Tko koristi aptamil?
Muž je kupio unaprijed dva pakiranja (kao kad prođu grčevi) a mi ih ne možemo koristiti zbog alergije.
Nisu otvoreni i stoje mi bezveze pa bi ih prodala kome treba?
Ovaj :
Mamasita, jaje ne moze biti prema naprijed okrenuto osim ako je to gruoa 0/1, a vjerojatno nije. Znaci prema naprijed mogu biti sjedalice grupe 1 ili kombinirane 1/2/3. Uvjet je da beba ima minimalno 9 kg, da se sama posjeda i jako vazno, da se sama dize na noge.
Mamasita, uzas za curicu! Bozeee 😱
Mene vrtic ne plasit toliko, draze mi je da je u kolektivu gdje ipak ima vise djece i vise teta. Gore bi mi bilo da ga cuva neka dadilja, nikad joj ne bi dovoljno vjerovala. Pricala mi je bas mama kad je ona bila mala nije bilo vrtica nego su postojale zene koje bi cuvale djecu i njenu sestru je tako cuvala jedna i cijeli dan je nije ni presvukla ni nista. Kako ju je baka ostavila tako ju je i nasla, zamisli. I onda je moja baka dala otkaz i bila sa svojom djecom doma. Takoder su bebama davali alkohol da spava dok mama ne dode po njih a tko zna kako su reagirali ako je dijete plakalo i zivciralo ih.
Danas su druga vremena ali nikad neznas kome ostavljas dijete (mislim na ove unajmljene) tako da je vrtic sasvim ok opcija.
Ja cu svog dati na vrbane 3, ima novi drzavni vrtic s prekrasnim dvoranama, terapeutskim psom i svasta nesto a i zena od muzevog kolege tamo radi tak da ce malac u taj ici.
Ajme Kiki super zvuci vrtic..mamasita jel spadate pod Krajisku? Za njih sam cula sve dobro kao i za ovaj vrtic na Pantovcaku.
Barbi, ti radis u zdravstvu koliko sam shvatila iz dosadasnjeg dopanja? Onda sigurno moras inati oci i na ledima!😇
I ja i muz😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita, jaje ne moze biti prema naprijed okrenuto osim ako je to gruoa 0/1, a vjerojatno nije. Znaci prema naprijed mogu biti sjedalice grupe 1 ili kombinirane 1/2/3. Uvjet je da beba ima minimalno 9 kg, da se sama posjeda i jako vazno, da se sama dize na noge.
To znaci da tek s 9 mj negdje moze ta AS? Koliko kostaju te dr autosjedalice? I koje najbje kupit. Jer mom K noge skoro vec udaraju u naslon ne znam kolko cemo ga jos moc tak vozit ( sigurno je dobro namjestena AS , pokazivala nam je moja sestricna koja ima 3 djece tak da nije to problem?)
Nema veze sto su noge na naslonu, tako su ti svim bebama. Jaje je do 13 kgn jedino treba pazit da glava ne viri izvan sjedalice. A kad ce koje dijete prijec u sjedalicu kategorije 1 je indivdualno i ovisi o djetetu, znaci s koliko mjeseci ce ono zadovoljavati nabrojene uvjete. Cijene sjedalica ovise o proizvidacu i modelu. Najbolje u kategoriji 1 su kiddy pa cybex. Mi imamo kiddy. E sad, neki roditelji imaju averziju prema tom jastuku, dok ja gledam da je to bolje jer mu je trup zasticen za razliku od sjedalica koje se kopcaju remenjem. Moj L jastuk od pocetka voli. Sada mu moramo kupiti novu sjedalicu grupe 2/3 i opet cemo uzet kiddy.
Grozna je voda u Zgb. Ja prokuhavam u kuhalu za vodu, i svako malo ga moram čistiti jer onaj grijač pobijeli, a bude i komadića ali kak je to kuhalo ko vrč onda gore ima mrežicu pa ne izađu van. Što se tiče bočica imam sterilizator za njih, a prije sam ih prokuhavala u destiliranoj ili demineraliziranoj vodi. Sad tak samo ove neke zvečke ili igračke koje stavlja u usta.
Kiki - imaš i knjižnicu nosiljku Tipiti, pogledaj na FB. Tamo možeš i posuditi nosiljku ako ti treba za par dana, ili ići probati. To vodi ženska iz one grupe na FB, i iz te ekipe koje organiziraju bebonoseće kave i slično.
Cure kako vi dobivate porodiljni? Ja svaki mjesec drugaciju svotu.Jel to normalno ili? Nebi to trebalo biti fiksno?
Cure kako vi dobivate porodiljni? Ja svaki mjesec drugaciju svotu.Jel to normalno ili? Nebi to trebalo biti fiksno?
Ako si zaposlena onda nije fiksno. Sve zavisi koliko mj ima radnih sati i kolika ti je satnica..
Npr.
1 mj ima 184 rs. 184× tvoja satnica= placa
2 mj ima 160 rs 160× tvoja satnica= placa
Meni je razlika iz mjeseca u mjesec cca 500kn 😥
E sad sam se sjetila pitat opet!!!
Da li netko koristi violeta pelene br 4 ( 7-18kg)??
Imam veliki pack, fale 3-4 pelene,al nama ne pasu pa da nekome poklonim.. 😊
Posaljem cim izadjem iz ove umobolnice 😥
Mamasita, uzas za curicu! Bozeee 😱
Mene vrtic ne plasit toliko, draze mi je da je u kolektivu gdje ipak ima vise djece i vise teta. Gore bi mi bilo da ga cuva neka dadilja, nikad joj ne bi dovoljno vjerovala. Pricala mi je bas mama kad je ona bila mala nije bilo vrtica nego su postojale zene koje bi cuvale djecu i njenu sestru je tako cuvala jedna i cijeli dan je nije ni presvukla ni nista. Kako ju je baka ostavila tako ju je i nasla, zamisli. I onda je moja baka dala otkaz i bila sa svojom djecom doma. Takoder su bebama davali alkohol da spava dok mama ne dode po njih a tko zna kako su reagirali ako je dijete plakalo i zivciralo ih.
Danas su druga vremena ali nikad neznas kome ostavljas dijete (mislim na ove unajmljene) tako da je vrtic sasvim ok opcija.
Ja cu svog dati na vrbane 3, ima novi drzavni vrtic s prekrasnim dvoranama, terapeutskim psom i svasta nesto a i zena od muzevog kolege tamo radi tak da ce malac u taj ici.
Ajme Kiki super zvuci vrtic..mamasita jel spadate pod Krajisku? Za njih sam cula sve dobro kao i za ovaj vrtic na Pantovcaku.
Ja sam isla u Krijesnice (Krajiska) i ne vezu me lijepe uspomene hehege tak da ne znam hocu li ga tamo. Ima ih par na Vrhovcu i 2 kod sv. Duha, cine mi se isto interesantni?
Koji na Pantovcaku? Za taj nisam cula…
Možda misli na dv Tatjana Marinić 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji