I me, nema na cemu😀
Sto je amaranth? Kako se to sprsvlja? Nikad cula ni vidjela a kamoli probala😂
Sto mislite o ovome, mame?
Amarat je i meni enigma, a na skoro svakoj je tablici 😂😂😂😂. Meni ova guralica izgleda kul i fora, ali za veću djecu, tj.od kad prohodaju. Nije kao da će brže/bolje/lakše prohodat uz to. Jer oni kad se dižu se primaju za nešto stabilno tipa kauč. A ovo bi im pobjeglo 😂😂😂 Ali poslije mogu svašta s tim. 😍
I me, nema na cemu😀
Amarat je i meni enigma, a na skoro svakoj je tablici 😂😂😂😂. Meni ova guralica izgleda kul i fora, ali za veću djecu, tj.od kad prohodaju. Nije kao da će brže/bolje/lakše prohodat uz to. Jer oni kad se dižu se primaju za nešto stabilno tipa kauč. A ovo bi im pobjeglo 😂😂😂 Ali poslije mogu svašta s tim. 😍
Bas sam htjela napisati isto za tu guralicu. Fora je al mislim da je to vise kad prohodaju...
I me, nema na cemu😀
Bas sam htjela napisati isto za tu guralicu. Fora je al mislim da je to vise kad prohodaju...
Sanjchi ta guralica je mrak! I nije to kad prohodaju jer mi onda vise nije zanimljiva. Moj L se sa 7 mj digao na noge i hodao uz namjestaj, sa 9 mj je dobio tu guralicu i onda je s njom picio po stanu, a sa nepunih 10 mj je samostalno prohodao 😊 i ove loptice su mu bile zakon jer kad ubaci lopticu onda svira i svira kad ju gura
Hejj cure.. evo mn ziva i zdrava 😊 samo ne stignem se javiti 😤 A poslije onog virusa jos uvijek pomalo kaslje,pa se oko nje zabavljam po cijele dane..
KAKO SU VASE BEBICE ?? nadam se da su sve zdrave.. 😊
Nego da se pohvalimo.. Danas smo dobili prva dva zubica.. 😍😍 Niko sretniji od mame.. 😍😔
Bolesnim curama i bebicama brzo ozdravljenje
U Zg vrijeme katastrofa..vec danima nismo bili vani
A najavljuju jos hladnije. Cure jel secete sa bebama kad je minus?
Sretna tvoji decki su motoricki bas napredni. To je dobra genetika
Jaooooo sretna mljac! 😍😍😍
Sanjchi super je ta guralica hodalica...stabilna je i ne moze se prevrnut kad se oni dizu uz to i kad uce prve korake. Moja preporuka.😊
Bebaci vam fino papaju vidim😍😍😍
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Nego,da nisam sta vazno preskocila,dok me nije bilo tu.. Jer previse sam u zaostatku,tak da to ne stignem procitati..
Sretna,kod tebe se uvijek nesto dobro nadje na stolu.. 😍
Iii da,ii mi smo krenuli sa kasicama.. 😊
Moj jakov je i dalje bolestan...nikako da prode. Danas smo vadili krv i otisli su sad mm i on kod dezurnog doktora da vidi sto kazu nalazi.
Naravno smrkav je i povraca smrklje kao i obicno pa je neeeervozan😢😢😢
Nisam spavala ni nocas al ovaj put zbog njega...Dora si je navukla mlijeko ovih 2-3 dana pa je lijepo noc spavala i danas fino spavala po danu. 2 puta po sat i jednom 2 sata.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji