Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Veljača 2018. 11:36

I me, grooooznooo :-\
    Giovi, vase spavanje me podsjeca na Diegovo i nase pred 2 i pol mj :-P Do 3+ nesto on nam je oooodlicno spavao... zaspao bi oko 21-22 i do 2-3 ne bi trazio jesti... pa.jednom oko 6 i onda do 9 nista... inda

I_me
    24. Veljača 2018. 11:36

znjopamo 😂😂

barbs
    24. Veljača 2018. 11:40

Kad je zena prehladjena ona: opere sudje, stavi prati i susiti ves (sad evo 3. masina 😂😂😂), uspava maloga, napravi si caj... evo sad idem cistiti stan... malo sam se izdojila jer skupljam visak mlijeka a ujutro ga najvise imam kako je krenula papica...
    Jutros je pojeo 100g papice... one hippove.. sutra radimo domacu 😊 
    Jucer navecer sam izasla na sat vremena s curama.i muz me zvao. Malo je vristao... aajmeeee, koje veselje kad sam.dosla doma.. naravno, ZALIJEPIO se za cicu unatoc tome sto sam mu prije izlaska dala jesti... i kmeketao je i kad sam mu cicu davala... nisam mogla na wc a da on ne vristi za mnom i k

barbs
    24. Veljača 2018. 11:42

barbs

Kad je zena prehladjena ona: opere sudje, stavi prati i susiti ves (sad evo 3. masina 😂😂😂), uspava maloga, napravi si caj… evo sad idem cistiti stan… malo sam se izdojila jer skupljam visak mlijeka a ujutro ga najvise imam kako je krenula papica…
    Jutros je pojeo 100g papice… one hippove.. sutra radimo domacu 😊
    Jucer navecer sam izasla na sat vremena s curama.i muz me zvao. Malo je vristao… aajmeeee, koje veselje kad sam.dosla doma.. naravno, ZALIJEPIO se za cicu unatoc tome sto sam mu prije izlaska dala jesti… i kmeketao je i kad sam mu cicu davala… nisam mogla na wc a da on ne vristi za mnom i k

*kad bi me vidio to bi bilo veselje... muz ga nije mogao nosati jer svaki put kad bi ga uzeo bi vristao... aaaajjjjj mamin sin 
    Muz me u 5min zvao 3x, poslao poruku, vikao da di saaaaaaaammmm, d amali place, a ja dosla u 5min od kafica 😂😶😂😂

barbs
    24. Veljača 2018. 11:43

I me, premeteeeenaaaaa jeeee 😍😍😍 to onaj Silanc sinalc, ahahahhaha, kako se pise? HAHAHHAHHAHAA sutra cu u dm kupiti sve sta nam treba... rizine.pahuljice i to i svasta 😂😂😂

barbs
    24. Veljača 2018. 11:44

Pogled zvan: Ne mogu jesti. Slusam i gledam Charlie and the alphabet (baby tv 😂😂😂😂)

I_me
    24. Veljača 2018. 11:44

Barbs i ti si bubana?? 😥

barbs
    24. Veljača 2018. 11:47

I_me

Barbs i ti si bubana?? 😥

DAAAAAA 
    oko 2-3 po noci skuzila da me grlo boliiiii .... i jedna nosnica mi zastopanaaaaa... ej groznoooo..
    Srecim pa apetita imam hahahahah a i mogu jesti al mi je neugodan osjecaj u grlu gggrrrrrr... a u utorak se hvalila kumovima kako SRECOM nisam bolesna...
    E da... noc KOMA... Diego se svako malo budio... Znala sam da ce tako biti... cim mu je vecer koma ... ili cim je cijeli dan, gotovo... Ko da je provjeravao di sam sta sam... i oko 4:30 uzela ga sebi i uspjeli spavati do 8...

I_me
    24. Veljača 2018. 11:52

barbs

Pogled zvan: Ne mogu jesti. Slusam i gledam Charlie and the alphabet (baby tv 😂😂😂😂)

Neeeeee ne na baby tv dok jede 😂😂😂😂
    Ja sam jucer muku mucila,na kraju ugasila tv 😂😂😂

barbs
    24. Veljača 2018. 11:56

I_me

barbs

Neeeeee ne na baby tv dok jede 😂😂😂😂
    Ja sam jucer muku mucila,na kraju ugasila tv 😂😂😂

HAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂
    Ja sam tako jednom dok je bio na cici 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.