
    12. Veljača 2018. 14:28

I_me nadam se da ce bit sve uredu i da nije nista strasno...
    Rita je prekrasna mala bakica 😍
    Istra i Dalmacija.... Ja sam iz Dalmacije i mm i ja smo 3 godine isli u Istru u 10mj na odmor, isli smo svugdi po istri osim u Rijeku i Pulu to nam je jos ostalo, obisli smo puno ovih manjih mjesta i obozavamo istru

barbs
    12. Veljača 2018. 14:29

Mi za rucak pastu s piletinom i mrkvom 😊 A juhu jbg.. nisam izvadila iz zamrzivaca ahahah

[OBRISANO] 12. Veljača 2018. 14:34

[OBRISANO] 12. Veljača 2018. 14:41

[OBRISANO] 12. Veljača 2018. 14:42

Kiki156
    12. Veljača 2018. 14:48

Srnac ma mozda je samo napredna beba. Moj se okretao s trbuha na leda s 2 mj a to je bilo jako prerano! A ovo za okretanje sa 7 mj se odnosi da se tada vrte bez problema, kao prirodni pokret a naravno da pocinju s laganim pokusajima i okretanjima i ranije. 
    Mi ljetujemo u Dalmaciji ali smo bili u Istri i predivna je! Puno uredenija, samo je meni u Dalmaciji ljepse more i plaze. I manje je kise ljeti nego u Istri.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI