Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    02. Ožujak 2018. 11:36

Popravili mi klimu!!!
    Sad je napokon toplo unutra kako i treba biti 😆😊
    Neka cijev je imala rupicu pa se plin gubio i nije mogla zagrijat.
    Pitala sam ih da plate pola racuna za struju pa su se samo kiselo nasmijala a ja mrtva oziljna 😂😂😂

I_me
    02. Ožujak 2018. 11:38

Joj moram sad spremit stan! Dolaze mi sad navecer za vikend od muza bratici. Imaju 19 i 20 god. 😂😂😂

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:41

sretna

Hedgehog

Maslačak - wooohooo. Bravo za zubić. Ako sam dobro shvatila, sa 7 mjeseci prvi? Jel bio nervozniji? MOja L slini li ga slini, i stalno ima prste u ustima, ali mislim da to nije do zubića nego jednostavno tak se tješi/istražuje ruke.
    Giovi - ajme grozno za zube, ja imam dosta problema, plus moram vaditi 3 umnjaka, nikako da se naručim….E je fakat bombonček.
    Duda/mrežica - a ne znam, malo me strah nešto što ide djetetu u usta kupovati s ebaya…bez obzira na sterilizaciju i sve, kineska plastika i te fore. Ali opet ko mi garantira da je ova iz DMa išta kvalitetnijti??? NIsam pametna, ali mi imamo još vremena do tada, ne znam hoću li to uopće koristiti….
    Dzenny - vidiš ja vodu nisam nikad davala, baš bi danas mogla probati, ti ju prokuhaš? daješ kupovnu? Nama su na zaraznoj rekli za čaj, ili hippov, ili kamilica, u svakom slučaju da dajemo jer su se tada bojali da nedehidrira. Ja dajem taj hippov, ali ono, pomalo. Nikad ne znam koliko ml tekućine se preporuča. Mi imamo jedan obrok AD, ostatak dana je na cici (doslovno :) )tako da se ne brinem toliko za tekućinu. I e da, neeee, nemoj i ti pasti na Kemalaaaa…. :D :D :D
    Sretna - jesi zadovolja tim balama (ili kak se već zove). Ja sam se jednom farbala, prije 2 godine skoro, za svadbu, u neku što bliže prirodnoj boji. Sad ću morat opet jer ja ne znam te sijede se samo gomilaju. Užas su. Baš bi se mogla 19.3. počastiti frizerom.
    Srnac - ajme baš mi je žao zbog peseka i lajanja. :(
    Klea - pa da, ako neće proljeće nama, budi ti proljeće :D :D

Zadovoljna sam 😄 al to ti nije za sijede jer kod balayagea se ne farba tvoj izrast, tak da ti na vrhu ne bi pokrilo sijede

Istina...
    I me, WWWUUUHUUUU, BRAAAAAVOOOO SLAPAAAAA 😘😘😘😘😍😍😍😍😍 velika hrabrica 😘😘😘

barbs
    02. Ožujak 2018. 11:43

Ja cu kupiti isto te dude/mrezice u dm-u ili mulleru 😊
    Hedge, cekaj da ti posaljem to za regresiju...
    Kod nas:
    21h cca - spavanje
    23 cca-cicanje (2-3x je povukaooo
    oko ponoc-1 cicanje
    oko 4:30 sam ga prebacila u krevetic. zaspali smo 😂
    brbljao je do 5h - nisam ga dozivljacala i jos mi fen upalila 😂😂😂
    oko 6:30 cicanje
    oko 8 budjenje

Kiki156
    02. Ožujak 2018. 12:19

Jel moze beba piti neprokuhanu Janu? 

Bela
    02. Ožujak 2018. 12:26

Kiki156

Jel moze beba piti neprokuhanu Janu?

I mene to zanima Kiki.
    Ja inace prokuhavam svaki dan, ali ona popije stvarno malo, plus meni ta prokuhana voda ima neki bljak okus. Isto bi kupila janu! 

Bela
    02. Ožujak 2018. 12:29

sretna

Ja isto ne volim zubare, srecom pa imam super zube. Nisam bila kod zubara 7 g i kad sam otisla niti jedan karijes nisam imala 😄 od kad sam bila zadnji put he proslo 4-5 godina…par puta mi je proslo glavom da se narucim na kontrolu, aliiii brzo odustanem 😂

Blago tebi, ja da ne odem 7 g ne bi zube imala 

Maja 3
    02. Ožujak 2018. 12:38

Ja ne prokuhavam vodu od kad su navrsili 6 mjeseci!🤣

• Romi
    02. Ožujak 2018. 12:43

I_me

Popravili mi klimu!!!
    Sad je napokon toplo unutra kako i treba biti 😆😊
    Neka cijev je imala rupicu pa se plin gubio i nije mogla zagrijat.
    Pitala sam ih da plate pola racuna za struju pa su se samo kiselo nasmijala a ja mrtva oziljna 😂😂😂

I me konacno,bilo je i vrijeme...i bravo za slapicu nasu malu hrabricu .....ja bih bas voljela da mi netko dode,faaaaliii mi socijalizacije,danas smo vecinu dana same doma i jos je vani snijeg i kisa,sve smrzlo nemozemo nikud,uzas,puknut cu na zivce dok muz dode

Kiki156
    02. Ožujak 2018. 12:46

Maslacak, a koju vodu dajes? Kupovnu ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.