Juuutro 😘😘😘
Probudila sam se prehladjena, tj vec po noci sam osjetila prehladu..i Diego kasljucaaaa…
Fuj fuj, samo da brzo prođe.
Mi trenutno balansiramo između jabuke, mrkve i marelice. Danas sam mu na podne dala mrkva+jabuka+ rizine paahuljice i to ga drzalo do pola 3. Zatim sam mu dala flašu, pa sam mu u 18 h, dala malo marelice sa pahuljicama i onda u 19:30 prije spavanja flašu. Nekad pojede manje pa ga drzi sat-dva, nekad cijelu, mrkvicu je prvi put probal i slistil cijelu 125g i drzalo ga vise od 4h, onda sam mu dala mlijeko jer me bilo strah zastl ne trazi.
Ja, mu dajem polako namirnice koje su za njegov uzrast i prilagodim se njemu, kolko zeli i kad zeli. Danas sam mu prvi put ponudila 2. obrok, prihvatil je i dala sam mu kolko je htio.
Pupi koje tablete za glavobolju koristis?
Cure, uzrok glavobolje vam moze biti stres, ja sam imala strasne, sa mucninom i vrtoglavicom. Zavrsila u bolnici, obavili sve moguce pretrage i dijagnooza su tenzijske. Doktor mi je rekel da, ako mislim dalje tim tempom, cemo se vidjeti uskoro natrag. Za sad moram pokucati ✊✊✊. Ali sam naravno dosta toga promijenila.
Znam da su mi tenzijske glabobolje(u kombinaciji s promjenom vremena) ali ne mogu puno tog promijenit dok sam okruzena idiotima nazalost.
Nekad bi bilo dobro da doktori pripisuju puske na recept. 😉😉😉
url=https://lilypie.com]
Jutro cure..evo mi budne i zabavljamo.se...nocas smo zaspale u 23 pa u 3 pa u 6 i maloprije se dignule...a preksinoc je spavala 8h u komadu...valjda se pripremala za tulum povodom mjesecnice kojeg je prespavala popodne...😂😂
Slikati cu vam malo kasnije dvije dimenzije slika koje sam ja narucila da vidite razliku.
Isla sam pogledati narudzbu. Evo sta je meni nudilo od velicina i sta sam ja na kraju narucila. A kasnije vam slikam razliku u samim slikama
Sanjchi dođes zetu u goste da osvijezis njemacki☺
Sretna nisu tolko lose ali ne mogu se mjeriti sa izradom kod fotografa. Naravno da su puno jeftinije. Ja cu razviti kod nase mjesne fotografkinje. Puno je jeftinija nego u gradu. Napravila mi je V za osobnu, 4 male slicice, 4 malo vece za novcanik i 3 uvecane slike za 45kn.
url=https://lilypie.com]
Za sve koji su u Zagrebu, ovaj tjedan je otvoren Pepco u King Crossu!
Netko je pričao da imaju manje modele?
Ja idem sutra vidjeti što se nudi
Sanjchi dođes zetu u goste da osvijezis njemacki☺
A to jos uvijek vrijedi? Mislila sam da smo razvrgnuli zaruke i da je sad sa Slapom?😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kak si ti danas, I me?
Zeludac me ubija!
Vjerovatno iziritiran povracanjem 😩
A i jedem samo stapice i keksice, malo sam i gladna.. sl cim nesto konkretnije pojedem mi muka.
Al ovako sam ok. Sve je ok dok nemam temp 😊
Za sve koji su u Zagrebu, ovaj tjedan je otvoren Pepco u King Crossu!
Netko je pričao da imaju manje modele?
Ja idem sutra vidjeti što se nudi
Meni je Violeta narucila br 80.. Jer se ravnala po Leonu. Leon i Diego su tu negdje po duzini i sirini.. Sada cekam da mi dodju doma 😍
Bas mi je super sto smo svi sve super i volje pomoci u bilocemo 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji