Cure ja sam skuzila,vecinom mi mame pisemo kad dojimo/hranimo djecu (valjda tad jedino imamo vremena).. 😉😉 na drugom forumu smo bile aktivne 24h,sad mrvice ne daju vise.. 😉
ja ne visim na mobu dok dojim jer obvezno perem ruke nakon mobitela/kompa/sličnog prije nego diram bebu
i pilam muža isto....ispaljujem sa mnom
ali kontam da su to najprljavije stvari, uz novce i ključeve, šta postoje...
žena-majka-carica:)
P jako kratko sisa, aktivno sisa 3-4 minute pa prekid jer zaspi i onda povuce jos 2-3 min i gotovo i nema sanse uvalit mu jos, pljuje van…valjda mu je dovoljni jer nin stop kaka i pisa. Roden je sa 3965, iz rodilista je izasao sa 3850. Zanima me kolko sada ima
moj Toma je isto sisao (jako aktivno, ne hlapljivo, ali ono full brzo i jako) po 3-4min, max 5
i izvukao bi sve
s 1mj je imao kilažu djeteta od 3mj, s 3mj kilažu djeteta od 6mj itd
ekstremno dobro je napredovao
a da je išao čovjek mjerit mu minutažu, rekao bi da se nije najeo
bitno je koliko piški/kaki - to ti je najbolji pokazatelj (osim vage, koja name potrebe češće od svako par tjedana)
stigle su mi stvari sa Geek-a. Cipelice full mekane i tetra pelena isto odlicnaaa , nije se nist skupila u pranju. 120×120cm za 35 kn.
Koje blazinice koristite?
Mi smo za sada probali dmove i lidlove ali mi ispuštaju one mucice. Imate li preporuku za neke dobre?
Meni su ove iz DMa ok pa njih koristim. Ove iz Lidla uzas.
te LIDLove nisam htjela probat, ni pelene me njihove nisu osvojile baš
a koristila sam i DM sa sinovima i muller i one su mi (mullerove) najdraže...i sebi ih za mejkap koristim...
Igračke, imamo hrpicu što sam nakupovala u trudnoći. Lamaze najviše volimo, a i oni dvojica su se isto s njima igrali
npr trenutno joj je jako drag ovaj tigar:
http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-play--grow-purring-percival-1434-p.asp
imaju te neke šare koje hipnotiziraju bebače, ono stanu pa blenu (neko kratko vrijeme, ako je dobre volje, stignem taman u wc npr)
I_me preslatke su i cipelice i tetra.....kad vidim ulove, polakomim se i ja, ali bolje ne....toooonu robice i svega joj već imam do godine dana, pa bolje da ne trošim bzvz
vi koristite bodije? ja imam nekoliko predivnih, ali zaobilazim to šta preko glave moram navlačit. Bodibenkice i pidzamice koje se kopčaju sprijeda cijelom dužinom su mi još uvijek najdraži izbor. A nakupovala onih hlačica sa stopalicama i sl kao "nek se nađe" i na kraju žali bože troška....mada je polovno al opet - nijednom joj obukla nisam, samo jednodijelne pičimo..
jer su meni sise mekane vec neko vrijeme. Ali onda citam na internetu i kazu da to nema nikakve veze jer one postanu mekane kad se uspostavi ponuda i potraznja i onda nema vise da pucaju jer se tocno zna koliko bebi treba pa "ne naprave previse". Ne znam jel moguce da se kod mene to vec uspostavilo, ali vidim da mali normalno jede i da mlijeka ima bez obzira na mekane grudi.
meni su već davno mekane, tako da mi čudno kad I_me spominje silikone (a u isto vrijeme smo rodile, tu negdje)
ali bitno mi je da čujem da guta, i na kutevima usnica joj vidim mlijeko kad doji
plus piški/kaki dovoljno
i kako ju često slina davi bljucka, nekad rjeđe a nekad baš ono maaaaasno grudvasto
tak da ne brinem
gladna nije.
jedino nas kakica muči
otkad smo uveli one D3 kapi, jedva pokaki, sinoć sam bila na rubu da joj dam kamilicu
ali nisam
dosad joj nisam ništa osim sise dala papat
ak ne brojimo kapi te.
Treca sreca,potpuno si upravu.. ali eto ja ne nadjem vremena za mob,nego zamo kad dojim.. 😮
Ii ispravljam se,od to.to sto ja.koristim za brisanje bebe nisu blazinice nego krpice.. ovak kad su suhe ne izgledaju kao mekane i kvalitetne,ali kad ih das u vodu su extra mekane..
Treca sreca,ja sam mislila danas kad ustanem po caj,jer juce mi samo jednom kakila.. aliiii kad sam je sad oblacila imala sam sta da vidim.. ajmemajkomoja,puuun pempas je bio 😮 da je sve otislo do pola ledja (inace,do sad nikad nije)
Ja svojoj od prvog dana oblacim body,kad se naviknes svejedno ti.. (sad mi cak lakse obuci body) 😂😂
I_me preslatke su i cipelice i tetra…..kad vidim ulove, polakomim se i ja, ali bolje ne….toooonu robice i svega joj već imam do godine dana, pa bolje da ne trošim bzvz
Ma i ja imam svega.. al za te novce.. nit vam nit tam.. pa reko daj da kupim. 😆😂
A tih sarenih tetri imam naj manje. Ovo je sad cetvrta. Imam samo 3 iz lidla.
Sto se tice oblacenja bebe.. najvise je u tom pidjamicama ili bodi i plisana tuta. A kad mi je manje vise sve na pranju onda hlacice navucem. Bodibenkice-imam ih al me zivcira to sto ima milijun dugmica pa dok ja njoj to prvi put obucem i zakopcam cijela zgrada ori. A i ispraksirala sam se sa bodijima, to nabrzinu, ni ne snadje se. 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji