Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    24. Listopad 2017. 21:18

Cure ja sam skuzila,vecinom mi mame pisemo kad dojimo/hranimo djecu (valjda tad jedino imamo vremena).. 😉😉 na drugom forumu smo bile aktivne 24h,sad mrvice ne daju vise.. 😉
    Eto,ja sam valjda jedna od sretnica,koja nije imala problema na pocetki dojenja.. (beba odmah prihvatila sisu,vukla i dan i noc,mlijeko doslo drugi dan,nisam imala bolne bradavice) jedino muku sam mucila sa zastojom na dojci,ali i to smo u jednom danu rijesili 😉.. i da,iskreno bude i kod mene dana da posumljam da li imam mlijeka dovoljno,ali poslije se uspostavi da je sve ok,beba nije nervozna broj pelena je uredu,kilaza isto..
    Ja svoju Alaru budim da jede (ustvari,vecinom se ona probudi prije alarma).. znaci jedemo oko 22h,pa 2h pa negdje oko 6h.. aa stvarno ne brojim koliko puta dojim,jer dojim na njen zahtjev,a to je odprilike svaki 1,5-2h..  

• sretna
    24. Listopad 2017. 21:26

Barbs uopce ne budim. Ne vidim smisao cemu. Drugo da je dijete nidke kilaze, prerano rodeno i sl pa je potrebno, ali inace, ne.

I hvala svima za slikicu 😊

MY_life <3
    24. Listopad 2017. 22:24

Barbs vecinu puta je nervozan nezz kad mi se zadnji put dogodilo da ju sam izbaci i nece vise...a trazi svakih uru vrimena

• sretna
    24. Listopad 2017. 22:53

Buba_mara

Barbs vecinu puta je nervozan nezz kad mi se zadnji put dogodilo da ju sam izbaci i nece vise…a trazi svakih uru vrimena

To se.meni dogadalo s orvim. Kolko god da bi bio na cici bio je nervozan i plakao. Svako malo trazio jos i nikad dosta, pustio bi ju uz plac. Onda sam dala AD i kako je popio bocicu, samo se smirio, drugo dijete...tako da smo jos neko vrijeme koristili AD i moje mlijeko uz izdajanje dok vise nisam imala sta izdojit i presla skroz na AD. Sretniji je bio on, a bome i ja jer vise nije bilo nervoze i placa

• Dena1009
    25. Listopad 2017. 05:34

V jos spava, od 23:30 se nije budio. 😮 Al zato me jucer popodne izmorio😥 

url=https://lilypie.com]

Suncokretica
    25. Listopad 2017. 08:00

Koje blazinice koristite?
    Mi smo za sada probali dmove i lidlove ali mi ispuštaju one mucice. Imate li preporuku za neke dobre?

• Barbi13
    25. Listopad 2017. 08:08

Jutro cure meni su dobre blazinice od Nuk kupila ih u mulleru ne pustaju mucice.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    25. Listopad 2017. 08:56

Mislim na blazinice za bebe. ne za dojenje 

I_me
    25. Listopad 2017. 09:16

Suncokretica

Koje blazinice koristite?
    Mi smo za sada probali dmove i lidlove ali mi ispuštaju one mucice. Imate li preporuku za neke dobre?

Meni su ove iz DMa ok pa njih koristim. Ove iz Lidla uzas.

• Bebushka
    25. Listopad 2017. 09:17

Suncokretica

Mislim na blazinice za bebe. ne za dojenje

Super su one lola baby
    U konzumu ce bit njihove pelene na akciji ima ko iskustva s njima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.