Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    28. Siječanj 2018. 13:21

Cure ni ja sva sreca nemam problema sad sa spavanjem,zaspala je sinoc u pola 12 i spavala jutros do pola 8,bez budenja,a sinoc bi vjerojatno zaspala i ranije ali je spavala u autu dosta,cak sam mislila da nece sinoc dugo zaspat,a ona zaspala za 15 min.nakon jela....mozda bude spavalicaa na tatu,a na moju srecu,,taj moze uvijek spavat za razliku od mene

• Romi
    28. Siječanj 2018. 13:25

Dzenny  A. je predivna,steta da nemam sina pa da se dogovorimo ima predivno ime a i ona sama je bonboncic 
    Sanjchi bas si zrihtala tu svoju L.,prekrasna je,sve sam ljubomorna kad vidim kako ju lijepo oblacis 

barbs
    28. Siječanj 2018. 13:28

Hvaaaalaaaa, cuuurkeeee 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘
    Srnac, jooojjj, bas vas j* to spustanje... Mi ga stavimo u ljulji i upalimo odmah vibru pa se ne razbudi ali isto ga moram drzati koju min  a vjerujem sa ti je tesko 

barbs
    28. Siječanj 2018. 13:29

barbs

Hvaaaalaaaa, cuuurkeeee 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘
    Srnac, jooojjj, bas vas j* to spustanje… Mi ga stavimo u ljulji i upalimo odmah vibru pa se ne razbudi ali isto ga moram drzati koju mina vjerujem sa ti je tesko

*vjerujem da ti je tesko dizari 8kg.. 
    Romi, blago tebi 😊 D se "probudi" izmedju 22:30 i 23... i nije to problem... da bi odspavao malo vise...
    al vidim da smo sve imale problema (skoro sve) sa spavanjem 
    Dzenny, lako se mi dogovorimo 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

barbs
    28. Siječanj 2018. 13:30

Sanjchi, daaa... i Diego ima duplo kg i narasao je oko 13-14cm Aaajmeeee

barbs
    28. Siječanj 2018. 13:30

Btw. Sanjchi, curka ti fiiinooo napreduje ako je vec sada dobila duplo kg 😊😊😊😉😉😉😉 Je l i dalje samo na tvome mlijeku ili kombiniras?

Marijana12345
    28. Siječanj 2018. 13:35

Dzenny Alara je predivna djevojcica
    Kiki super za hranilicu... mi se samo moramo odluciti za boju ali ju definitivno kupujemo... kad vi planirate s kasicama poceti?
    Srnac i moj se tako budio kad sam ga stavljala u hladan krevetic... makar ga sada rijetko uspavljujem, kada to cinim zamotam ga u dekicu pa ga spustim skupa s njom.
    Dena pokusaj ga preko dana stavljati na trbuh pa ces vidjeti... on ti se zbljuje po noci jer mu je napor okretati se pa mu se sve smucka. I ja ga ko Dzenny od 3.tj zivota stavljam i ponoci na trbuh. Ne brini nece se ugusiti. Njihov nosek je tako savitljiv i ulazi im zrak, a i dovoljno su cvrsti da sami okrenu glavu na stranu. Sta se tice uloska za kadu, mi smo ga isto narucili ali smo ga vratili jer je bas mali bio...

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 14:01

Dzenny kak sam bedasta, imam taj ulozak doma, od 100% pamuka, kupila sam ga jos prije nego sam rodila i stalno je u vani da mu je jos mekse, nisam se uopce sjetila😅
    Marijana ne zeli kad ga ja stvaim, nema sanse, odmah je vriska. Zaspi uredno na leđima i onda u snu se hoce okrenuti, ako ga podbocim tolko dugo se bori dok se ne prebaci i onda dalje spava. Inace se on ekspresno prebaci na trbuh ali spava u vreci pa ga ona koci. A i po danu kad se igra pa se okrene, on svasta izvodi, dize se na koljena, pokusava puzati, dohvatiti igracke i sl i natiska si trbuh i uvijek se zbljuca.
    Dobro, valjda cu se priviknuti da tako spava pa se necu bojati.
    Stavljate vi tetrice pod glavu dok spavaju?

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    28. Siječanj 2018. 14:06

Marijana nama je nas ulozak dobar. V ima 65cm i dovoljno mu je velik. I bolje mi odgovara kupati ga na njemu nego u kadici.

url=https://lilypie.com]

dzenny
    28. Siječanj 2018. 14:54

Dena,citam na rate.. pa onda bas ne pohvatam kako treba 😂😂 mislila sam na jastuk koji dodje uz AS.. ☺
    Romi,hvala ti.. 😍 neka,rodit cu ja isto ovako jednog lijepog sina,za tvoju curicu 😉😉 A je itak vec zagovorena 😂😂😂
    Ii ostalim curama hvala,😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI