Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    19. Veljača 2018. 11:47

I meni toxo bila negativna a isto sam imala macke i jednu napustenu sam od nekud dovukla i od nje dobila macju bolest..sjecam se da su bile kraste koje su nas svrbile..ali vama nije jos dosla potvrda da je toxo ili?
    Hedge sretna tri

• Srnac
    19. Veljača 2018. 11:49

Kiki156

Srnac zato jer se poceo jako cesto budit nocu pa se bojim da nije gladan i da mu sisa nije dovoljna ali odbija bocu u bilo koje doba dana i noci.

A svaki put kad se probudi cica? Moj se isto evo 2 noci budio non stop, nocas super sa 2 buđenja..ko ce ga znat..mozda mu taj ad ne odgovara? 

I_me
    19. Veljača 2018. 11:57

Srnac

I meni toxo bila negativna a isto sam imala macke i jednu napustenu sam od nekud dovukla i od nje dobila macju bolest..sjecam se da su bile kraste koje su nas svrbile..ali vama nije jos dosla potvrda da je toxo ili?
    Hedge sretna tri

Nije stigao nalaz. Slali su u zg na analizu. Ovaj tj bi trebao stici. Al mi dokt rekla da cemo mi prije kuci nego stigne. A i da je toxo,isto idu ovi antibiotici sto sada prima

Kiki156
    19. Veljača 2018. 11:58

Tnx Sanjchi!
    Srnac, ne sisa svaki put. Ja ga stavim na sisu al on povuce par puta i zaspi. Konkretno jede 2x u noci, oko 1 i oko 5. Sve ostalo je budenje bezveze. I prije kad je dobro spavao noc se budio 2 do max 3x kad bi pojeo i nastavio spavati. 

Barkleys
    19. Veljača 2018. 11:59

Kiki malo blesavo pitanje, ali prokuhaš vodu jel da? Prije ADa? Ovu iz pipe? Jer pisala si o kamencu...😂😂😂 Ja ne držim dulje od sat vremena, premda su nam na zaraznoj rekli da može 2h. A i tu sam pitala, mislim da nitko ne drži dulje od sat vremena. Znam ssmo da se AD ne smije podgrijavati.Što se tiče grijača boce mislim da ti je on samo za vodu da podriješ.

I_me
    19. Veljača 2018. 12:00

Jucer je slapa dobila pa pije i c vitamin. Tabletice koje se smrve i otope u vodi. Kiselo za poludit. 
    Jucer je pravila face ko oni klinci sa youtubea kad im das limun da zvacu 😂😂😂
    A danas otvara usta i mljacka 😂😂 njoj to fino 😆😂

Barkleys
    19. Veljača 2018. 12:01

sanjchi255

Ja max sat i pol ostavim AD da stoji. I ne podgrijavam. To moja L pojede bilo toplo ili hladno

I moja. Hahahha.

Kiki156
    19. Veljača 2018. 12:05

Hedge, da da prokuham vodu iz pipe 😁 ma nemam pojma kako to ide s cuvanjem i tim grijacima...a ionako nece to jesti. 
    A da ima kamenca puno vidim po tome sto kad prokuham i kad se voda krene hladit skuplja se kamenac, plutaju komadici doslovno. I npr loncic u kojem grijem bude sav bijel od kamenca kad se ohladi. Tocno vidim do kud je bila voda jer pobijeli. 

Suncokretica

Ja Ad pripremam samo svježe, mislim da ne smije dugo stajati, tako piše i na pakiranju. Ako idemo nekud onda nosim termosicu i posebno prah.
    Vodu kupujem u mulleru ili dmu, baš baby voda. 
    Kiki jesi probala klokanicu?

Kiki156

I_me

Jucer je slapa dobila pa pije i c vitamin. Tabletice koje se smrve i otope u vodi. Kiselo za poludit.
    Jucer je pravila face ko oni klinci sa youtubea kad im das limun da zvacu 😂😂😂
    A danas otvara usta i mljacka 😂😂 njoj to fino 😆😂

😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.