Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    24. Veljača 2018. 09:20

barbs

Juuutro 😘😘😘
    Probudila sam se prehladjena, tj vec po noci sam osjetila prehladu..i Diego kasljucaaaa…

Fuj fuj, samo da brzo prođe. 

• Dena1009
    24. Veljača 2018. 09:21

mamisita27

Dena1009

Mi trenutno balansiramo između jabuke, mrkve i marelice. Danas sam mu na podne dala mrkva+jabuka+ rizine paahuljice i to ga drzalo do pola 3. Zatim sam mu dala flašu, pa sam mu u 18 h, dala malo marelice sa pahuljicama i onda u 19:30 prije spavanja flašu. Nekad pojede manje pa ga drzi sat-dva, nekad cijelu, mrkvicu je prvi put probal i slistil cijelu 125g i drzalo ga vise od 4h, onda sam mu dala mlijeko jer me bilo strah zastl ne trazi.
    Ja, mu dajem polako namirnice koje su za njegov uzrast i prilagodim se njemu, kolko zeli i kad zeli. Danas sam mu prvi put ponudila 2. obrok, prihvatil je i dala sam mu kolko je htio.
    Pupi koje tablete za glavobolju koristis?
    Cure, uzrok glavobolje vam moze biti stres, ja sam imala strasne, sa mucninom i vrtoglavicom. Zavrsila u bolnici, obavili sve moguce pretrage i dijagnooza su tenzijske. Doktor mi je rekel da, ako mislim dalje tim tempom, cemo se vidjeti uskoro natrag. Za sad moram pokucati ✊✊✊. Ali sam naravno dosta toga promijenila.

Znam da su mi tenzijske glabobolje(u kombinaciji s promjenom vremena) ali ne mogu puno tog promijenit dok sam okruzena idiotima nazalost.

Nekad bi bilo dobro da doktori pripisuju puske na recept. 😉😉😉

url=https://lilypie.com]

Giovi
    24. Veljača 2018. 09:50

Jutro cure..evo mi budne i zabavljamo.se...nocas smo zaspale u 23 pa u 3 pa u 6 i maloprije se dignule...a preksinoc je spavala 8h u komadu...valjda se pripremala za tulum povodom mjesecnice kojeg je prespavala popodne...😂😂
    Slikati cu vam malo kasnije dvije dimenzije slika koje sam ja narucila da vidite razliku.

Giovi
    24. Veljača 2018. 09:53

Isla sam pogledati narudzbu. Evo sta je meni nudilo od velicina i sta sam ja na kraju narucila. A kasnije vam slikam razliku u samim slikama

Giovi
    24. Veljača 2018. 09:54

• Dena1009
    24. Veljača 2018. 10:04

Sanjchi dođes zetu u goste da osvijezis njemacki☺
    Sretna nisu tolko lose ali ne mogu se mjeriti sa izradom kod fotografa. Naravno da su puno jeftinije. Ja cu razviti kod nase mjesne fotografkinje. Puno je jeftinija nego u gradu. Napravila mi je V za  osobnu, 4 male slicice, 4 malo vece za novcanik i 3 uvecane slike za 45kn.

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    24. Veljača 2018. 10:22

Za sve koji su u Zagrebu, ovaj tjedan je otvoren Pepco u King Crossu! 
    Netko je pričao da imaju manje modele?
    Ja idem sutra vidjeti što se nudi 

I_me
    24. Veljača 2018. 10:46

sanjchi255

Dena1009

Sanjchi dođes zetu u goste da osvijezis njemacki☺

A to jos uvijek vrijedi? Mislila sam da smo razvrgnuli zaruke i da je sad sa Slapom?😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

I_me
    24. Veljača 2018. 11:25

sanjchi255

Kak si ti danas, I me?

Zeludac me ubija! 
    Vjerovatno iziritiran povracanjem 😩
    A i jedem samo stapice i keksice, malo sam i gladna.. sl cim nesto konkretnije pojedem mi muka.
    Al ovako sam ok. Sve je ok dok nemam temp 😊

barbs
    24. Veljača 2018. 11:34

Suncokretica

Za sve koji su u Zagrebu, ovaj tjedan je otvoren Pepco u King Crossu!
    Netko je pričao da imaju manje modele?
    Ja idem sutra vidjeti što se nudi

Meni je Violeta narucila br 80.. Jer se ravnala po Leonu. Leon i Diego su tu negdje po duzini i sirini.. Sada cekam da mi dodju doma 😍
    Bas mi je super sto smo svi sve super i volje pomoci u bilocemo 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.