Curke evo i mene...Dora je u skoku ocito i dalje jer nacicava non stop i cim se maknem iz vidokruga dreci se😒 umorna sam bas iako po noci super spava. I probava je muci i dalje😔
Danas moramo jos stolove sloziti i na ispovijed i misu. Ajde barem ce doci kumovi pomoci i sogiji i moja seka pa cemo se zafrkavat a mama moja ce cuvat klince😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jos na to ide slatki kaputic. Ja jos ne znam hocu li proljetno ili zimsko izdanje...Lana si je izabrala bijelu cipkastu haljinicu iz h&ma a Jakov ce hlace i kosulju ako ga uspijemo nagovorit.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jos na to ide slatki kaputic. Ja jos ne znam hocu li proljetno ili zimsko izdanje…Lana si je izabrala bijelu cipkastu haljinicu iz h&ma a Jakov ce hlace i kosulju ako ga uspijemo nagovorit.
Ako ga uspijete nagovorit?! 😂😂😂
Sladak je kompletic 😊
Znaci danas smo vadili krv. Nalaz bio gotov oko 2. Doktorica rekla da ce mi ga pustit na oglasnoj ploci sa ostalim receptima/nalazima/uputnicama kao sto ostavlja i ostalim roditeljima. I ZABORAVI MI GA PUSTIT!!!!
Naravno radi do 14:30,muz bio u 14:45 odmah poslije posla po nalaz i corak. Nalaz mi treba u pon ujutro za bolnicu. Dokt mi radi popodne. Pedica iz druge smjene ne moze uci u slapin karton. Jedina sansa mi je u pon u 7 ujutro otic u laborazorij i nadat se da ce mi dati nalaz krvi..
Joooooj
😡😡😡😡😡😡
Znaci danas smo vadili krv. Nalaz bio gotov oko 2. Doktorica rekla da ce mi ga pustit na oglasnoj ploci sa ostalim receptima/nalazima/uputnicama kao sto ostavlja i ostalim roditeljima. I ZABORAVI MI GA PUSTIT!!!!
Naravno radi do 14:30,muz bio u 14:45 odmah poslije posla po nalaz i corak. Nalaz mi treba u pon ujutro za bolnicu. Dokt mi radi popodne. Pedica iz druge smjene ne moze uci u slapin karton. Jedina sansa mi je u pon u 7 ujutro otic u laborazorij i nadat se da ce mi dati nalaz krvi..
Joooooj
😡😡😡😡😡😡
Mozda su oni svi sad umrezeni, svi preko kompa mogu vidjeti nalaz. E sad da li je uvijek tako to ne znam. ja vadila nedavno stitnjacu kod nas u rovinju a dr u puli gledao nalaz u kompu.
*Da provjeravaju sto se dogodilo.. Po njihovom majica je poslana jos pocetkom 2.mj… malo morgen! Bas sam ljuta!!! Ja necu propasti za te novce ali nije u redu!
Barbs tebe je bas krenulo to kupovanje i prodavanje,svi te nesto hoce prevarit....najbolje da neko vrijeme nista ne kupujes ni prodajes...jel ti se jos neko javio za vjencanicu?
Klea prekrasan kompletic....a Jakov decko ima svoju volju
I me nemogu vjerovat da ti nije pustila nalaz,kako ti doktori znaju bit aljkavi za poludit....sta si ne pisu ako nemogu zapamtit,a sta da ti treba nalaz sutra,pa da moraju dijete ponovo pikat....uf luda sam odmah,bas sam nekad ogorcena na nase zdravstvo i doktore....
Joooooj
😡😡😡😡😡😡
Mozda su oni svi sad umrezeni, svi preko kompa mogu vidjeti nalaz. E sad da li je uvijek tako to ne znam.ja vadila nedavno stitnjacu kod nas u rovinju a dr u puli gledao nalaz u kompu.
Pa evo zubar je npr vidio da smo u bolnici. Zasto druga pedijatrica ne moze vidjet nalaz nemam pojma..
A navodno su svi umrezeni. Jos je muz trazio da ukuca ime i prezime i provjeri za svaki slucaj i nista nije izbacilo. 😩
I me, bas mi je zaaaaooo Grozno.
Romi, ahahahahhaa, nije 😂😂😂😂 Ma ja kupujem i dalje i dodje mi sve... osim toga I napisala sam im dns da mi vrate noovac. Jos cekam odg..
Klea, preslatki kompletic 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji