Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Veljača 2018. 13:52

barbs

I kod nas je diiivnooo 😍 Sad hranim ciconju pa cemo vani…
    I me, ne mora te brinuti 😊 Znam kako ti je…i ja sam se nazekirala radi istog problema…
    Diego je jutros cicao negdje oko 6-7… kasicu je jeo oko 9:30… dala sam mu cice nakon.. tamo negdje oko 10… i

oko 11 je zaspao do 1 i nesto i evo pred 5min je trazio jesti.. 

barbs
    24. Veljača 2018. 13:53

sretna

I_me

sanjchi255

I me, proljece?????

Kod mene zimaaaa

Hahahahahhaaj
    Da! Proljece 😍😍😍
    Sunce, lagani vjetric i toplo.
    Kazem ti skuhala sam se sad u setnji. Mogla sam komotno obuci neku tanju jaknu a ne ovu debelu zimsku 😂

Zavidiiiiiim! Kod nas samo hrpa bijelog sranja

Ko da cujem frendicu ;-);-)

I_me
    24. Veljača 2018. 13:54

Barbs- sad cu joj odmah kad se probudi uvalit obje cice 😂😂😂

barbs
    24. Veljača 2018. 13:54

BRaaaaVooo, P!! 😍😍😍😍
    I me, to ko da svoje cujem odnosnk, svi kazu: OD OKA  STA TI ZNACI OD OOKAAAAA?? 😂😂😂
    sretna, sta.mogu palentuuu?? 

barbs
    24. Veljača 2018. 13:55

I_me

Barbs- sad cu joj odmah kad se probudi uvalit obje cice 😂😂😂

HAHAHHAHA ja sam se prve dane toliko brinula eeeeejii... uvaljivala mu sisu a on nije htio 😂😂😂😂 i ja gledam: sta mu je sadaaaaa?? a ono, papica ga zasitila 😂😂😂

• sretna
    24. Veljača 2018. 14:00

Barbs, po tablici koju sam pratila s L mogu.

I_me
    24. Veljača 2018. 14:03

sanjchi255

Ja ju kuham tako da stavim omjer 3:1
    Znaci 3 salice vode i 1 salicu palente. Ako zelis gusce onda vise palente stavis. Za njih je ja msm to cak i pregusto, mozda da se stavi 3:2/3 za pocetak

Tnx! Samo su me zanimali omjeri! Odokativno 😂😂😂
    To cu joj dati iduci tj. Sutra krecem sa mrkvom, pa bi palentu uvela poslije nje.
    Sretna-i ja se drzim te iste tablice. Samo su meni rekli banana tek sa 9 mj.

Barkleys
    24. Veljača 2018. 14:29

I_me

Znaci slapa je sisala u 9.
    Papala kasicu u 11:30 i do sada jos nije sisala..
    Sad smo isle sat vremena van jer je vani proljece 😍,
    Skuhala sam se.
    I sad spava..
    A meni sise uopce nisu pune kako znaju biti kad dugo ne sisa, sad sam malo zabrinuta

Kako misliš proljeće?! Oke, gotovo je. Idem se pakirati i selim se u toplije krajeve. Ovo nema smisla. Pazi ti to:ona se skuhala! 🤣🤣🤣 Ja sam jutros išla do bankomata, skoro sam pala. Jer sam se poskliznula. Na led. 😂😂😂

Barkleys
    24. Veljača 2018. 14:38

sanjchi255

Pazi ti koje oni temperature najavljuji😭😭😭

Ma sam da ne pada da mogu u šetnju. Joooj. I da se malo otopi pločnik. Joooj. Jooooooj. 
    P.s. sad pročitala za nokat, ajme meni to zvuči bolno 😨

I_me
    24. Veljača 2018. 14:41

Hedgehog

I_me

Znaci slapa je sisala u 9.
    Papala kasicu u 11:30 i do sada jos nije sisala..
    Sad smo isle sat vremena van jer je vani proljece 😍,
    Skuhala sam se.
    I sad spava..
    A meni sise uopce nisu pune kako znaju biti kad dugo ne sisa, sad sam malo zabrinuta

Kako misliš proljeće?! Oke, gotovo je. Idem se pakirati i selim se u toplije krajeve. Ovo nema smisla. Pazi ti to:ona se skuhala! 🤣🤣🤣 Jasam jutros išla do bankomata, skoro sam pala. Jer sam se poskliznula. Na led. 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.