Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    25. Listopad 2017. 13:37

treca_sreca

kad ti je ovolika razlika izmedju dvi sise:
    https://ibb.co/jyObQm
    - i slijepac bi znao koja je iduća na redu

😮😮 omg.. zeno,moje niti priblizno se toliko ne razlikuju.. ja svoje osjetim samo koja je malo tvrdja znam da je punija.. i ja isto dojim na taktiku da jedni isprazni do kraja,a zatim dobije drugu.. 

• Dena1009
    25. Listopad 2017. 13:38

Marijana o toj vodi ima svatko drugo misljenje. Cak i pedijatri i pattonazne svaki govori drugacije. Moja sestra je hranila iskljucivo ad, a do 6.j nije davala vode, takoa su njoj rekli. Mene su sad neki pilali sa vodom i kad sam mu dala vristao je cijelo popodne i grcio se. Moje misljenje je da ad nikako ne moze biti samo hrana ako se mijesa prah sa vodom, ta voda ostane i unese se u organizam. Mi kod pacijenata na poslu pod tekucinu ubrajamo sve sto je tekuce, cak i juhu. 

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    25. Listopad 2017. 14:00

Treca sreca stvar je u tome da kod prejakog let downa djeca odbijaju ciku. Nije stvar da je pojeo i povratio sinoc nego uopce ju ne zeli jer mu prebrzo ide. Znam da je to greska, svjesna sam toga, ali nisam ga mogla pustiti vise od 5h plakanja od gladi, covjece poljubicastio je i poplavio od ridanja, ne znam tko bi bio imun na to 😓 sad radim na tome da zaustavim toliku produkciju koja nam radi problem kod sisanja. Nisam znala da ce ta piskavica poluciti tako jaku laktaciju. Imamo sad dva problema: prejaki let down i refluks, treba to nekak sad rjesiti 😣

treca_sreca
    25. Listopad 2017. 14:05

refluks se ne da "riješiti"...to je tak dok su mali....koliko ja znam.
    A za izražen/jak let down, koliko ja znam ne smiješ čekat da se PREpune sise, a i pozu moraš jako pazit - da bebi ne štrca u grlo jer se onda preplaši naravno da se ne udavi...
    a za laktaciju - šta ti to tako dobro djeluju te kapsule od piskavice? daj de linkaj koje su točno, ad ih ove cure šta nemaju mlijeka naruče, možda nekom pomogne..

žena-majka-carica:)

Kiki156
    25. Listopad 2017. 14:33

Dena i mene iste misli muce, kad previse spava zasto spava, kad ne spava zasto ne spava. Ako puno jede zasto jede, ako ne jede opet isto 😂 
    Moj je nocas zaspao oko 11:30 i spavao je do 6, onda je jeo i nastavio do 9. Nisam ga budila za jelo, a sad evo od jutra jede na svakih sat, sat i pol. I ni jedan dan nam nije isti osim sto sam primjetila da po noci voli duze odspavati. Mislim da tu nema pravila dok god oni dobro napreduju s tezinom jer i san im je vazan. 
    Dzenny meni isto tako bude jedna teza, malo se zna vidieti razlika ali ne tako jako kao kod Trece srece, Mila to svaaaarno sve posise 😁 Sad se pitam posise li i moj sve?? 😳 I sto se tice masnog mlijeka ja ga ne znam prepoznati! Kuzim da je na pocetku vodenastije , ali onda ne bude zuto nego normalno bijelo, jel to onda masno? 
    Treca sreca tako i meni kad povratimbude grudasto, ja sam mislila da se to tako napravi u zelucu? Super ako je to znak dobrog mlijeka! ☺️ 
    Marijana nama je mali par puta povratio u mlazovima, ali to je bilo iskljucivo kad ga nismo dizali da podrigne pa bi poceo stucat i onda bi izbacio sve. Rekla sam patronaznoj i rekla je da nije za zabrinut se ako je to rijetkost i ako vidimo sto je uzrok, ali da je svaki dan trebali bi spomenuti pedijatru. Jesi ti javila svome da povraca tako stalno, ako je svaki dan? 

MY_life <3
    25. Listopad 2017. 14:39

Piskavica!!! To iden kupiti u ljekarnu hahah

violeta1
    25. Listopad 2017. 14:59

Bbrletic uzela sam 2 😉
    Treca sreca ajmee koja razlika uuu... ne mogu vjerovat.. 🤤 Kod mene nije tako, malo se vidi ali vise osjetim na tvrdocu.
    Leon ima problem sa stolicom...bas u zadnji par dana 2 dana kaka normalno a sad 2 dana problem. Jucer je samo jednom kako

Marijana12345
    25. Listopad 2017. 15:14

Treca sreca meni su za sat i pol cice prepunjene, nije da cekam 3-4h za podoj... nevjerojatno! 
    Pod "rijesiti" refluks sam mislila uciniti sve da se sprijeci to povracanje, od nosenja, ne poticanje podrigavanja, vertikalnije polozaje dojenja...
    Evo slike tih kapsula piskavice, meni su jako izazvale laktaciju, kupljene u ljekarni u DE ali sigurno ih ima negdje i online. Ja sam pila 3x1dnevno, sad pod zadnje samo 1ujutro a max doza je 3x3dnevno

barbs
    25. Listopad 2017. 15:15

Hej curke 
    Evo i mene u vase krajeve 

Marijana12345
    25. Listopad 2017. 15:16

Kiki javila sam patronaznoj doci ce sutra/preksutra. Pa cemo pedijatru ako ocijeni da je potrebno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.