Mi trenutno balansiramo između jabuke, mrkve i marelice. Danas sam mu na podne dala mrkva+jabuka+ rizine paahuljice i to ga drzalo do pola 3. Zatim sam mu dala flašu, pa sam mu u 18 h, dala malo marelice sa pahuljicama i onda u 19:30 prije spavanja flašu. Nekad pojede manje pa ga drzi sat-dva, nekad cijelu, mrkvicu je prvi put probal i slistil cijelu 125g i drzalo ga vise od 4h, onda sam mu dala mlijeko jer me bilo strah zastl ne trazi.
Ja, mu dajem polako namirnice koje su za njegov uzrast i prilagodim se njemu, kolko zeli i kad zeli. Danas sam mu prvi put ponudila 2. obrok, prihvatil je i dala sam mu kolko je htio.
Pupi koje tablete za glavobolju koristis?
Cure, uzrok glavobolje vam moze biti stres, ja sam imala strasne, sa mucninom i vrtoglavicom. Zavrsila u bolnici, obavili sve moguce pretrage i dijagnooza su tenzijske. Doktor mi je rekel da, ako mislim dalje tim tempom, cemo se vidjeti uskoro natrag. Za sad moram pokucati ✊✊✊. Ali sam naravno dosta toga promijenila.
url=https://lilypie.com]
Sutra stizu slikice, obavijestio me DPD sad👏👏👏👏
opet upadam oprostite curke. Sutra sanjchi, meni isto poslali poruku al tek u pon. Kad si narucila.
Juuutro 😘😘😘
Probudila sam se prehladjena, tj vec po noci sam osjetila prehladu.. i Diego kasljucaaaa...
Dena, suuuuper za obrok!😍😍😍
I me, neka si se i ti odmorila! Jesi dobro??
Mene ova prehlada pokosila... sada znam kako je muskima 😎 ahahahhaahha
Jooojjjj i ja moram kupiti te pahuljiceeee i svasta nesto 😁
Glavobolja-nakon poroda ih imala vec 2 opake... bas nepodnosljive... dok prije poroda i trudnoce 1x godisnje i proslo bi brzo...
Romi, a koliko ml bi trebala beba jesti?? To meni nigdje ne piseBarbs Iskreno nemam pojmaja sam totalno izgubljena u svemu tome,i bas mi je tlaka,vec sam danas isla gledat dal ima kakva knjiga o toj djecjejoj prehrani,toliko informacija da stvarno iskreno vec ludim,neznam dal dajem sta krivo,jer joj dam da jede koliko hoce,vecinom je to ta kolicina od 125 ml,minus tih nekoliko zlicica od prvog dana,iako danas sam joj davala krusku i pojela je sve i jos bi,al sam se bojala da joj nije previse,i bila je gladna vec za 2 sata od toga….neznam kad joj mogu ponudit 2 obroka tih kasica,to mi nigdje ne pise,mislim na ono ujutro pa popodne….tako sam bila sretna zbog tog sta pocinjemo sa kasicama a sada sam sva u bedu
I ja sam pogubljena, ne brini 😘 normalno je sve to 😁 Pa nove smo u tome 😊
Luce, pa mozes joj ponuditi iz bocice ako mislis da joj je malo iz cice... logicno je da im ide brze i vise pojedu ako se ne moraju muciti 😁 kao i Diego 😁 Ljenivci i prozdrljivci 😍😍😍😍
Sad sam isla na youtube gledati vjezbe,i u ovom jednom filmicu (pise vjezbe za bebe od 3mj) bebu dize u polozaj sjedenja i tako ju drzi 10tak sekundi. Sta bebe od 3mj to smiju?
Nama je pedijatrica to pokazala i rekla da apsolutno to doma ne smijemo raditi!
Jutro cure!
I me nadam se da ti je bolje.
Ja se ponadala da cemo danas izaci ali opet bura puse ko luda i ne mozemo van.
Jos vidim da za slj tjedan najavljuju goru hladnocu, joj izludit cemo u kuci.
Sortiraj odgovore
Najstariji