Sanjchi, aaajmeee, zvuci grozno samo kad pomisliiimmm
Ma smijesni su ti klinci kad krenu papati 😍
Kako su vam slatki zamusanci 😁
P je danas jeo zgance i tikvicu, malo se.mrstio al je svjedno zijevao i jeo 😂 iiiiiiiii, okrenuo se danas i s trbuha na leda i sad se cijelo vrijeme kotrlja po podu 😂
Ajme sta su presmjesni i Ema i Diego😂😂🔝🔝🔝
Mene boli palac na nozi. Upalilo mi se meso jer sam krivo odrezala nokat. Isuse kako to boli😭😭😭
Tocno znam kako ti je!!! 😭😭😭😭
Tako sam ja ptije cca mj dana prst pokraj palca. Sve mi se upalilo. Jedno tj dana sam sepala 😩
Sretna kako pravis palentu. Ja sam ju kupila i muz istreso u jednu staklenku da ne bude u papiru i sad naravno ne znam omjere.. sta stavljam i koliko 😥
Znaci slapa je sisala u 9.
Papala kasicu u 11:30 i do sada jos nije sisala..
Sad smo isle sat vremena van jer je vani proljece 😍,
Skuhala sam se.
I sad spava..
A meni sise uopce nisu pune kako znaju biti kad dugo ne sisa, sad sam malo zabrinuta
Da. Obicna palenta. Nikad ju ja sama nidam pravila 😂😂😂
Uvijek bi mi mama pravila, a ak ju sad nazovem samo ce se nasladjivat i govorit sta nisi pratila na satu 😥😤😩😂😂😂
I me, proljece?????
Kod mene zimaaaa
Hahahahahhaaj
Da! Proljece 😍😍😍
Sunce, lagani vjetric i toplo.
Kazem ti skuhala sam se sad u setnji. Mogla sam komotno obuci neku tanju jaknu a ne ovu debelu zimsku 😂
I me, proljece?????
Kod mene zimaaaa
Hahahahahhaaj
Da! Proljece 😍😍😍
Sunce, lagani vjetric i toplo.
Kazem ti skuhala sam se sad u setnji. Mogla sam komotno obuci neku tanju jaknu a ne ovu debelu zimsku 😂
Zavidiiiiiim! Kod nas samo hrpa bijelog sranja
I kod nas je diiivnooo 😍 Sad hranim ciconju pa cemo vani...
I me, ne mora te brinuti 😊 Znam kako ti je...i ja sam se nazekirala radi istog problema...
Diego je jutros cicao negdje oko 6-7... kasicu je jeo oko 9:30... dala sam mu cice nakon.. tamo negdje oko 10... i
Sortiraj odgovore
Najstariji