Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    03. Veljača 2018. 13:01

Netko je tu pisao, moja se ne da više nikome u ruke osim mami i tati. To je počela ovaj tjedan. 
    Baki i dedi je jako krivo 
    Valjda će ju proći kad ih bolje upozna...

Maja 3
    03. Veljača 2018. 13:18

Suncokretica

Netko je tu pisao, moja se ne da više nikome u ruke osim mami i tati. To je počela ovaj tjedan.
    Valjda će ju proći kad ih bolje upozna…

U dobi od 3 mj bebe pamte 6-8 dana,tako da ako ih ne vidi u tom roku..svaki put su joj ko stranci.

Belle84
    03. Veljača 2018. 13:18

Dzenny moj Luka je imao tocno taj zuti sekret iz oka, pa smo dobili Tobrex kapi od pedijatrice i proslo. Trajalo je dosta dugo. To je normalna pojava zbog suzenih suznih kanalica.

barbs
    03. Veljača 2018. 13:25

barbs

Ja sam van grada… Ali mi so grada treba 10ak min autom.. samo kao i Sanjchi, ne da mi se zaj* sa kolicima…. Mada cu poceti cesce ici jer mi se ne da vise biti doma ahahahaha
    BEBICE prehladjene-brz oporavak 😘
    Mamisita, ahahahahaha, pa se ti hvali 😂😂😂😂😂 i ja sam se hvalila kako suuuuper D spaaaavaaaaa i evo ga sada… mislim da kad mi bude

*kad bude odspavao vise od 2,5-3h u komadu cu festat...

barbs
    03. Veljača 2018. 13:28

Maslacak31

Suncokretica

Valjda će ju proći kad ih bolje upozna…

U dobi od 3 mj bebe pamte 6-8 dana,tako da ako ih ne vidi u tom roku..svaki put su joj ko stranci.

tooootaaaalnooo ... kad su moji bili bolesni i D ih je vidio nakon tot dana doslovno je poceo plakati kad su ga uzeli...  a tata je SVAKI dan dolazio do onda dok mama svaki 2.

barbs
    03. Veljača 2018. 13:30

I Diego je dobio Tobrex kapi koje nisu bas pomogle i jednog jutra, nakon 3,5mj, nakon masaza suznih kanala i fizioloske - stalo je samo od sebe!!!

barbs
    03. Veljača 2018. 13:31

Dena, sjetila sam se da si pisala o onim gumenim igrackama za zubice..Mi sve to ispod tople vode peremo jer pise tako na uputstvima... 

[OBRISANO] 03. Veljača 2018. 13:56

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Srnac
    03. Veljača 2018. 14:00

Hej curke..grooozna noc..odnosno cak je i ok spavao kad je zaspao ali zaspao je u pola 3. Pocela sam ga uspavljivati u 11 i to je bilo 3h vristanja!!! Poludila sam..u 2 navrata sam ga uspjela uspavati ali cim sam ga spustila dernjava opet. Nosila sam ga i nunala i na lopti ljuljala 3h i ridala skupa sa njim. A on ima 1850kg..kicmu i ruke vise nisam osjecala. Doslovno sam se bojala da mi ne ispadne iz ruku. Na kraju je muz izasao sa posla i dosao doma (pet i sub radi noc) jer sam ja bila na rubu zivcanog sloma. On ga je smirio i na kraju je zaspao.
    Nemam pojma sta se događa..od uto od cijepljenja uzasni problemi sa zaspivanjem i razdrazljivoscu 😳
    Sto se psa tice slazem se. Dok je ovako mali svakako cu mu brisati rukice. Ona je inace dobra ko kruh..od kad je on dosao vise nema na kutnu i krevet i to postuje. I kad sama doma ostane ni ne pokusava se popet. On joj je zanimljiv samo kad je na podu tj u viperu. Inace mu ne dosađuje. Pedijatrica je isto ful za psa. Frendicu koja isto ide kod nje je na prvom pregledu pitala dal ima doma psa a ako nema neka si ga nabavi pa ce se minimalno viđati.

• Barbi13
    03. Veljača 2018. 14:01

P zaspala u viperu a mamica ide rucat u miru😂😂😂juhuuuuuu za viper😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI