Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    28. Siječanj 2018. 21:12

Marijana - ajme, ajme, užas. Ja sam niskotlakaš i meni se zna zavrtiti kad se naglo dižem, toga me baš strah, recimo kad čučnem da izvadim L iz ljuljačke i onda se s njom dignem zna mi se zavrtiti. Strah me da ne padnem u nesvijest dok sam solo doma. A stalno sam solo doma. Nadam se da je sad prošlo? 
    Srnac- kako nos? Ja ću poludit više! Mm misli da maltretiram dijete usisavačem bezveze. A uvijek nešto izađe.... 
    Guranjem ruku u usta - znam da ste već pisali o tome, ali zar je stvarno normalno da dijete ugura cijelu šaku u usta?! Mislim gladna, dam sisu, nekad oće nekad neće, nekad gura ruku, a odgurava sisu, danas sam doslovno dojila, a ona je uz sisu imala i prst u ustima! 

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 21:15

Marijana prestrasno 

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 21:16

Marijana

Moja AS ima dva umetka, jedan za glavu i jedan za tijelo. Maknula sam samo taj za tijelo jer na njemu ima naljepnica da se koristi do 61cm bebine duzine. Za glavu sam ostavila. I moj misic malo spava preko dana, 2-3x po 20-30minuta. Svake prijestupne odspava ono 2h, a skuzila sam da je zo samo kad je vrijeme koma, dakle meteoropat je na mamu. A po noci i dalje dojimo svaka 2, max 2,5h. Nisam napisala da me neki dan ukljestilo u vratnoj kraljesnici, oko 9ujutro, nisam se mogla ustati iz kreveta ni micati rukama. Skupivsi nadljudsku snagu sam se odrolala s kreveta a onda mi se zacrnilo na pola minute pred ocima, disala sam s isplazenim jezikom poput psa moleci boga da ne padnem u nesvijest. Uzaaas! Nekako sam dohvatila nogom nakon toga mobitel da nazovem muza, koji je u roku pola sata bio doma. B je cijelo to vrijeme sutio pokakan lezeci u krevetu gledajuci sta je meni. To je beba za pozeljeti! MM je kupio hrpu painkillera u ljekarni jer mi naravno nije padalo na pamet ici doktoru, doduse jos si ni nisam nasla opceg doktora ovdje u DE, imam samo zubara i ginica. Taj dan sam maznula hrpu brufena, i sljedeci, one flastere sta griju mi je MM naljepio na ledja, ne znam kak bih bez toga… ma uzas!

A joj Marijana poznato mi je to,cuvaj se draga....i sretnih vam 4 mjeseca😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    28. Siječanj 2018. 21:17

Ajme vidim da su neke klokanice još pod dojmom od Kemala. 😂😂😂😂 
    Ja stavljam tetru svugdje gdje ide glava. Kolijevku, kauč, ljuljačka, prematalica, naš krevet, baby gym, kolica...  I mijenjam ih svaki 2-3 dan ako ih u međuvremenu mlada dama ne zbljuca. Imam ih pun kufer, pa da opravdam njihovo postojanje. 🤣🤣🤣🤣

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 21:17

Bebice su preslatke 😍😍
    Maslacak jel tvoj ljepotan to u sportskom vozi vec? On sjedi vec sam ili? Mozda si vec pisala pa nisam registrirala😏
    Kleaiva a bas te hebe 😣 Ko i mene na pocetku, mislila da nikad kraja, a sad kad se okrenem i to proslo.
    Marijana vratna je gadna. Ja sam se, jos u osnovnoj, jednog jutra probudila i nisam mogla micat glavu, ni milimetra nisam mogla ni u jednu stranu pomaknuti, ni gore-dole. Bas sam se jako uplasila. Flasteri su mi inace zakon za bolove.

url=https://lilypie.com]

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 21:18

Nista gore nego bespomocnost a sama sa bebom..ne ponovilo se!
    Hedge nos i dalje isto..pedica mi je rekla da ne izvlacim usisavacem nego samo spricam sterimar i fiziolosku i okrecem na bok i trbuh da se cijedi van. Tako da vec 2 dana ne usisavam i cak kao da je malo bolje..ali mislim da cu prije spavanja usisat ne mogu vise izdrzat 😀

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 21:19

Hed pet sest puta presvlacim majcu koliko stavlja saku u usta plus rukav😂😂😂😂

Leptirica.com

• Srnac
    28. Siječanj 2018. 21:25

Ja sam odlucila veceras mu dati bocicu prije spavanja jer sam kronicno umorna. Treba mu 150ml u šusu da ga "zatuce" da zaspi. Ježim se od pomisli da se i veceras uspavljujemo do 2..
    Iako bocica nam nikad nije bila garancija da ce zaspat i svejedno bi brzo (cesto i odmah nakon bocice) trazio cicu ali veca mi je sansa..a ocajnicka vremena zahtjevaju ocajnicke mjere 😄
    Barbs kako su prstici ne znam dal si spominjala?

• sretna
    28. Siječanj 2018. 21:30

Sanjchi 😂😂 u Turskoj su trazili da snime nastavak, ali nis od toga   😄 i da, bit ce burak opet u nekoj seriji, aliiii nece biti kemal i te njegove ljubavi 😍 btw, nihan mu je u stvarnom zivotu bivsa cura 😁
    Marijana ajme koma kako te ukocilo! Dobro da si sada bolje..

• Barbi13
    28. Siječanj 2018. 21:37

Nihan mu je bivsa e to nisam znala a blago joj se😂😂😂😂

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI