Bebushka, ahahahahaha, ja sam sinoc toliko luda bila da sam muzu rekla da cu u dndvnom spavati a on nek se s njim snadje ahahhahahahahahhaha
Violata, lijepo se provedite!!!
*nastavak* Violeta, javi nam se s riportom!! I drago mi je sto si nasla free time da se na mori sredis
Za herace imam jednu mast koju prave tu blizu nas na svom opg-u i one velike nakon tridnoce mi je rijesila za tri dana al ti trudnicki ce vracaju tako da ce tribat neko vrime da ih se rijesimo....
Violeta zavidim ti na uredivanju noktiju xD ja se jos drzim zapustano (ne ekstremno al npr nisam jos obrve sredila) al mislim da cu od sutra malo vise raditi na sebi jer je on bas super pocea spavat i papat (nadan se da se sad nece pokvariti)
Dena ma glavno da je sve proslo i redu al sad kad znam da to nije uobicajena praksa sljedeci put cu biti pametnija
I drago mi je da i vasi drze glavicu bas s zabrinuta bila da ce mu se nesto desiti posto je mala beba a ponasa se ko velika :)
Jutro mame!
Violeta lijepo se provedite i javi kako je proslo! ☺
Kiki i kod mene tako jucer.. al nas grcevi pate. 😥 zasoala je u 21h i spavala do 23h i onda sve ispocetka.. na kraju je zaspala ko top u 7h i do 9. I odmah vriska.. sise su mi mekane i bolne al mlijeka ima.. poslije svakog hranjenja ih stisnem i vidim da mlijeko ide..
Hemici- o da.. prva 2 tj me kakica bas patila.. bilo je i krvi 😢 sad se izreguliralo malo i idem svaki drugi dan na wc. Nadam se da cu uskoro svaki dan.
Hej cure, ja nikako da se javim tu 😄
P spava, L luduje i tako, veselo 😄
Ne mogu vjerovat jos uvijek da mi je ovaj porod prosao tako dobro, ja sam od drugog dana ko da nisam ni rodila, ta 2 mala savica ni ne osjetim, ne znam ni gdje su, negdje unutra 😂 normalno sjedim, hodam,po malo pospremam...divota! Kad se sjetim nakon L svega, ne mogu vjerovat da je ovaj put ovako 😊
Barbs Diego je stvarno pravi ljepotan!
Dizanje glavice evo moj ima 6 dana pa ju dize, tako je i L. Mozda bude na brata motoricki napredniji od vrsnjaka, vidjet cemo.
Procitala sam samo zadnjih par stranica pa nemojte zamjerit sto nisam sve iskomentirala.
P spava u kinderbetu i tako ce i ostat. Tu nije bilo govora da spava s nama u krevetu, ni on ni L kolko god mi je lijepo u njihovoj blizini, ne zelim kasnije lupat glavom o zid kad ce se derat i nece htjet spavat sam. Jedino sam dopustala i dopustam da tek ujutro budu s nama
Kiki vjerojatno imas mlijeka al tako male bebe se brzo umore pa nikako da se na sisi do sita najedu jer trebaju povuc...iz bocice ipak tece lakse. Ja sam se zato pocela izdajat i davat na bocicu jer s njih dvi nije bilo moguce bile bi mi non stop na sisama nrrvozne i gladne i one i ja, s jednim bebom se to valjda nekako moze progurat
I me, jooojjj, mis maaalii!!
Sretna, drago mi je sto si dobro i sto ti je bolje od prvoga puta. Definitivno ti je lakse... a to sa spavanjem potpisujem totalno... i ja ga ujutro prebacim s nama koliko god znala da bi mi (sada!!!) bilo lakase da spava cijelu noc s nama ali sto je tu je.. Pretrpis Ovako se i sam zna ponekad naspavat, kad vidi da ga ne sljivimo
Sortiraj odgovore
Najstariji