Ja fotobookove obozaaavaaaam... al imamo 2booka gdje stavljamo slike s Diegom... i naknadno, kad napuni god dana cemo napraviti book od 1.mj do 12.mj 😊
Kiki, 400 kn s bookom nije puno 😊😉

I hvala na linkicu s vjezbicama, Kiki 😊
I ja volim svake god otici negdje drugdjem... prosle god nismo bili nigdje... voljela bih ici u Dalmaciji... bila kao klinka al nije to to.. a zadnje smo bili u ZD...
Isto tako bih voljela van HR otici

I_me nadam se da ce bit sve uredu i da nije nista strasno...
Rita je prekrasna mala bakica 😍
Istra i Dalmacija.... Ja sam iz Dalmacije i mm i ja smo 3 godine isli u Istru u 10mj na odmor, isli smo svugdi po istri osim u Rijeku i Pulu to nam je jos ostalo, obisli smo puno ovih manjih mjesta i obozavamo istru

Mi za rucak pastu s piletinom i mrkvom 😊 A juhu jbg.. nisam izvadila iz zamrzivaca ahahah

Srnac ma mozda je samo napredna beba. Moj se okretao s trbuha na leda s 2 mj a to je bilo jako prerano! A ovo za okretanje sa 7 mj se odnosi da se tada vrte bez problema, kao prirodni pokret a naravno da pocinju s laganim pokusajima i okretanjima i ranije.
Mi ljetujemo u Dalmaciji ali smo bili u Istri i predivna je! Puno uredenija, samo je meni u Dalmaciji ljepse more i plaze. I manje je kise ljeti nego u Istri.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji