Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Ožujak 2018. 13:22

Ja sam osla u postu po pakete. Uzela sam Violetin paket kojeg mi je poslala 😍 Za Dirga, robica iz Pepca, nesto sam kupila polovno a nesto novo i to 2 ista kompleta al cu stavit kao poklon frendovima 

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:23

Kiki, jako lijep komplet 😍😍😍😍

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:24

Ja sam starijem davala prokuhanu vodu ili flasiranu duze od godinu dana, ne sjecam se tocno koliko dugo, ali dosta dugo, a za AD sam uvijek prokuhavala. I P mislim davat za piti prokuhanu vodu dugo. Sigurnija sam tako

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:25

Kiki zaboravila sam komentirat da je super kompletic 😊

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:32

Danas je smazao jabuku i krusku 😁

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:40

Mame, jeste naručivale kada preko Royal Cotton s fb stranice?? 

Barkleys
    02. Ožujak 2018. 13:41

Kiki/Bela - flaširanu neki daju već od 6.mjeseci...a imate i onih baby voda flaširanih. Probajte to. 
    Mamasita - a da promijeniš formulu? Ti si na novalac? Ko da mi zvoni da postoji novalac night - zasitnija varijanta...pitaj pedijatricu sad na cijepljenju....

• ANYMANY
    02. Ožujak 2018. 14:39

barbs

Mame, jeste naručivale kada prekoRoyal Cottons fb stranice??

Imam jako loše iskustvo sa njima. Naime ja sam dobila nagradu kod njih, majicu, u 10 om mjesecu i nikad mi nisu poslali. Nakon 2 mj. sam pitala u čem je problem da bi dobila odgovor da su imali gužvu za blagdane i da će napraviti, pa opet nisu. Na kraju ih je sponzor pitao u čem je problem, da bi oni meni poslali poruku onda Da mi NEĆE dat nagradu zbog sponzora. Dosta mojih poznanika je platilo pa nije dobilo, ili je čekalo jaaaako dugo. Ima Vam puno boljih i provjerenih stranica ako Vam treba majica sa natpisom.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

barbs
    02. Ožujak 2018. 14:45

ANYMANY

barbs

Mame, jeste naručivale kada prekoRoyal Cottons fb stranice??

Imam jako loše iskustvo sa njima. Naime ja sam dobila nagradu kod njih, majicu, u 10 om mjesecu i nikad mi nisu poslali. Nakon 2 mj. sam pitala u čem je problem da bi dobila odgovor da su imali gužvu za blagdane i da će napraviti, pa opet nisu. Na kraju ih je sponzor pitao u čem je problem, da bi oni meni poslali poruku onda Da mi NEĆE dat nagradu zbog sponzora. Dosta mojih poznanika je platilo pa nije dobilo, ili je čekalo jaaaako dugo. Ima Vam puno boljih i provjerenih stranica ako Vam treba majica sa natpisom.

To se meni TRENUTNO desava... 22.1. uplatila majicu za poklon sestri!! Ima 29.3. rodjendan pa ajde, rekoh, da ja narucim prije i svako malo ih pitam info i oni meni da provjeravaju sto 

barbs
    02. Ožujak 2018. 14:49

*Da provjeravaju sto se dogodilo.. Po njihovom majica je poslana jos pocetkom 2.mj... malo morgen! Bas sam ljuta!!! Ja necu propasti za te novce ali nije u redu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.